Dercos Neogenic.Υποσχεται 1.700 νεες τριχες σε 3μηνο.

agnosti_f

New Member
Καλησπερα στους ομοιοπαθεις!Αντιμετωπιζω επι 4συναπτα ετη αλωπεκια σοβαρης μορφης με αμεσο κινδυνο περουκας η μεταμοσχευσης(δυσκολο λογω οικονομικων).Οτι λοσιον εχω βαλει πανω στο κεφαλι μου εκτος απο Σ.Δ ουσιαστικα δεν με βοηθησε.Τωρα διαβαζω οτι πεφτει πολυ διαφημιση για το εν λογω προιον που γραφω,οτι ειναι πολυ καινοτομο κ οτι πραγματικα εχει αποτελεσματα.Αν τυχον το δοκιμασει κανεις ας μας γραψει αν εχει αποτελεσμα.Σε ανδρογενητικη αλωπεκια ομως,ουτε εποχικη,ουτε παροδικη.Διοτι παλι οσμιζομαι,προιον διαφημισης.
Ποσταρω κ απο ενα σαιτ κατι που βρηκα.
http://www.oneman.gr/keimena/style/grooming/ki-an-evgazes-kainouria-mallia.2436271.html

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Stripar

Established Member
Μα έχουν αναφερθεί παλιότερα μέλη σε αντίστοιχο thread ότι είναι μάλλον "φιδέλαιο"...για κάνε ένα search στο forum

gianniskritikos2

Active Member
δεν αναφερθηκε πουθενα οτι ειναι μουφα... απλα κανεις δεν ξερει αν οντως δουλευει... ανοιξα θεμα προ μιαμιση βδομαδα και κανεις δεν ηξερε κατι... μαλλον το μπερδεψες με το δικο μου θεμα... ειπηρχε ενα αλλο θεμα στο φορουμ εδω το οποιο μιλαγε για την αναμονη που περιμενουμε να βγει αυτο το προιον... και ακουγοντουσαν αποψεις αλλα οχι οτι ειναι μουφα... τωρα κανενας δεν το εχει δοκιμασει ειναι καινουριο κανεις δεν ξερει.. το συστατικο του δεν το εχουμε νομιζω ξαναδει και ολα τα σσυστατικα του δεν μπορω να τα βρω οσο και αν εψαξα.

tropheus

Well-Known Member
Dercos Neogenic.Υποσχεται 1.700 νεες τριχες σε 3μηνο.

Δε φαντάζεσαι φίλε μου τα τελευταία 29 χρόνια που ασχολούμαι με τα μαλλιά πόσες φορές έχω δει και έχω διαβάσει για "θαυματουργά" νέα φάρμακα ...
Δε νομίζω ότι χρειάζεται να σου πω πόσες τρίχες έβγαζαν αυτά :S

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Συμφωνω απολυτα με τον φιλο Tropheus αν και ποτε δεν μπορεις να εισαι 100% σιγουρος για τιποτα.Το θεμα ΑΑ θα επρεπε να εχει λυθει εδω κ χρονια αλλα οσο υπαρχουν κοροιδα που τα σκανε σε μινοξιδιλη φινα κ ντουταστεριδη δεν θα βγει κατι καλυτερο.

agnosti_f

New Member
Οντως βρηκα κ σε παλαιοτερη αναρτηση,για την εν λογω λοσιον.Προφανως μλμ για εντελως νεο προιον στην ελληνικη αγορα,οπου θα δειξει σε κανα 3μηνο κ αν..κανει δουλεια!Για οσους το παρουν φυσικα!Απλα,συνηθως ολα λογω διαφημισης παρουσιαζουν οτι κανουν θαυματα κ στο τελος,τζιφος!Μακαρι να βοηθησει αυτο αλλα με πασα επιφυλαξη!
Συμφωνω επισης με το παιδι που ανεφερε εδω μεσα οτι το πολυ σημαντικο αυτο θεμα,της αλωπεκιας καταντα ανεκδοτο που δεν μπορει ν αντιμετωπιστει!Εδω εχουν καταφερει τοσα απεναντι σε σοβαροτερες ασθενειες κ δεν μπορουν ν ανακαλυψουν γιατι καποιες τριχες μενουν στο κεφαλι μας κ αλλες μας εγκαταλειπουν?Ολα στον βωμο της καλλυντικης βιομηχανιας,σαφως!Δεν φταιει για μενα ο ασθενης ομως...κ γω πανω στον πανικο μου εχω δοκιμασει τα παντα!Λοσιον,βιταμινες,βλαστοκυταρρα,θεραπειες κτλ...Αλλα το να βαζω μινοξυδιλη εφ ορου ζωης ωστε να βγαλω κατι κ να το συντηρω,το θεωρω εγω προσωπικα αχρηστο!Ασε που εδω κ ενα ετος απο ολα αυτα εχω κανει Σ.Δ κ δεν μπορει να την ξεφορτωθω!Μακαρι,να γινοταν ενα θαυμα!

Yul Brynner

μαχητής κατά της φαλάκρας
agnosti_f είπε:
Καλησπερα στους ομοιοπαθεις!Αντιμετωπιζω επι 4συναπτα ετη αλωπεκια σοβαρης μορφης με αμεσο κινδυνο περουκας η μεταμοσχευσης(δυσκολο λογω οικονομικων).Οτι λοσιον εχω βαλει πανω στο κεφαλι μου εκτος απο Σ.Δ ουσιαστικα δεν με βοηθησε.Τωρα διαβαζω οτι πεφτει πολυ διαφημιση για το εν λογω προιον που γραφω,οτι ειναι πολυ καινοτομο κ οτι πραγματικα εχει αποτελεσματα.Αν τυχον το δοκιμασει κανεις ας μας γραψει αν εχει αποτελεσμα.Σε ανδρογενητικη αλωπεκια ομως,ουτε εποχικη,ουτε παροδικη.Διοτι παλι οσμιζομαι,προιον διαφημισης.
Ποσταρω κ απο ενα σαιτ κατι που βρηκα.
http://www.oneman.gr/keimena/style/grooming/ki-an-evgazes-kainouria-mallia.2436271.html

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά εξ όσων έχω διαβάσει, επειδή σκεφτόμουν να το ξεκινήσω κι εγώ, δεν ενδείκνυται για περιπτώσεις α/α, παρά για άλλες, συγκυριακές αιτίες τριχόπτωσης (δεν είμαι προκατειλημμένος απέναντι στο εν λόγω σκεύασμα ή την εταιρία· κάθε άλλο θα έλεγα, καθώς μόλις τώρα το πρότεινα σε άλλο thread σε μια άλλη κοπέλα που όμως δεν πάσχει από α/α). Ο μηχανισμός δράσης του neogenic είναι ότι ξυπνάει τα αδρανή τριχοφυλάκια πριν την ώρα τους, οπότε καταλαβαίνεις πως ό,τι κέρδος έχεις, είναι προσωρινό. Άσε δε που το κόστος του είναι μεγάλο (200 ευρώ το χρόνο για 3μηνη θεραπεία).

Μπλουζα