Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
@GOMI πως παει η θεραπεία; Bλέπεις αποτελεσματα; Επίσης , για την ίνωση θα βοηθούσε/μέιωνε τον κίνδυνο αν κάνμε ένα deconditioning εφόσον φτάναμε σε επίπεδο ικανοποιητικό; πχ, 1 μηνα off?
εδω ειμαι komis http://www.hairlossgr.com/threads/derma-roller-1-5mm-μονο-του.10024/page-22#post-147559Oσοι αναφερουν αποτελεσματα καλο θα ειναι να ανεβασουν φωτογραφιες
για να δουμε και εμεις για τι ακριβως μιλανε.
Κapa και lalakis εχουν αναφερει αποτελεσματα.
Αν εχετε χρονο και μπορειτε καντε μια καλη πραξη.
θα μπορουσε ομως να αντικαταστησει ενα χειροκινητο derma pen?xexe...το δοκίμασα και με το ανταλλακτικό μόνο, αλλά δεν μπορείς να πιάσεις τις ταχύτητες που βαράει το dermapen...Με 2.0 mm ήταν σαν να κάνω με 0,75 του κλασσικού ρολλερ σε θέμα πόνου, ενώ το αίμα σχεδόν το ίδιο και σήμερα το πρωί το δέρμα του κεφαλιού μου δεν πονάει σχεδόν καθόλου, σε αντίθεση με το ρολλερ που ήθελε 3 ημέρες να ηρεμήσει....
Ρώτησα μια αισθητικό της γυναίκας μου που χρησιμοποιεί στην δουλειά της αναισθητικές κρέμες για αποτρίχωση και μου είπε πως δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται πάνω από μια φορά το μήνα (2 ακόμα καλύτερα) γιατί προκαλούν μείωση της ευαισθησίας των νεύρων...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
1)το roller μονο του εχει ποτελεσματα χωρις πτωση αποδοσης.Kάπα να σε ρωτήσω διαβασα όλο το νήμα αλλά δεν μπορώ να καταλάβω λέτε ότι το roller μόνο του έχει καλύτερα αποτελέσματα και κρατάνε περισσότερο από το roller+μινοξ . Δηλαδή εγώ που χρησιμοποιώ μινοξ αν αρχίσω roller θα ήτανε καλύτερα να κόψω την μινοξ .... ααα και παρατηρήστε άμα έχετε καμία ελιά στο κεφάλι δεν θα ήτανε καλό πιστεύω να της περάσεις το roller από πάνω η δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ? ...........το πραγγeiλα και εγώ για να δούμε τη θα κάνει τόσα έχουμε πάρει αυτό θα μας χαλάσει !!!!
θα παρεις ολα τα χαμενα μαλλια πισω,ακομα δεν εχει γινει πολυ ζημια.Kapa θέλω να ακούσω τι γνώμη σου σε κάτι εγώ είμαι 21 χρόνον κοντά στο nw1 περιμένω το roller να μου έρθει να ξεκινήσω ,σε βάθος 10ετίας σε τι κατάσταση πιστεύεις θα είμαι εφόσον συνεχίζω κανονικά το roller ?
εγω στην θεση σου θα εκανα αφαιρεση ελιας και μετα θα ξεκινουσα χωρις περιορισμουςααα και παρατηρήστε άμα έχετε καμία ελιά στο κεφάλι δεν θα ήτανε καλό πιστεύω να της περάσεις το roller από πάνω η δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ? ...........το πραγγeiλα και εγώ για να δούμε τη θα κάνει τόσα έχουμε πάρει αυτό θα μας χαλάσει !!!!
πρεπει,οσοι το ξεκινησουν θα περασουν πολλα χρονια με αυτοΠρέπει να δώσουμε έμφαση για τις παρενεργειες σε χρόνια χρήση πρέπει να ψάχτουμε με αυτο
αλλη θεραπεια,με τα πανω της και την πτωση της αργοτερα,απορροφηση λοσιον δηλαδητι εχτε να πειτε για το video που ο τυπος λεει 5 φορές τιήν βδομάδα ρολλερ χωρις να ματωνουμε