Εγώ κάνω μεταγραφή σε derminator πολύ τα φοβάμαι τα ρολερ για άσχημες παρενεργειες μετά από χρόνια χρήση. Αύριο το παραγγείλω. Αν δεν έβλεπα αποτελέσματα δε θα θυσία ζά τόσα λεφτά αλλά επειδή βλέπω ότι όσο περνάει ο καιρός αποκτάω όλο και περισσότερες τρίχες σε νεκρός περιοχές αξίζει τα λεφτά του.γιατι πολύ απλά δε θα ξανά δώσω για τίποτα άλλο oυτε για ρολερ ούτε για αν αισθητικές κρέμες. με 170 ευρώ ξεμπερδεψα μια για πάντα. Πιστευψ ειναι η καλυτερη επενδυση για το μαλλι μου.Έχω φάει μέσα σε 8 χρόνια 1500 με 2000 (proscar,crescina,minoxidil,aldactone,revivogen,folligen,romesary oil safflower oil,extract,priorin αμπουλες,ουτε που θυμαμαι τι αλλο εχω δωκιμασει)ευρώ για τα μαλλιά τζάμπα.τωρς που βρήκα την λύση δε θα τσιγκουνευτω να δώσω τα τελευταία λεφτά μου για οριστικό τέλος στα έξοδα. Ας μου πει κάποιος που να ξέρει πιο αποτελέσματικο είναι το ρολερ η το derminator σαν θεραπεια;και σε πόση ώρα θα ξεμπερδευω με το derminator όλο το κεφάλι.πηρα την απόφαση γιατί έφαγα σφαλιάρα την τελευταία φορά που κάνα με ρολερ 2mm νιώθω πονοκέφαλος στο crown σαν να χτύπησα νεύρα ακόμα και 4 μερες μέτά την χρηση
Τελευταία επεξεργασία: