Double A personal results and sides

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

genesis

New Member
λοιπον, μετα απο μια mini συζητηση που ειχα με το σπυρο, αποφασισα να κανω αυτο το θεμα. Δεν ξέρω αν έκανα καλά που εφτιαξα καινούργιο και δεν το έγραψα στις ιδιοκατασκευές, αλλα θεώρησα να το κανω εδώ καθώς το double A είναι dht blocker. παμε λοιπον...

ξεκινησα μια θεραπεια το Μαιο του 2009. έχουν περάσει πάνω από 8 μήνες. αυτη η θεραπεία συμπεριλάμβανε double A 0,5mg/2 days και spiro 2%. εδω και κανα 20ημερο-μήνα σταμάτησα τη spiro για πολλους και διαφορους λογους. ο μοναδικός που μας απασχολει για το παρόν θέμα είναι τοι πιστεύω οτι spiro 2% μια φορά την ημέρα δεν έχει αποτέλεσμα. οι αλλοι λογοι δε μας νοιαζουν για αυτο το θεμα. από τη συνεχόμενη χρήση double A έχω καταλλήξει στα εξής ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ συμπερασματα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: η χρηση γίνεται μόνο στους κροτάφους, όπου βλέπω και πάρα πολλές νέες μικρές τριχούλες. όχι χνούδι! τριχούλες. προφανώς και δεν ξέρω αν θα γίνουν κανονικές τρίχες, αλλα πιστεύω πως αν όλο αυτό τον καιρό χρησιμοποιούσα Minox, θα ηταν κανονικοτατες τρίχες. όπως και αν αρχίσω απο τώρα minox, πιστεύω θα δω πολυ γρηγορα αποτέλεσμα, αν βεβαια η Minox λειτουργησει εστω και λιγο στον οργανισμο μου. μπορω να πω δηλαδη, ότι είμαι αρκετα ευχαριστημένος απο την τοπικη ντουταστεριδη σε μορφη double A.

SIDES: ναι δυστυχως ή ευτυχως υπάρχουν. και νομιζω μετά από 8 μήνες χρήσης είμαι σε θέση να τα εντοπίσω. (sides που δημιουργήθηκαν σε ΕΜΕΝΑ)

1. μία ενόχληση στους αδένες που βρίσκονται στο σαγόνι αριστερά και δεξιά. σκεφτειτε οτι ειναι σχεσον κατω απο τους τραπεζίτες. αυτη η ενόχληση στους αδένες μου προκαλεί ένα αίσθημα πονόλαιμου, ερεθισμένου λαιμού για την ακρίβεια. αυτό ήταν το πρώτο σύμπτωμα που παρατήρησα, μιας και η αρχή έγινε κάπου στα μέσα του καλοκαιριού (περι τους 2 μηνες απο την αρχη της θεραπείας). επίσης, αυτό το αίσθημα του ερεθισμού, δημιουργείται πολύ έντομα καμια ώρα απο την εφαρμογή του doubleA. (προσωπικα αυτό μου λεει οτι το doubleA απορροφάται και μάλιστα πολυ γρήγορα)
2. στηθόπονος. ειδικά τον τελευταίο καιρό (1-2 μήνες) είναι πολύ έντονο, και είναι και κάτι που το σκέφτομαι πααααααααρα πολυ γτ δεν ξέρω αν αυτός ο στηθόπονος είναι προάγγελος γυναικομαστίας, ή μακροπρόθεσμα καταλλήγει σε γυναικομαστία. για την ακριβεια ο στηθόπονος δεν είναι πολύ εντονος, αλλα γίνεται εντονότερος όταν ακουμπάω το στήθος μου, και ειδικότερα στην περιοχή περιμετρικά του στήθους μου, και αρκετά λιγότερο στο κέντρο του στήθους.
3. δισπνοια. εχω μια ταση, ή για την ακρίβεια είχα μια τάση καθώς είχα βρογχιτιδα η οποία όπως είπαν οι γιατροί πέρασε στα 11-12. πέρα όμως απο την προδιάθεση, το καταλαβαίνω εντονότερα μερικές ώρες μετά την εφαρμογή τοy doubleA.
4. ισως (λεω ισως) και κάποια αλλεργικα (έχω βγάλει στους λωβους των αυτιών μου 1-2 μικρά μικρά γρομπαλάκια σα να έχουν πίον που μετα από κανα μήνα ξεραίνονται -εσωτερικά ειναι- και ειτε φέυγουν είτε μένουν ανεπαίσθητα...το τελευταίο ξαναλ'εω δεν ξέρω αν ειναι απο ντουταστεριδη...απλα επειδη τσέκαρα οτι παιζουν και αλλεργικα το εγραψα (σπυρο, συγνωμη που δεν στο ανεφερα αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο)

όλα τα παραπάνω sides, υπάρχουν λίγο πολυ στις αντενδείξεις και σε sides που δημιουργήθηκαν σε διάφορους χρήστες του doubleA. τωρα λοιπον δεν ξερω τι να κανω. και σκέφτομαι.

1. δίνω άλλη μια ευκαιρία στο double A με δόση 0,5mg/4-5 μέρες αντι ανα 2 μέρες, έτσι ώστε να δω αν τότε θα συνεχίσουν τα sides, ετσι ώστε να είμαστε σε θέση να ενημερώσουμε όσο το δυνατον καλυτερα το forum αλλά και ν απάρω και προσωπικα μια πληρεστερη εικόνα, μήπως και καταφέρω και συνεχίσω χωρις sides?
2. σκεφτομαι μονο οτι τα sides είναι αρκετα, μετά πο τόσο καιρο και το κόβω μαχαίρι. αλλα είναι και που με ξενερωνει γτ αποτι σας είπα έχει αποτ΄λεσμα...το λεω εξαλλου και στην υπογραφή μου...
3. συνεχίζω ως έχω με πιθανό αποτέλεσμα σε λιγο καιρό να γράφω με διαφορα στηθους, ή να γράφω στο forum για γυναικεια τριχοπτωση... οπως καταλαβαινετε και μονοι σας αστειευομαι για την τριτη περιπτωση ;D

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator
Απ: Double A personal results and sides

genesis καταρχάς μπράβο σου και για την υπομονή και για το αποτέλεσμα και μακάρι η μινοξ να σου δώσει το επιπλέον "boost" που επιθυμείς.

Τώρα για τα sides, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το ότι η χρήση του γίνεται κοντά στον εγκέφαλο.
Ίσως, δεν γνωρίζω, να γίνεται κάποια διεργασία όταν γίνεται κατάποση, γιατί τα sides αυτά δεν έχουν εμφανιστεί τόσο πολύ σε χρήση από το στόμα (όχι ότι δεν εμφανίζει, εμφανίζει και μάλιστα πολλά) και ειδικά και μετά από τόσους μήνες.

Τώρα ο πόνος, αν είναι κοντά στη θηλή (ή γύρω γύρω), είναι προάγγελος γυναικομαστίας, όπως λες. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι χρησιμοποιούσες και spiro μαζί ή ότι χρησιμοποιείς υπερβολική (?) ποσότητα.

genesis

New Member

Άκης είπε:
Τώρα ο πόνος, αν είναι κοντά στη θηλή (ή γύρω γύρω), είναι προάγγελος γυναικομαστίας, όπως λες. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι χρησιμοποιούσες και spiro μαζί ή ότι χρησιμοποιείς υπερβολική (?) ποσότητα.

ο πόνος άκη δεν είναι κοντά στη θηλή. έιναι από την πάνω πλευρά του στήθους (κοντά στην κλείδα) και κάτω κοντά στα πλευρά. έιναι σαν πόνος που πιάνεσαι από γυμναστηριο. (sides απο σπιρο το αποκλείω)

ακη τι προτεινεις? να συνεχισω αλλα με 0,5mg /4-5 μερες με περισσοτερη αλοη?

heyya

New Member

Από τη στιγμή που το εφαρμόζεις στους κροτάφους μόνο (γυμνό δέρμα) που σημαίνει μεγαλύτερη απορρόφηση, λογικό δεν είναι και περισσότερα sides;; :chinscratch
Για πόσα ml πάνω κάτω μιλάμε εφάρμοζες;;

Εγώ όπως το βλέπω εδώ θα μείωνα την ποσότητα στους κρόταφους και συνάμα θα εφάρμοζα και στο υπόλοιπο πάνω μέρος του κεφαλιού, όχι υπερβολές μια λογική ποσότητα και επάληψή της. Άλλωστε, ως dht blocker που θεωρείται, καλό θα σου κάνει σε τυχόν προδιάθεση να "αδειάσεις" και στα υπόλοιπα μέρη όχι κακό ;)

genesis

New Member

0,5mg/2 ημερες βαζω.. τωρα θα το μειωσω απο σημερα και για ενα μηνα με ποσοτητα 0,5mg /5μερες περιπου για να δω τι θα γινει...μαλλον ειναι και το πιο φρονιμο.

danceworld_2001

Well-Known Member

Επειδή βλέπω τους βασανισμένους κροτάφους παρά την χρήση της φίνας να φθίνουν με απελπιστικά αργό ρυθμό, σκέφτομαι να δώσω μια ώθηση στην θεραπεία μου. Θα κρατήσω το ισχύων σχήμα, απλά σκέφτομαι όταν θα βάζω μινόξ να την βάζω παράλληλα με airol, ενώ επίσης σκέφτομαι τα πρωινά να φτιάξω double a και να βάζω στους κροτάφους, επειδή όμως παράλληλα παίρνω και μινόξ, αν το φτιάξω να ειναι στην μισή δόση ντούτας. Τι λέτε? Διάβασα κάτι άσχημο πως σε μερικούς έφερε τρελό sheeding και με φοβίζει αυτό, όπως και η αλληλεπίδραση φίνας + ντούτας.

kapa

Μέλος του προσωπικού

danceworld_2001 είπε:
Επειδή βλέπω τους βασανισμένους κροτάφους παρά την χρήση της φίνας να φθίνουν με απελπιστικά αργό ρυθμό, σκέφτομαι να δώσω μια ώθηση στην θεραπεία μου. Θα κρατήσω το ισχύων σχήμα, απλά σκέφτομαι όταν θα βάζω μινόξ να την βάζω παράλληλα με airol, ενώ επίσης σκέφτομαι τα πρωινά να φτιάξω double a και να βάζω στους κροτάφους, επειδή όμως παράλληλα παίρνω και μινόξ, αν το φτιάξω να ειναι στην μισή δόση ντούτας. Τι λέτε? Διάβασα κάτι άσχημο πως σε μερικούς έφερε τρελό sheeding και με φοβίζει αυτό, όπως και η αλληλεπίδραση φίνας + ντούτας.
με ντουτα μεσα στην μινοξ το μονο που ειδα ηταν πολυ τριχοπτωση,ξαναβγαινανε αλλα οχι ποιο δυνατα απο πριν,το ιδιο.
η σκετη τοπικη ντουτα δεν προκαλει sheeding μην την φοβασαι

danceworld_2001

Well-Known Member

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Δεν μου είπες όμως... πως το κόβεις το σχήμα αυτό? Μήπως παρα είναι δυνατό και το παρακάνω με φίνα + ντούτα? Με μισή δόση ντούτας λές να το αντέξω? Ο συνδυασμός μινόξ με αιρολ φαίνεται καλός, όμως το double A παράλληλα με αυτό και φίνα?

kapamarou είπε:
[quote author=danceworld_2001 link=topic=1384.msg57863#msg57863 date=1312897253]
με ντουτα μεσα στην μινοξ το μονο που ειδα ηταν πολυ τριχοπτωση,ξαναβγαινανε αλλα οχι ποιο δυνατα απο πριν,το ιδιο.
η σκετη τοπικη ντουτα δεν προκαλει sheeding μην την φοβασαι
[/quote]

kapa

Μέλος του προσωπικού

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Δεν μου είπες όμως... πως το κόβεις το σχήμα αυτό? Μήπως παρα είναι δυνατό και το παρακάνω με φίνα + ντούτα? Με μισή δόση ντούτας λές να το αντέξω? Ο συνδυασμός μινόξ με αιρολ φαίνεται καλός, όμως το double A παράλληλα με αυτό και φίνα?
η τοπικη ντουτα αποροφαται και σκετη χωρις αλοη,την χρησιμοποιουσα ανακατεμενη με νερο,και την σταματησα λογο sides.
απο την στιγμη που χρησιμοποιεις φινα,η τοπικη ντουτα,δεν νομιζω να σε βοηθησει.
το μονο που μπορει να σου δωσει ωθηση τωρα ειναι η προσθηκη airol με την μινοξ

danceworld_2001

Well-Known Member

Σε ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις σου φίλε μου!! Έχω σταματήσει την μινοξ όλο το καλοκαίρι, βάζω 1-2 φορές την βδομάδα όποτε θυμάμαι, παράλληλα το παιχνίδι της φίνας 1/5 - 1/4 δεν ξέρω αν έχει αποτέλεσμα. Ισως γιαυτό η μικρή επιδείνωση των κροτάφων. Αποφάσισα παίζω σταθερά 1/4 φίνα και μετά τις διακοπές απο Σεπτέμβρή, μινόξ 3 φορές την ημέρα απο 4 ml την φορά, 8μιση το πρωί, 5μιση το απόγευμα και 12μιση το βράδυ, στην βραδινή εφαρμογή παράλληλα με airol. Τι λες?

kapamarou είπε:
η τοπικη ντουτα αποροφαται και σκετη χωρις αλοη,την χρησιμοποιουσα ανακατεμενη με νερο,και την σταματησα λογο sides.
απο την στιγμη που χρησιμοποιεις φινα,η τοπικη ντουτα,δεν νομιζω να σε βοηθησει.
το μονο που μπορει να σου δωσει ωθηση τωρα ειναι η προσθηκη airol με την μινοξ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού

Σε ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις σου φίλε μου!! Έχω σταματήσει την μινοξ όλο το καλοκαίρι, βάζω 1-2 φορές την βδομάδα όποτε θυμάμαι, παράλληλα το παιχνίδι της φίνας 1/5 - 1/4 δεν ξέρω αν έχει αποτέλεσμα. Ισως γιαυτό η μικρή επιδείνωση των κροτάφων. Αποφάσισα παίζω σταθερά 1/4 φίνα και μετά τις διακοπές απο Σεπτέμβρή, μινόξ 3 φορές την ημέρα απο 4 ml την φορά, 8μιση το πρωί, 5μιση το απόγευμα και 12μιση το βράδυ, στην βραδινή εφαρμογή παράλληλα με airol. Τι λες?
μια φορα την μερα μινοξ airol ειναι ποιο δυνατο απο τρεις φορες την μερα μινοξ,ξεκινα το σχημα που αναφερεις και αργοτερα που θα εχει συνηθισει το δερμα σου την tretinoin και θα εχει φυγει ο καλοκαιρινος ηλιος γυρνατο σε δυο φορες μινοξ airol.
η airol εκτος απο την πολυ αποροφηση που προκαλει ειναι και ενα ηπιο dht blocker

danceworld_2001

Well-Known Member

Σε ευχαριστώ και πάλι, αυτό θα κάνω, απο αρχές Σεπτέμβρη 1/4 φίνα σταθερά και μινόξ 1 φορά την ημέρα με airol. Επειδή βάζω όταν βάζω... 1 φορά την ημέρα, ψεκάζω λίγο παραπάνω, περίπου 1μιση ml. Ειναι κακό λές? Παω φαρμακείο, αγοράζω αλοιφή airol, και βάζω την αλοιφή μόνο στους κροτάφους? Πόση ποσότητα? Πόσο περιμένω για να ψεκάσω την μινόξ?

kapamarou είπε:
μια φορα την μερα μινοξ airol ειναι ποιο δυνατο απο τρεις φορες την μερα μινοξ,ξεκινα το σχημα που αναφερεις και αργοτερα που θα εχει συνηθισει το δερμα σου την tretinoin και θα εχει φυγει ο καλοκαιρινος ηλιος γυρνατο σε δυο φορες μινοξ airol.
η airol εκτος απο την πολυ αποροφηση που προκαλει ειναι και ενα ηπιο dht blocker

kapa

Μέλος του προσωπικού

Σε ευχαριστώ και πάλι, αυτό θα κάνω, απο αρχές Σεπτέμβρη 1/4 φίνα σταθερά και μινόξ 1 φορά την ημέρα με airol.
;)
Επειδή βάζω όταν βάζω... 1 φορά την ημέρα, ψεκάζω λίγο παραπάνω, περίπου 1μιση ml. Ειναι κακό λές?
στην τσεπη μονο ::)
Παω φαρμακείο, αγοράζω αλοιφή airol, και βάζω την αλοιφή μόνο στους κροτάφους? Πόση ποσότητα? Πόσο περιμένω για να ψεκάσω την μινόξ?
την αγοραζεις απο φαρμακειο.
βαζεις στα σημεια που θα ριξεις μινοξ οση ποσοτητα θες για να καλυψεις την περιοχη,δεν χρειαζεται να περιμενεις,κατευθειαν μετα μινοξ,το αποτελεσμα ειναι το ιδιο ειτε περιμενεις ειτε τα βαλεις μαζι,το σωμα αντιλαμβανεται μινοξιδιλη με μεσο αποροφησης τρετινοινη,το αποτελεσμα το ιδιο,αλλα ποιο πρακτικο να τα βαλεις μαζι

danceworld_2001

Well-Known Member

Δεν θα γίνει λάσπη η κρέμα μαζί με το υγρό της μινόξ?

kapamarou είπε:
Σε ευχαριστώ και πάλι, αυτό θα κάνω, απο αρχές Σεπτέμβρη 1/4 φίνα σταθερά και μινόξ 1 φορά την ημέρα με airol.
;)
Επειδή βάζω όταν βάζω... 1 φορά την ημέρα, ψεκάζω λίγο παραπάνω, περίπου 1μιση ml. Ειναι κακό λές?
στην τσεπη μονο ::)
Παω φαρμακείο, αγοράζω αλοιφή airol, και βάζω την αλοιφή μόνο στους κροτάφους? Πόση ποσότητα? Πόσο περιμένω για να ψεκάσω την μινόξ?
την αγοραζεις απο φαρμακειο.
βαζεις στα σημεια που θα ριξεις μινοξ οση ποσοτητα θες για να καλυψεις την περιοχη,δεν χρειαζεται να περιμενεις,κατευθειαν μετα μινοξ,το αποτελεσμα ειναι το ιδιο ειτε περιμενεις ειτε τα βαλεις μαζι,το σωμα αντιλαμβανεται μινοξιδιλη με μεσο αποροφησης τρετινοινη,το αποτελεσμα το ιδιο,αλλα ποιο πρακτικο να τα βαλεις μαζι

kapa

Μέλος του προσωπικού

λασπη θα γινει :D
αλλα μετα απο 20 λεπτα θα εχει αποροφηθει μεγαλο ποσοστο και δεν θα ειναι ορατο

danceworld_2001

Well-Known Member

Άντε, καλό χαρμάνι και καλά μπετά τότε!! Ευχαριστώ και πάλι!!

kapamarou είπε:
λασπη θα γινει :D
αλλα μετα απο 20 λεπτα θα εχει αποροφηθει μεγαλο ποσοστο και δεν θα ειναι ορατο

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα