DS Laboratories - SPECTRAL RS

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Παιδιά τι γνώμη έχετε για τα συγκεκριμένα προιόντα?

http://e-aroma.gr/index.php?main_page=index&cPath=5_19_142

Το site είναι ελληνικό και το συγκεκριμένο λινκ αναφέρεται σε προιόντα της DS Laboratories.

Για το revita διάβασα σχετικά κάποιες γνώμες εδώ, αλλά τα συστατικά του είναι μεγάλος πειρασμός (για σαμπουάν πάντα) καθώς επίσης ενδιαφέρον μοιάζει και το spectral RS
Επίσης πειρασμός είναι και το ότι είναι προιόντα εντός Ελλάντα... :p

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Απ: DS Laboratories - SPECTRAL RS

Dim, απ ότι είδα στα συγκεκριμένα λινκ γίνεται περισσότερο συζήτηση για το DNC, DNC - L.

Το RS βλέπω ότι δεν περιλαμβάνει αυτή την βρωμοMinoxidil γι αυτό είπα μήπως το έχει χρησιμοποιήσει κανείς...

dim74

Member

η DS LABORATORIES βγαζει τρια προιοντα για την τριχοπτωση(SPECTRAL DNC-L,SPECTRAL DNC ΚΑΙ SPECTRAL RS).αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι απο την στιγμη που καθε προιον απο αυτα το βαζεις δυο φορες την ημερα...δεν γινεται να τα βαζεις και τα τρια!οποτε αν καποιος θελει να βαζει ενα απο αυτα...ποιο να παρει?

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

http://www.beautypaths.eu/el/category/393338/product/3936343238/productdetails.aspx - το RS από ελληνικό site

dinedine

New Member

Εγω παρειγγειλα από το http://www.beautypaths.eu/
το σαμπουαν και SpectraL RS. 20 μέρες τα έχω, νιώθω πιο τονωμένα τα μαλλιά και πιο φουντωτα. Τα εφερε ελληνικό site με αρωματα και καλλυντικα. Παραδοση μία εργασιμη στο σπιτι. Πολυ καλη εξυπηρετηση. Με πηραν τηλεφωνο να επιβεβαιωσουν οτι εφτασε κλπ

dinedine

New Member

Καλησπέρα.
Τα ρωτησα στο site που αγορασα.
http://www.beautypaths.eu/
Το Spectral-RS είναι περισσοτερο για ευαίσθητες κεφαλές. Δεν έχει minoxidil και συνίσταται περισσοτερο για ατομα που ίσως εχουν αλλεργιες κλπ. Το συνδυασα με το σαμπουαν Revital της DS Laboratories. Πολύ καλα και τα δύο. 20 μερες τα εχω!!
Το Spectral.DNC λέει στο σαιτ *** ειναι λοσιον, ενω το DS Laboratories Spectral. DNC-L είνια σε μορφη κρεμας για πιο προχωρημένη κλίμακα.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

για το αρωμα κατι διαβασα που δεν ηταν καλο
ενα μελος καπου εδω στο φορουμ εγραψε κατι για τους ορους χρησης κατι τετοιο
διαβασε το προσεκτικα πριν αγορασεις

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

κάνω περίπου 1 μήνα το SPECTRAL DNC-L,
εκτός της μυρωδιάς σαν λακ μαλλιών και μια ψιλοχρώση των περιοχών της χρήσης δεν έχω να αναφέρω κάτι άλλο..

η εταιρία γράφει να περιμένω αποτελέσματα στο 3μηνο και μετά να το γυρίσω σε SPECTRAL RS για συντήρηση...
βλέπουμε και κάνουμε :-\

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

φανταζομαι και οι ιδιοι γνωριζουν οτι κατι τετοιο απλα δεν γινετε

σε 3 μηνες δηλαδη βγαζεις μαλλι και μετα το συντηρεις

:muahaha: :muahaha:

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

όχι ρε Παναγιώ-τεράστιε-κουτόχορτο δεν τρώμε :21m:
απλά λέει ότι δίνει το "κάτι" παραπάνω τους πρώτους 3 μήνες και μετά πας σε εναλλακτική θεραπεία με RS

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

NoMoreLoss

New Member

έβαζα spectral dns 8 μήνες. αποτέλεσμα=0 :-[. να μου πείς τώρα που βάζω μόνο minox είναι καλύτερα...ντεν ξέρει ακόμα θα δείξει το μέλλον. απλά το φοβάμαι το spectral dns γιατί έχει τα άντερα του μέσα και δεν ξέρει κανείς τι βγαίνει στο τέλος :chinscratch

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

i know σπυρο τι εισαι το εχεις αποδειξει

για αυτο και σε ρωτω τωρα πως μπηκες σε αυτην την διαδικασια

α απο περιεργεια
β απο δοκιμη
γ για πλακα

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

δοκιμή αρχηγόπουλο,γιατί έχω κολλήσει στην ίδια(ίσως και χειρότερη)κατάσταση με αυτά που χρησιμοποιούσα... :-[
άλλωστε δεν αλλάζει ουσιαστικά τίποτα-μία ακόμη συνδυαστική λοσιόν με μινοξ.=>εκεί που το πάλευα μόνος στις μίξεις,πήρα κάτι έτοιμο να δω... :chinscratch

Άκης

Administrator

Εγώ πάλι θυμάμαι ότι το "κράζαμε" μερικοί σαν προϊόν από εδώ και μας "κράζανε" με την σειρά τους κάποια μέλη που θέλανε να το πάρουν, ότι είμαστε κολλημένοι σε "παλιά" προϊόντα (Revivogen πχ) κλπ...
Τελικά ο χρόνος βγάζει σωστούς όσους το κράζανε ή το προϊόν θέλει μια θητεία για να δείξει αποτέλεσμα; :chinscratch

dim74

Member

παντως ακη εγω που ειμαι στο 4 μηνα revivogen δεν εχω δει κατι αξιολογο μεχρι τωρα...και θα παρακαλουσα οποιον εχει δει κατι συνταρακτικο με το revivogen απο εδω να μας το πει...

Άκης

Administrator

Καταρχάς δεν ανέφερα το Revivogen πριν σαν αναφορά προς αυτό, αλλά έτσι ακριβώς το έλεγαν σε ένα παλιό θέμα που είχαμε, ότι δηλαδή έχουμε κολλήσει με τα παλιά.

Επίσης μην περιμένεις να δεις με λοσιόν κάτι συνταρακτικό 1ον) από τον 4ο κιόλας μήνα και 2ον) όταν δεν είδες με την φινα...

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

Άκης είπε:
Εγώ πάλι θυμάμαι ότι το "κράζαμε" μερικοί σαν προϊόν από εδώ και μας "κράζανε" με την σειρά τους κάποια μέλη που θέλανε να το πάρουν, ότι είμαστε κολλημένοι σε "παλιά" προϊόντα (Revivogen πχ) κλπ...
Τελικά ο χρόνος βγάζει σωστούς όσους το κράζανε ή το προϊόν θέλει μια θητεία για να δείξει αποτέλεσμα; :chinscratch

κατσε να δεις και την συνεχεια
εχει ακομη "μουφες" στην αγορα

εχεις να επαληθευτεις για πολλα ακομη

Martini

New Member

dim74 είπε:
παντως ακη εγω που ειμαι στο 4 μηνα revivogen δεν εχω δει κατι αξιολογο μεχρι τωρα...και θα παρακαλουσα οποιον εχει δει κατι συνταρακτικο με το revivogen απο εδω να μας το πει...
Το revivogen δινει αποτελεσματα μετα απο αρκετους μηνες ,το γραφει και πανω στις οδηγιες ,χρειαζεται υπομονη και επιμονη ..
Φυσικα πρεπει να χρησιμοποιει κανεις και ταυτοχρονα και καποια αλλα σκευασματα μαζι, μην το ξεχναμε αυτο !!
4μηνες ειναι λιγοι , μεγιστα αποτελεσματα εχει κανεις και το αναφερει και πανω στην συσκευασια ειναι στους 12 - 18 μηνες .
Εμενα προσωπικα μου εφερε αποτελεσματα μετα τους 8με 10 μηνες αν θυμαμαι καλα.

alucard

New Member

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!Εγώ μία ερώτηση έχω:Το Spectral Rs είναι το ίδιο με το Tricomin, εφόσον έχει copper peptides;Δηλάδή, εγώ που έχω τελειώσει 2 συσκευασίες Spectral και τα αποτελέσματα είναι αρνητικά(ούτε καν ουδέτερα) δε χρειάζεται να δοκιμάσω Tricomin; Στην Ελλάδα δεν υπάρχει πουθενά Tricomin;

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα