Eίναι λάθος που έκλεισα να κάνω μεταμόσχευση χωρίς να έχω δοκιμάσει φιναστερίδη?

Wanderer

Active Member
Eίμαι με τοπική μινοξιδίλη εδώ και 2.5 χρόνια και θα προχωρήσω σε μεταμόσχευση και σκέφτομαι να ξεκινήσω φιναστερίδη απλά επειδή μπορεί να εμφανίσει παρενέργειες μετά πιο είναι η επόμενη λύση?

Μήπως θα έπρεπε πρώτα να ξεκινήσω φιναστερίδη για τουλάχιστον 9 μήνες και μετά να προχωρήσω σε μεταμόσχευση ώστε να δω ότι το σύστημα μου μπορεί να την σηκώσει?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Wanderer

Active Member
Δεν το ήξερα. Ημουν με μινοξιδίλη και μου είχαν πει ότι για αρχή μπορώ να την συνεχίσω και θα δουμε πως θα πάει , δηλαδη για το αν θα χρειαστεί άμεσα φιναστερίδη Μάλιστα, όταν τους είπα γενικά για θεραπείες μου είπαν να μην μπλέκω την θεραπεία με την μεταμόσχευση

Τελευταία επεξεργασία:

Kostas97

Well-Known Member
Δεν το ήξερα. Ημουν με μινοξιδίλη και μου είχαν πει ότι για αρχή μπορώ να την συνεχίσω και θα δουμε πως θα πάει , δηλαδη για το αν θα χρειαστεί άμεσα φιναστερίδη Μάλιστα, όταν τους είπα γενικά για θεραπείες μου είπαν να μην μπλέκω την θεραπεία με την μεταμόσχευση.
Δυστυχως αυτο το λαθος το εχουν κανει παρα πολλοι. Και κυριως γινεται σε κλινικες ¨"σουπερμαρκετ".
Σε αλλους στοιχισε περισσοτερο, σε βαθμο που μετα τη ΜΕΤ ηταν ιδιοι με πριν σαν να μην εκαναν. Σε αλλους που η ΑΓΑ σταθεροποιηθηκε ουτως η αλλως λογω ηλικιας λιγοτερο. Αλλα αυτο απαιτει παρατηρηση.... οχι τυχη.
Δεν μπορει να θες να γεμισεις το βαρελι αν δεν κλεισεις την τρυπα απο κατω.
Στοχος για να παρεις ενα οσο το δυνατον πιο φυσικο και καλο αποτελεσμα, ειναι να προσθεσεις οσο το δυνατον λιγοτερα μαλλια στα ηδη μαμα.

Μπλουζα