Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μακαρι φιλε μου εσυ ποσο καιρο εκανες στο περιπου να δεις μια αισθητη διαφορα;πνω κατω η αραιωση μας ηταν ιδια εσυ τωρα ξεφυγες φυσικα εισαι αλλο λεβελμια χαρά ΠαΕΙ φίλε μου, μην αγχωνεσαι θα έρθει στην ώρα του με λίγο υπομονή . μια φωτο πως ήμουν κ πως έγινα έτσι για παρηγοριά
Όταν εκανα την δεύτερη , μια χαρά θα σου πάει η πρώτη , βγάλε πλάνο για δεύτερη . Μέτρα αντίστροφα να πας. Ο γιατρός δίκη σου επιλογή . Εγώ πήγα στους 10 μήνες. Για τη πίσω πλευρά και λίγο γέμισμα εμπρος . Ήδη πρέπει να νιωθεις πως θα αλλάξει το κεφάλι σου . Υπομονή θέλει και πλάνο για την επόμενη .Μακαρι φιλε μου εσυ ποσο καιρο εκανες στο περιπου να δεις μια αισθητη διαφορα;πνω κατω η αραιωση μας ηταν ιδια εσυ τωρα ξεφυγες φυσικα εισαι αλλο λεβελ
Oχι....χρειαζεται μεταμοσχευση αλλη μια. και αλλη μια μετα για μαζεματα.Δεν θα έπρεπε να έχει γίνει ένα σβήσιμο στην γ ζώνη? Παραείναι απότομη η μετάβαση νομίζω
Ειναι μεταμοσχευση 2-3 σταδιωνΔεν θα έπρεπε να έχει γίνει ένα σβήσιμο στην γ ζώνη? Παραείναι απότομη η μετάβαση νομίζω
Ναι φιλε μου μαλλον θα ακουσω την συμβουλη σου και θα τα αφησω τα επανω λιγο μεγαλυτερα για αρχη μεχρι να παρουν ολα τα μαλλια λιγο τα επανω τους.Καλησπέρα Φίλε μου και χρόνια πολλά!Σίγουρα δείχνει πιό γεμάτο απο τις προηγούμενες φώτο σου και έχει καλύψει καλύτερα την αραίωση!
Ίσως να επέλεγες και ένα άλλο κούρεμα λίγο πιο μακρύ επάνω και θα έχεις ακόμα πιο πυκνό αποτέλεσμα!
Μέχρι 12 μηνο όμως έχουμε ακόμα και πιστεύω θα δώσει ένα όμορφο αποτέλεσμα!
Και εγω το βρισκω λιγο αποτομα αλλα πρωτα ο θεος κατα τον ιουνιο θα ξανα μπω για μεταμοσχευση και το ειχα πει στον γιατρο οτι θα κανω μελλοντικη παλι εκειΔεν θα έπρεπε να έχει γίνει ένα σβήσιμο στην γ ζώνη? Παραείναι απότομη η μετάβαση νομίζω
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ειναι μεταμοσχευση 2-3 σταδιω
Ναι γιαννη αλλη μια θα την κανω αλλα για 3 δεν νομιζω προς το παρων θα δουμεOχι....χρειαζεται μεταμοσχευση αλλη μια. και αλλη μια μετα για μαζεματα.
ναι απλα η μια που σκυβεις κάπως το κεφάλι ειναι σκοτεινή αν δεις...γιαυτο σου ειπα αν μπορεις να ανεβάσεις μια πανοραμική από πάνω με καλυτερο φωτισμό...επισης αν μπορεις μια να φαινεται η hairline με το μαλλί να χτενίζεται προς τα πίσω, γιατι οπως ριχνεις το μαλλί μπροστά δεν μπορουμε να δουμε τη Hairline πως φαινεται...Π φωτισμος φιλε ειναι πολυ εντονος ειναι στο ιδιο σημειο που εχω τραβηξει και τις υπολοιπες κατω απο προβολακια ειναι
Εκεινη ο φωτο ηταν απο την μπροστινη καμερα την ειχα τραβηξει πρωτη και μετα ειχα γυρισει την πισω καμερα αυτη καταλαθος την ανεβασαναι απλα η μια που σκυβεις κάπως το κεφάλι ειναι σκοτεινή αν δεις...γιαυτο σου ειπα αν μπορεις να ανεβάσεις μια πανοραμική από πάνω με καλυτερο φωτισμό...επισης αν μπορεις μια να φαινεται η hairline με το μαλλί να χτενίζεται προς τα πίσω, γιατι οπως ριχνεις το μαλλί μπροστά δεν μπορουμε να δουμε τη Hairline πως φαινεται...
πανοραμική εννοώ σε αυτη τη λήψη..
Προβολή συνημμένου 62508
Τι να σε πω ρε φιλε τα αισθηματα μου ειναι αναμικτα να σου πω την αληθεια. Απο την μια αν συγκρινω με πριν την μεταμοσχευση πως ημουν λεω ειμαι πολυ καλα. Απο την αλλη θα το ηθελα λιγο πυκνοτερο αλλα ξερεις αν το βλεπεις καθε μερα το μαλλι παντα βρισκεις ατελειεςΚανονικά έπρεπε να είσαι πυκνότερος βάση τα grafts που έβαλες αλλά απο την άλλη έχεις μια κάλυψη πλέον!Εσύ είσαι ικανοποιημένος φιλαράκι μου απο το αποτέλεσμα σου?