Eucapil

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Ntia

New Member
Απ: Eucapil

Επικοινώνησα με τη μαμά εταιρία στο εξωτερικό γι' αυτό το προιόν. Μου είπαν ότι θα χρειαστεί να επικοινωνήσω με μία φαρμακευτική στη Κύπρο η οποία το εισάγει, αλλά έστειλα μαιλ σε αυτούς και με έγραψαν. Μετά όμως μπήκα σε κάτι φόρουμ εξωτερικού και έγραφαν αρκετά αρνητικά οπότε εγκατέλειψα την ιδέα.

Άκης

Administrator

Αναφέρεται σαν καλλυντικό που σημαίνει ότι δεν έχει κάποια κλινική έρευνα ή κάτι παρόμοιο τέλος πάντων που να λέει ότι έχει αποτέλεσμα σε αυτό που αναφέρει.
Τέτοιου είδους προϊόντα, κάνουν καλό στην εμφάνιση των μαλλιών, δίνοντας παράλληλα την ιδέα ότι δουλεύουν.
Περιέχει fluridil, όπου (σύμφωνα με τους κατασκευαστες του) δουλεύει ανάποδα απ'ότι οι τωρινές μεθόδοι.
Δηλαδή, οι τωρινές μεθόδοι, μπλοκάρουν την DHT από το να "δέσει" στον θύλακα.
Το Eucapil, μπλοκάρει την δράση των υποδοχέων ανδρογώνων, γι'αυτό και αναφέρεται σαν Androgen Receptor Suppression.

KOSTASMAST

New Member

λοιπον μαγκες ειμαι 26 χρονων και ειμαι norwood 3a.απο την 1 απριλιου ξεκινησα θεραπεια με regaine.στις 11 ιουνιου ξεκινησα proscar 1/5.Στις 28 ιουνιου αλλαξα την δοση σε 1/4 proscar.την ιδια μερα ξεκινησα και fungoral sampoo 2 φορες την εβδομαδα.και τελος μολις χθες ξεκινησα τις αμπουλες eucapil.στην τελευταια κινηση προχωρησα επειδη εχω διαβασει πολυ καλα λογια σε site του εξωτερικου για αυτο το προιον.ειμαι πολυ αισιοδοξος για καλα αποτελεσματα

tropheus

Well-Known Member

kosmas είπε:
λοιπον μαγκες ειμαι 26 χρονων και ειμαι norwood 3a.απο την 1 απριλιου ξεκινησα θεραπεια με regaine.στις 11 ιουνιου ξεκινησα proscar 1/5.Στις 28 ιουνιου αλλαξα την δοση σε 1/4 proscar.την ιδια μερα ξεκινησα και fungoral sampoo 2 φορες την εβδομαδα.και τελος μολις χθες ξεκινησα τις αμπουλες eucapil.στην τελευταια κινηση προχωρησα επειδη εχω διαβασει πολυ καλα λογια σε site του εξωτερικου για αυτο το προιον.ειμαι πολυ αισιοδοξος για καλα αποτελεσματα

Καλή επιτυχία στη θεραπεία σου φίλε Κοσμά... Θα περιμένουμε νεώτερα σου ;)

Από που αγόρασες το eucapil (site) και σε τι δοσολογία το χρησιμοποιείς;;;

KOSTASMAST

New Member

Φιλε tropheus ευχαριστω.Το προιον το αγορασα απο το επισημο site της εταιριας και χρησιμοποιω την συνιστωμενη δοση,δηλαδη μια αμπουλα καθε βραδυ που περιεχει 2ml fluridil.Απο οτι εχω καταλαβει το eucapil περιοριζει την δημιουργια νεων υποδοχεων των ανδρογονων αρα ειναι καλο μονο σαν συμπληρωματικη θεραπεια.απο μονο του μαλλον δεν κανει και πολλα πραγματα..Ειναι και πανακριβο..38 ευρω οι 30 αμπουλες συν 7 ευρω τα μεταφορικα..Παντως δεν περιμενω regrowth απο αυτο

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

γεια σου κοσμα καλως ηρθες
ευχομαι τα καλυτερα για την θεραπεια σου

κρατα και καμια φωτο για να συγκρινεις αποτελεσματα

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

οποιος ενδιαφερετε αυτα ειναι 2 site που πουλαν το συγκεκριμενο

αγορα eucapil σιτε 1

αγορα eucapil σιτε 2

απο οτι ειδα στελνουν ελλαδα
στην πρωτη στην ευρωπει στελνουν με courier με 15 ευρω εξοδα αποστολης
και στην δευτερη λεει shipping woldwide 7 ευρω

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν θα έλεγα ότι είναι εντελώς αδιάφορο..

http://www.med.muni.cz/biomedjournal/pdf/2006/01/35_48.pdf

Εντυπωσιακός ο μηχανισμός δράσης του, ως προς τον τρόπο που αποφεύγονται οι όποιες παρενέργειες. Για θεραπεία εντελώς μόνο του θα το σκεφτόμουν, αλλά με συνδυασμούς δεν θα ήταν καθόλου κακό.
Το πρόβλημα είναι πως πρέπει να αποφεύγεται η χρήση σαμπουάν και δεν βρίσκω άλλο τρόπο να το δοκιμάσω με αυτά που θα ξεκινήσω σε λίγο καιρό καθώς χρειάζομαι καθημερινό λούσιμο...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα