Eugenix Hair Sciences | NW 3 | 3.007 μοσχεύματα | 10 μήνες αποτελέσματα μεταμόσχευσης μαλλιών | Dr. Arika Bansal

ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΑΣΘΕΝΟΎΣ:
  • 38 ετών.
  • Κάλυψη του τριχωτού της κεφαλής
  • Μεσαίου διαμετρήματος τρίχες
  • Ισχυρές θυλακικές μονάδες
ΣΥΝΙΣΤΏΜΕΝΗ ΘΕΡΑΠΕΊΑ:
  • Στην περίπτωση αυτού του κυρίου, αποφασίσαμε αρχικά να υιοθετήσουμε μια προσέγγιση ενός βήματος για τη θεραπεία της φαλάκρας του,

• Η χειρουργική επέμβαση πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2023, όταν εμφυτεύσαμε 3.007 μοσχεύματα με τη χρήση DHT για την αποκατάσταση της γραμμής των μαλλιών του ασθενούς.
ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΕΣ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΏΝ ΕΠΕΜΒΆΣΕΩΝ:

Έγιναν σχισμές μέσω βελόνων και λεπίδας CTS, και η χάραξη και οι εξαγωγές εκτελέστηκαν με μηχανοκίνητα τρυπάνια και αμέσως εμφυτεύτηκαν στην περιοχή του λήπτη με τη χρήση εμφυτευτήρων Sava. Το εργαλείο εμφύτευσης που χρησιμοποιείται στο δίνει στον γιατρό μεταμόσχευσης μαλλιών ακριβή έλεγχο του βάθους, της κατεύθυνσης και της γωνίας κάθε εμφυτευμένου θύλακα, με αποτέλεσμα μια βελτιωμένη φυσική εμφάνιση και πυκνότητα. Το κύριο πλεονέκτημα της DHT είναι η ικανότητά της να ελαχιστοποιεί τον χρόνο παραμονής των μοσχευμάτων εκτός του σώματος, αυξάνοντας έτσι δυνητικά το ποσοστό επιβίωσης των τριχοθυλακίων στη μεταμόσχευση μαλλιών.
  • Αριθμός μοσχευμάτων: 3,007
  • Τεχνική: DHT (Άμεση μεταμόσχευση μαλλιών)
  • Περιοχή δότη: Τριχοφυΐα: Τριχοφυΐα: Τριχοφυΐα τριχωτό της κεφαλής
ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ:
  • σε 10 μήνες
  • Διατήρηση της αισθητικής του δότη
ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ:

Shariq Imam PPT Format.jpg
Slide6.JPG
Slide7.JPG
Slide8.JPG
Slide9.JPG
Slide10.JPG

Θερμότατοι χαιρετισμοί,
Eugenix Hair Sciences

Επικοινωνία : +91 8826471111

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

TheodosisK

Active Member
Πολύ Google Translate όμως. Τουλάχιστον δείτε κανένα σοβαρό εργαλείο αυτόματης μετάφρασης τύπου DeepL!
Θερμότατοι χαιρετισμοί

Legend

Active Member
Ωραίο αποτέλεσμα με καλή πυκνότητα η hairine και φυσικότητα. Να το χαιρεται ο ασθενής σας!

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
O λογαριασμός έχει μπαναριστεί μέχρι να επικοινωνήσει η κλινική μαζί μου. Έχω στείλει pm εδώ και μήνες χωρίς καμμία απάντηση.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Του έχω ζητήσει να επικοινωνήσει μαζί μου να καταλάβουμε αν υπάρχει κάποιος πίσω από αυτό, να ταυτοποιηθεί αν είναι δηλαδή η ίδια η κλινική. Είναι στανταρντ διαδικασία για όλες τις κλινικές.

Μπλουζα