Eviol A

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

gianniskritikos2

Active Member
κανω καινουριο θεμα για να μην μπλεκομαστε σε ξενα θεματα και βγαινουν 100 σελιδες με ακυρα θεματα.... καπα ειπες οτι υπερβιταμινοση δεν παθενεις.... αυτες οι καψουλες χρησιμοποιουντε λογικα για καποιους μηνες μετα οτι προσφερε αποχωρει ? δηλαδει σαν βιταμινουχο συμπληρωμα ειναι για καποιους μηνες βοηθαει στο σμηγμα οπως ειπες στη λαδιλα? στα σπυρια? και αν ναι με την διακοπη του θα μας εχει βοηθησει οργανικα η θα ξαναεπανερθουμε οπως πριν με λαδιλεσ σμηγμα σπυρια ασπουμε..... αυτο με νιαζει πολυ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
ειναι η ρετινολη,η βιταμινη Α.
αυτην ειναι η καθαρη βιταμινη Α.
η tretinoin,airol,vesanoid ειναι παραγωγο βιταμινης Α.
η isotretinoin,roaccutan ειναι επισης παραγωγο της βιταμινης Α αλλα εχουν μια διαφορα, η isotretinoin εχει την 20πλασια δυναμη της ρετινολης,βιταμινης Α.
καποιες καλλυντικες κρεμες θα δειτε οτι διαφημιζουν οτι περιεχουν βιταμινη Α-ρετινολη,ειναι οι αντιγυραντικες κρεμες στα hondos.
η ρετινολη τοπικα στο δερμα σαν ουσια εχει αντιγυραντικες ιδιοτητες με κλινικες μελετες.
η tretinoin airol τοπικα στο δερμα μεταβολιζεται στην πιο αδυναμη ρετινολη,η οποια ρετινολη παχαινει το δερμα μεσο υπερπαραγωγης κολλαγονου.
η oral μορφη βιταμινης Α σε νορμαλ ποσοτητες επισης εχει ευεργετικες ιδιοτητες στο μαλλι http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/2676911.
στην χωρα μας υπαρχει σαν eviol A αλλα θα την βρειτε φθηνοτερη απο εξω.

somari

Active Member
Δηλαδή όντως είναι ασφαλής η λήψη μιας εβιόλ καθημερινά; Αυτό το "αθροιστικό" το φοβάμαι

kapa

Μέλος του προσωπικού
somari είπε:
Δηλαδή όντως είναι ασφαλής η λήψη μιας εβιόλ καθημερινά; Αυτό το "αθροιστικό" το φοβάμαι

η μια καψουλα ειναι ασφαλης.
να σου δωσω σε τροφη τι ποσοτητες υπαρχει η Α http://www.news-medical.net/health/Vitamin-A-Food-Sources-%28Greek%29.aspx
http://www.douni.gr/?section=ingredients&id=7&icategory=1

kapa

Μέλος του προσωπικού
Antinoos είπε:
Ρε παιδια δεν εχω καταλαβει. Αυτο θα κανει κατι στην καραφλα μας;;;; Σορρυ αλλα καπου το χασα λιγο

οσοι εχουν διαχυτη αραιωση αξιζει να το δοκιμασουν σαν συμπληρωματικη θεραπεια

gianniskritikos2

Active Member
ok με αυτα αλλα το οτι καλο μας προσφερει αν προσφερει θα μηνει με την διακοπη της διοτι ασπουμε τα ακκουραν μετα την χρηση τους σε αφινει στεγνο δηλαδει με μια 6 μηνη θεραπια καθαρισες απο λαδιλες αμα ομως εβιολ Α κανουν το ιδιο δηλαδει μας αφινουν εστω και σε μικρο βαθμο στεγνοτερους ειναι καλο.... διοτι δεν ειναι βαρια χαπια... το ρωταω αυτο γιατι ολες οι βιταμινες λενε ασπουμε για 3 μηνο..... δεν νομιζω να κανουν κακο και 1 χρονο να τις περνεις.. αλλα δεν ειναι τωρα να τις περνουμε χρονια γιαυτο ρωταω... αν εγω ασπουμε της περνω τις εβιολ ενα χαπι τη μερα για 1 χρονο θα μηνουν καποια αποτελεσματα με την διακοπη? δηλαδει δεν θα λαδωνο πλεων ετσι ?

baldy

Member
δεν μπορω να καταλαβω η βιταμινη α που ακριβως βοηθαει στο λαδωμα και στο μαλλι γενικα.Εψαχνα και εγω απο βιταμινες μηπως βοηθαει γενικα καμια στο μαλλι αλλα μπα.Στην ουσια ολλες τις βιταμινες σου λενε παρε,δεν εχει νοημα.Και για την αλφα ακουω και για τη βητα και για την εψιλον και για την ντι.Δεν βγαινει νοημα,να παιρνεις εκατο χαπακια με βιταμινες για μια αμφιβολη δραση που θα εχουν στα μαλλια σοο.Παρε πλυβιταμινη αν θες,αν και δεν νομιζω να κανει κατι.Γι'αυτο λενε μια ισορροπημενη διατροφη.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gianniskritikos2

Active Member
μην εισαι αρνιτικος baldy διοτι τα χαπια καα της ακμης ακκουραν τα οποια οχι μονο μειωνουν την λιπαροτιτα αλλα σε ξερενουν σε μεγαλο βαθμο... στο σχολειο οταν πηγενα κατι κοπελες που τα επερναν εβαζαν λιποζαν βαζελινες ειχαν σκασει τα χιλια σε ασχημο βαθμο..... μιλαμε για 0 λιπαροτιτα και το βασικο συστατικο τους οπως ανεφερε και ο καπα ειναι παραγογο της βιταμινης Α αρα μην αμφυσβητης την δυναμη των βιταμινων.... η βιταμινη Α σε καλες ποσοτιτες ρυθμηζει τους σμηγματογονους αδενες... τωρα δεν μπορει φυσικα να αποτρεψει την ΑΑ αλλα την λιπαροτιτα σιγουρα.....

baldy

Member
το ακκουραν ειναι ειδικο χημικο παρασκευασμα για την ακμη δεν ειναι απλη βιταμινη.Δεν μου ειχε προτεινει καμια απο τις 2 δερματολογους βιταμινη α,αν ηταν τοσο καλη φανταζομαι κατι θα μου λεγαν.Α και το ακκουραν επιταχυνει την τριχοπτωση

gianniskritikos2

Active Member
ρε σι.... τα λες σοβαρα αυτα? τι μου πετας το Α και το ακκουραν επιταχυνει την τριχοπτωση??? διαβαζεις το φορουμ? εχει γινει ολοκλιρη συζητηση πανω σε αυτο και εγω ειμαι αυτος που το ρωταγα για τα συγκεκριμενα χαπια και απαντηση απο καπα αλλα και απο αλλα μελλοι πηρα περι το αν το ακκουραν κανει κατι στην τριχοπτωση....

somari

Active Member
@baldy

Το accuran είναι ισοτετροινη η οποια ειναι παραγωγο της βιταμινης Α

http://www.galinos.gr/web/drugs/main/drugs/accuran

το οτι σε μεγαλες συγκεντρωσεις η βιταμινη Α (ισοτετροινη) επιταχυνει την τριχοπτωση λογω υπερβιταμινωσης το λεμε απο την αρχη...

Μην κανουμε κυκλους...

gianniskritikos2

Active Member
ο δερματολογος δεν θα σου δωσει βιταμινες για απλα λιπαροτιτα κεφαλης η για σμηγμα αλλα σαμποοαν για το σμηγμα και για τη λιπαροτιτα ενα αναλογο σαπουνι.... διοτι λυση οχι δεν ειναι οι βιταμινες αλλα κατι θα κανουν... η βιταμινη Α ρυθμηζη την παραγωγη σμηγματος στους σμηγματογωνους αδενες..

somari

Active Member
Επειδή υπάρχει η "κακιά συνήθεια" τα προβλήματα οι δερματολογοι να τα αντιμετωπίζουν χτυπώντας το σύμπτωμα και όχι την αιτία

vag25

Well-Known Member
gianniskritikos2 είπε:
εχει γινει ολοκλιρη συζητηση πανω σε αυτο και εγω ειμαι αυτος που το ρωταγα για τα συγκεκριμενα χαπια και απαντηση απο καπα αλλα και απο αλλα μελλοι πηρα περι το αν το ακκουραν κανει κατι στην τριχοπτωση....

Nαι την ξεκιναει.:p
Τουλαχιστον σε μενα ετσι εγινε.

somari

Active Member
Aγόρασα eviol αλλά φοβάμαι να τις χρησιμοποιήσω (πήρα μία σήμερα) περεταίρω... διάβασα πως η συνιστώμενη ημερήσια ποσότητα είναι 1500 ΙU και αυτές είναι 25.000!!!

gianniskritikos2

Active Member
δεν ξερω πως παει με τις βιταμινες αλλα για να ειναι συμπληρωμα με 2 ημερησιως θεωριτε ασφαλες οι 2 αρα με μια λογικα ειναι σιιγουρα κομπλε ασπουμε κατι πολυβιταμινες που ειχα για γυμ ελεγαν 779%βιταμινη Α τωρα ποσο μπορει να ειναι αυτο? σιγουρα περισσοτερο απο 25.000 και ομως δεν νομιζω να παθε κανεις απο συμπληρωμα βιταμινων γυμναστηριου τιροντας την δοσολογια υπερβιταμινωση ετσι πιστεβω και για τις εβιολ Α λογικα ειναι ασφαλες ιδικα με 1 χαπι τη μερα

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα