Foligain

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

gianniskritikos

New Member
Tο συγκεκριμενο προιον λεει πολα υποσχομενα αλλα περιεχει saw palmetto το οποιο ειδα στο φορουμ απο τον ακη και απο διαφορα μελλι να ισχυριζονται οτι οι παρενεργειες του ειναι χειροτερες απο φινας.... γνωριζει κανεις τιποτα για αυτο και αν οντως δημιουργει προβληματα? καθως και αν λειτουργει....?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
το saw palmetto δεν εχει παρενεργειες και αν εχει ειναι τρελά μικρο ποσοστο.για τη ακριβεια το χρησιμοποιουσα 3 μηνες και κατι.
η ερευνα αν θυμαμαι καλα αναφεροταν σε μακροχρονια χρηση palmetto

gianniskritikos

New Member
τι εχεις να πεις απο αποτελεσμα? θα βρω αν ειναι το ποστ που ειχα διαβασει απο ακη ειναι καταληλο γι αμενα που ειμαι 20 χρονων αρχες τριχωπτοσης? θ αμε βοηθηση? γιατι με ολα οσα ακουγοντε αρχιζω και υποχωρο στην εσιοδοξια μου περι του κερατινε.... ολο πεταγονται και το κραζουν και μου πεφτει η ψηχολογια.. ολο ακουω αποκλιετε να μην εχει παρενεεργειες η μειωση της ΔΗΤ αυτα και αυτα θα φερει.... απογοητευομε:(

kapa

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos είπε:
τι εχεις να πεις απο αποτελεσμα? θα βρω αν ειναι το ποστ που ειχα διαβασει απο ακη ειναι καταληλο γι αμενα που ειμαι 20 χρονων αρχες τριχωπτοσης? θ αμε βοηθηση? γιατι με ολα οσα ακουγοντε αρχιζω και υποχωρο στην εσιοδοξια μου περι του κερατινε.... ολο πεταγονται και το κραζουν και μου πεφτει η ψηχολογια.. ολο ακουω αποκλιετε να μην εχει παρενεεργειες η μειωση της ΔΗΤ αυτα και αυτα θα φερει.... απογοητευομε:(

εγω το σταματησα λογο αμφιβολιων στο αν θα βοηθησει.
δεν εχουμε πολλες αναφορες στο φορουμ με εναρξη saw palmetto.
ενα μελος ειδε καλα αποτελεσματα,ενα αλλο μελος το σταματησε λογω παρενεργειων
σχεδον ολα αυτα τα σκευασματα τα οποια ειναι παρα πολλα στο εμποριο εχουν μεσα saw palmetto,zinc,b6

than

New Member
Κάποιος που να έχει χρησιμοποιήσει Foligain και να μπορεί να μας πεί την εμπειρία του? Γενικά σκέψεις για το προιόν κανείς;

Άκης

Administrator
Για το Folligen Solution Therapy Spray θα πρέπει να λες, αυτό δοκίμασα εγώ.
Καλό ήταν, για την υγεία του δέρματος έχει να κάνει κυρίως, αλλά δοκίμασα μόνο ένα μπουκάλι οπότε δεν μπορώ να φέρω ακριβής άποψη.
Αλλά από τον λίγο καιρό που το δοκίμασα, ήταν παρόμοια καλό με το Tricomin, προτού το τελευταίο το κάνουν σαν νερό.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα