FUE και Χηλοειδή

AlkisK

New Member
Καλησπέρα!

Σκέφτομαι να κάνω μεταμόσχευση (την πρώτη), FUE (2300 τριχ.) στο μπροστινό μέρος (πυκνότητα δότριας 80, πυκνότητα τριχών 2.5) αλλά κάνω χηλοειδή (keloid scars) και φοβάμαι μην γεμίσω υπερτροφικές ουλές. Έχει κάποιος κάποια εμπειρία πάνω στο θέμα?

Σκέφτομαι να πάω στον Αναστασάκη.

Το φόρουμ είναι πολύ βοηθητικό. Keep up the good work!
'Αλκης.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Ωπ,κάτσε..έχεις ήδη χηλοειδη είπες?αν ναι ,αυτό νομίζω πρέπει να στο απαντήσει γιατρός..δεν ξέρω αν έχει γνώση κάποιος εδώ για τέτοιο θέμα.

AlkisK

New Member
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!

Ναι, κάνω χειλοειδή. Έχω μια ουλή στο λαιμό άλλα όχι στο κεφάλι (θα ανεβάσω φωτογραφίες όταν μπορέσω και θα σας πω και εμπειρία απο μμ άμα μπορώ να κάνω).

Είχα ρωτήσει στον Γκούρα και μου είπε ότι χελοειδη δεν κάνουμε στο κεφάλι (δεν θα πάω στον Γκούρα). Βέβαια το έψαξα, και βρήκα ότι μάλλον αυτό δεν ευσταθεί. Οπότε ανησυχώ μην γίνω χάλια άμα κάνω μμ και ρωτάω για να μην πάω στα τυφλά και την πατήσω. Υπάρχει κάποιος στο φορουμ που να έχει κανει FUE και να έχει χειλοειδή?

veg

Active Member
μια λυση θα μπορουσε να ειναι η δοκιμη με 20-50 τριχες για παραδειγμα , αναμονη μεχρι την φυτρωση να δουν πως θα βγουν και αν θα δημιουργηθει κατι στο δερμα .(αν φυσικα αυτο ευσταθει ιατρικα , δεν ειμαι γιατρος ) . Αυτο με το 'χυλοειδες ΄το ειχα απορια , χωρις να εχω κατι τετοιο .

AlkisK

New Member
μια λυση θα μπορουσε να ειναι η δοκιμη με 20-50 τριχες για παραδειγμα , αναμονη μεχρι την φυτρωση να δουν πως θα βγουν και αν θα δημιουργηθει κατι στο δερμα .(αν φυσικα αυτο ευσταθει ιατρικα , δεν ειμαι γιατρος ) . Αυτο με το 'χυλοειδες ΄το ειχα απορια , χωρις να εχω κατι τετοιο .

Ευχαριστώ για την απάντηση! Και εμένα αυτό μου φαίνεται το λογικό. Υπάρχουν ήδη δυο κλινικές που μου έχουν προτείνει αυτό που λες (μια Ελλάδα και μια εξωτερικό). Θα αναφέρω τα ονόματα σύντομα. Περιμένω να δω τι θα μου πουν και άλλοι.

Georgie

Well-Known Member
Ευχαριστώ για την απάντηση! Και εμένα αυτό μου φαίνεται το λογικό. Υπάρχουν ήδη δυο κλινικές που μου έχουν προτείνει αυτό που λες (μια Ελλάδα και μια εξωτερικό). Θα αναφέρω τα ονόματα σύντομα. Περιμένω να δω τι θα μου πουν και άλλοι.
Ποιες κλινικές είναι αυτές που πρότειναν αυτή τη μέθοδο?

Άλλο το τραύμα με μικρό αριθμό σε τριχοθυλάκια, και άλλο σε μια γενική μεταμόσχευση .
Είναι δυνητικά πιο επικίνδυνο .

Δεν είναι patch test για αλλεργία !

AlkisK

New Member
Ποιες κλινικές είναι αυτές που πρότειναν αυτή τη μέθοδο?

Άλλο το τραύμα με μικρό αριθμό σε τριχοθυλάκια, και άλλο σε μια γενική μεταμόσχευση .
Είναι δυνητικά πιο επικίνδυνο .

Δεν είναι patch test για αλλεργία !

Καταλαβαίνω τι λες αλλά δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να γίνει... ίσως να μην κάνω καθόλου?

AlkisK

New Member
Μου είπαν 100-150 τρίχες από συγκεκριμένη περιοχή - όχι διάσπαρτα - (επιθετικά) και θα μπούνε όλες μαζί σε ένα μικρό σημείο.

Georgie

Well-Known Member
Καταλαβαίνω τι λες αλλά δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να γίνει... ίσως να μην κάνω καθόλου?
Κοιτα γνωρίζεις και εσυ ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να δημιουργηθεί ουλή από το τραύμα .
Τι να σου πω δε ξέρω .
Αυτο που μου έκανε εντύπωση ειναι η προσέγγιση των 2 κλινικών που ανέφερες .
Βαλε λίγα να δούμε πως θα παει .
Απαράδεκτο κατα την άποψη μου

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

AlkisK

New Member
Κοιτα γνωρίζεις και εσυ ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να δημιουργηθεί ουλή από το τραύμα .
Τι να σου πω δε ξέρω .
Αυτο που μου έκανε εντύπωση ειναι η προσέγγιση των 2 κλινικών που ανέφερες .
Βαλε λίγα να δούμε πως θα παει .
Απαράδεκτο κατα την άποψη μου

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και την βοηθεια!!! Να ρωτήσω γιατί το θεωρεις απαράδεκτο? Λες να μην δείξει με 200 τριχ απο συγκεκριμένη περιοχη σε συγκεκριμενη περιοχη?

Υπάρχουν άλλες κλινικές που δεν μου ειπαν καν για 200 τριχ. τεστ.. . κατευθείαν ΜΜ παρότι τους είπα οτι κανω υπερτοφικες ουλες.

Georgie

Well-Known Member
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και την βοηθεια!!! Να ρωτήσω γιατί το θεωρεις απαράδεκτο? Λες να μην δείξει με 200 τριχ απο συγκεκριμένη περιοχη σε συγκεκριμενη περιοχη?

Υπάρχουν άλλες κλινικές που δεν μου ειπαν καν για 200 τριχ. τεστ.. . κατευθείαν ΜΜ παρότι τους είπα οτι κανω υπερτοφικες ουλες.
Κατα τη γνώμη μου πάντα φίλε ψαχτο πολύ καλά .
Ψαξε και βρες κλινική εμπιστοσύνης.

.

AlkisK

New Member
Κατα τη γνώμη μου πάντα φίλε ψαχτο πολύ καλά .
Ψαξε και βρες κλινική εμπιστοσύνης.

.

Ναι, αυτό προσπαθώ να κάνω. Και 3η κλινική (από το εξωτερικό) μου είπε για τεστ.. Μάλλον είναι standard operation procedure σε περιπτώσεις σαν και την δικιά μου(?).

Μπλουζα