Παρατηρω, φιλε Massimo, οτι μεσα σε 10 μερες εκανες στροφη 360°!!!
Πριν 10 μερες, στο νημα που ανοιξε ο Ioannis Antonios, ειχα γραψει οτι η τακτικη που ακολουθει ο κ. Γκουρας ειναι μπακαλιστικη...οτι ειναι αδιανοητο να μην ενημερωνει τους πελατες για τον αριθμο grafts που εβαλε...οτι λειτουργει με τη νοοτροπια "να ξεπεταξουμε γρηγορα τον πελατη, χωρις μετρησεις δοτριας, χωρις πολλες αναλυσεις και χωρις κανενα πλανο".
Τοτε, αν θυμασαι καλα, απαντησες με ειρωνικο υφος..."σιγα ρε φιλε μη ρωταμε την αποψη σου...".
Νομιζω, φιλε μου, οτι αρχιζεις σιγα-σιγα να κατανοεις οτι αυτα που ανεφερα παραπανω, ειναι πολυ σημαντικα σε μια μμ. Δεν μπορει ενας επαγγελματιας αξιολογος γιατρος να μην ενδιαφερεται για αυτα. Δειχνει οτι δεν λειτουργει με πλανο, οτι δεν εχει βαθια γνωση του αντικειμενου.
Δυστυχως, φιλε μου, σε αυτο στηριζονται πολλοι Ελληνες κομπογιαννιτες γιατροι...στην απειρια, την ελλειψη ενημερωσης των "πελατων". Βρισκουν προσφορο εδαφος να δρασουν.
Η γνωση ειναι δυναμη. Η αγνοια σε οδηγει σε εσφαλμενες επιλογες.
Εν παση περιπτωσει, φιλε μου, εσυ βρισκεσαι ακομη στον 5ο μηνα...επομενως υπαρχουν ακομη περιθωρια βελτιωσης του αποτελεσματος. Να εισαι αισιοδοξος. Μακαρι, παρολες τις αστοχιες/ερασιτεχνισμους του συγκεκριμενου "μεγαλογιατρου", να εχεις στους επομενους μηνες μια καλυτερη φυτρωση και το τελικο αποτελεσμα να σε αφησει ικανοποιημενο. Σου το ευχομαι θερμα.