montecristo
Well-Known Member
οχι λέω οτι παίρνει και απλά τοπική φινα που ειναι πιο light...και οτι δεν παίρνει το χάπι που ειναι πιο ισχυρό και τοτε θα ειχε δει και το μεγαλύτερο boostΜαζί με την τοπική να παίρνει και χάπι?
οχι λέω οτι παίρνει και απλά τοπική φινα που ειναι πιο light...και οτι δεν παίρνει το χάπι που ειναι πιο ισχυρό και τοτε θα ειχε δει και το μεγαλύτερο boostΜαζί με την τοπική να παίρνει και χάπι?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Έχω δει τρελή διαφορά και με την τοπική … βάζω δυο φορές την μέρα και μεγαλώνουν παρά πολύ γρήγορα τα μαλλιά μου …Στον 5ο μήνα δεν έχουν βγει όλες οι τρίχες των πολύτριχων και επίσης θα συνεχιστεί η φύτρωση για ακόμα ένα μήνα που σημαίνει οτι θα βελτιωθεί κι άλλο.
Φαρμακευτική αγωγή την τοπική φιναστερίδη της fagron δεν παίρνεις; Δεν παίρνεις και καμία δυνατή θεραπεία όπως χάπι φιναστερίδης καθημερινά που εκεί οντως θα ειχες αρκετή υποβοήθηση..
Παρά πολύ καλά είναι … τρελή διαφορά φίκε μου … σε ευχαριστώ πολύΜια χαρά φαίνεται να σε πάει, και έχεις και γρήγορη φύτρωση που είναι πολύ θετικό σημάδι.
Είναι γνωστες οι 2 θεραπείες που δουλεύουν αν έχεις τριχόπτωση ξεκινάς και τις 2 μινοξιδιλη, φιναστεριδη για βέλτιστα αποτελέσματα. Δεν χρειάζεται να πας σε κάποιον γιατρο για να σου πει να τις ξεκινήσεις.Καλησπερα.
Την φαρμακευτικη αγωγη ο καθενας την καθοριζει μονος του ή του την προτεινει ο γιατρος?
Ρωταω επειδη εκανα στην τουρκια και εκτος απο καποια λοσιον και κατι βιταμινες(χαπια) που μου προτειναν δεν μου ειπαν τπτ παραπανω,και εγω δεν ρωτησα γιατι δεν ηξερα.
Fagron Advanced Derma Pack MFT..το ζητάς στα φαρμακεία.Πως έγεται το σκευασμα της fagron?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Πολύ καλά φαίνεται να πηγες φίλε και έχει και ακόμα περιθώρια βελτίωσης. Να το χαίρεσαιUpdate 7 μήνες μετά την μμ … ανεβάζω το πριν την μμ και το πως είμαι τώρα 7 μήνες περίπου….πιστευω έχει γίνει δουλίτσα
Πολύ καλός!! Έγινε δουλειά και στο crown και θα βελτιωθεί κι άλλο. Η Advanced έχει σταθερά πολύ καλά αποτελέσματα και υψηλή φυτρωση. Αυτό είναι πολύ θετικό που εντός Ελλάδας μπορεί κάποιος που έχει συγκεκριμένο budget να διορθώσει σε τέτοιο βαθμό την αραίωση του. Επίσης ο αριθμός των μοσχευματων που χρησιμοποίησες έπιασε τόπο και σου έδωσε κάλυψη. Έχεις σίγουρα αρκετά τριχοθυλακια ακόμη για μελλοντική χρήση.
Μια χαρά σου πήγε!
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μουΠολύ καλά φαίνεται να πηγες φίλε και έχει και ακόμα περιθώρια βελτίωσης. Να το χαίρεσαι