Fue megasession 7000+ grafts total

Hopefull

New Member
Κοιταχτε εδω αποτελεσμα!!!αμαν εχεις πολυ χρημα και καλο γιατρο ολα γινονται ακομα και με FUE που πολλοι νομιζουν εδω μεσα οτι ειναι κατωτερη του strip. Εγω πιστευω οτι ειναι ολα θεμα γιατρου αμα ο γιατρος εχει μερακι, ταλεντο και εμπειρια τα αποτελεσματα ειναι ιδια και γλιτωνεις και το strip scar. βεβαια να εχεις και εσυ πολυ χρημα γιατι ειναι πολυ πιο ακριβη απο strip

http://www.hairlosshelp.com/forums/messageview.cfm?catid=58&threadid=87525

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

NGL

Member
Απ: FUE megasession 7000+ grafts Total

hopefull είπε:
Κοιταχτε εδω αποτελεσμα!!!αμαν εχεις πολυ χρημα και καλο γιατρο ολα γινονται ακομα και με FUE που πολλοι νομιζουν εδω μεσα οτι ειναι κατωτερη του strip. Εγω πιστευω οτι ειναι ολα θεμα γιατρου αμα ο γιατρος εχει μερακι, ταλεντο και εμπειρια τα αποτελεσματα ειναι ιδια και γλιτωνεις και το strip scar. βεβαια να εχεις και εσυ πολυ χρημα γιατι ειναι πολυ πιο ακριβη απο strip

http://www.hairlosshelp.com/forums/messageview.cfm?catid=58&threadid=87525

καλο αποτελεσμα hopefull ,αλλα νομιζω οτι ειναι αρκετα λιγοτερα απο 7000 ta grafts που εχουν φυτρωσει..

comb

Member

Aυτό το αποτέλεσμα το έχω δει και εγώ και για να ειμαι ειλικρινής μου έκαναν εντύπωση τα πολύ θετικά σχόλια. Εμένα πάντως δεν μου αρέσει. Ο τύπος έκανε 5 χειρουργία, δηλαδη τουλάχιστον 5 χρόνια, με πολύ μεγάλο κόστος και μετά από 7000 μοσχεύματα έχει ένα αποτέλεσαμ με το οποίο εγώ δε θα ήμουν ευχαριστημένος, ενώ και η δότριά του είναι αραιωμένη Ξυρισμένο δειχνει καλό αλλά πιστεύω οτι αν τα μάκραινε δεν θα ήταν ικανοποιητικό τόσο στη λήπτρια όσο και στη δότρια.

Το σημαντικό βέβαια είναι οτι ο ίδιος είναι ευχαριστημένος.

Panos1982

Well-Known Member

hopefull είπε:
ολα γινονται ακομα και με FUE που πολλοι νομιζουν εδω μεσα οτι ειναι κατωτερη του strip.

δε νομιζουμε.....ειναι......και οι ιδιοι οι γιατροι που κανουν fue το ιδιο λενε.....
οτι το yield rate ειναι μικροτερο απ την στριπ.....

comb

Member

Πάνο δε θα έλεγα οτι είναι κανόνας, ανάλογα την περίπτωση. Πάντως ο συγκεκριμένος πιστεύω με 2 στριπ θα είχε ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα.

kabamarou

Member

καλά πήγε και έκανε τόσες επεμβάσεις και έσκασε ένα σωρό φράγκα για να τα κόβει τόσο κοντά; :-[

antwnis

New Member

Eγω νομιζω πως το αποτελεσμα ειναι πολυ καλο.Το θεμα ειναι οτι με fug θα γλυτωνε πολλα χρηματα αλλα για να σκασει τοσα πολλα φραγκα ο τυπος για τα μαλια του μαλλον δεν θα εχει οικονομικο προβλημα.

omar77

New Member

λεει οτι ηθελε να διατηρησει το κοντο κουρεμα οποτε δεν τον ενδιαφερει πως θα φαινονται μακρυα γιατι δεν προκειται να τα αφησει να μακρυνουν.

Panos1982 είπε:
[quote author=hopefull link=topic=1557.msg26809#msg26809 date=1266669539]
ολα γινονται ακομα και με FUE που πολλοι νομιζουν εδω μεσα οτι ειναι κατωτερη του strip.

δε νομιζουμε.....ειναι......και οι ιδιοι οι γιατροι που κανουν fue το ιδιο λενε.....
[/quote]

επιχειρηματα, αποδειξειs, πηγεs!!! ποιοϛ κ ποτe έκανε τέτοια δηλωση; αν κ εγώ προσωπικά δεν θα έκανα ποτέ FUE τέτοιων διαστασεων (θα προτιμουσα δλδ τη μεθοδο FUT) είμαι τηϛ γνωμηϛ ότι η FUE σαν τεχνικη είναι πολύ ανωτερη τηϛ FUT επειδή είναι πολύ πιο λίγο "invasive" (αν γνωρίζει κάποιοϛ την ελληνική λεξη αϛ μαϛ την πει) .

πριν κάνω την επεmβαση στον Keser, βρέθηκα κ με τον Bisanga κ με τον Mwamba (κ οι δύο μαθητεϛ του Cole κ κάνουν κ FUT κ FUE). τουϛ ρωthσα αν ισχύει κάτι τετοιο (χειρότερο yield), κ μου είπαν πωϛ ναι, αν ο γιατροϛ δεν είναι εμπειροs. ο Cole καποτε είπε μεν ότι το FUT έχει καλύτερα αποτελεσματα, από τότε όμωϛ έχουν περάσει κάποια χρονακια. αν συγκρινειϛ το FUT τηϛ δεκαετιαϛ του 90 με σημερα, θα διαπιστωσειϛ πωϛ έχει διάφορα μέρα με τη νυχτα. το ίδιο έγινε κ στην περίπτωση τηϛ FUE. πριν 5 χρόνια σίγουρα τα αποτελεσματα δεν μπορουσαν να συγκριθουν με τα καλύτερα τηϛ FUT. ο Mwamba είναι πλέον σίγουροϛ πωϛ δεν υπάρχει διaφορα στο αποτέλεσμα μεταξυ FUT k FUE:

If a patient is OK with hair growth and decide to keep his hairs longer ,we can perform a strip after to get much grafts .We should always start with the safest approach ,considering everytime the worst case scenario (big scar vs multiple white dots ;which one is easy to handle?).Because the results on the recipient area are quite the same .The only limit for FUE/FIT right now is the gigasession (5000 grafts and plus:then go for strip).

Hopefull

New Member

Panos1982 είπε:

[/quote]

Οχι δε το λενε οι γιατροι καμια σχεση, δεν εχει βγει κανα κανονας και οι γιατροι συμφωνουν οτι η FUE εχει μικροτερο yield. Ο καθε γιατρος λεει οτι τον συμφερει αναλογα με τι πουλαει. Ο μονος που ακουω να το λεει αυτο ειναι ο feller που λεει οτι κανει και FUE αλλα κανει πολυ μικρα sessions...αμα το λεει και το πιστευει ας μην τη κανει καθολου η να τη χρεωνει πιο φτηνα οχι πιο ακριβα αφου ειναι τοσο επικινδυνη.

Καλοι γιατροι που κανουν FUE δε θα τη καναν την εγχειρηση αμα παραδεχοντουσαν οτι εχει μικροτερο yield. Αμα αλλοι τι κανουν και καλα για να τρανηξουν τον πελατη που δε θελει ουλη και μετα προσπαθουν να τον πεισουν οτι καλυτερα strip ειναι δωρο αδωρο...ας μη τη κανουν καλυτερα αφου δε τη πιστεουν(που βασικα σημαινει οτι δεν μπορουν να τη κανουν σωστα) και να τη χρεωνουν και πιο φτηνα αμα εχει τοσο κακο yield που λενε

Λεμε το strip ειναι ανωτερο συνεχεια αλλα δεν προτεινουμε αλλο γιατρο απο την H&W, λεμε οτι η καλυτερη διοδος ειναι τα megasession αλλα δεν κανει αλλος τετοια megasession παρα μονο η H&W. Γενικα ολοι λεμε οτι εμπιστευομαστε την H&W και οχι το strip αρα ολοι συγκρινουμε στη τελικη την FUE με την H&W οχι με την ιδια τη διαδικασια το strip. Δε νομιζω οτι καποιος εδω μεσα θα πηγαινε σε αλλο γιατρο για strip απο τους H&W με βαση αυτα που ξερει και μαθαινει.

Αδικο για την FUE αφου εχει να συγκριθει με τα megasessions του strip. Δεν ειναι ομως ολοι υποψηφιοι για megasessions και οι περισσοτερες κλινικες δε παιρνουν τοσο μεγαλα strip. το προβλημα με την FUE ειναι οτι ειναι λιγοτερες οι κλινικες που την κανουν και οτι ειναι πιο δυσκολη σαν εγχειρηση...δεν κοβεις ενα κομματι και εχεις 10 techs να χωριζουν, εκει ο γιατρος πρεπει να ναι απο πανω με τις ωρες και να κανει προσεχτικη δουλεια και σιγα σιγα. Οχι να πας να τη κανεις megasession η να βγαζεις κατιρουφηχτρομηχανες να κανουν τη δουλεια γιατι μετα βγαζουν κακο ονομα στην εγχειρηση.

εχει γινει ενα θεμα πανω σε αυτο προσφατα στο HLH με καλα επιχειρηματα για να ακουγονται και οι δυο πλευρες της ιστοριας.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panos1982

Well-Known Member

Trixofilos είπε:
[quote author=Panos1982 link=topic=1557.msg26816#msg26816 date=1266672122]

[/quote]

επιχειρηματα, αποδειξειs, πηγεs!!! ποιοϛ κ ποτe έκανε τέτοια δηλωση; [/quote]

τριχοφιλος.....μην τρελενεσαι......και μενα και ολους μας συμφερει η φυε απ το να εχουμε ουλες....
επειδη θελεις επιχειρηματα αποδειξεις πηγες και πιστοποιητικα και δε ξερω τι αλλο......
θα σου πω οτι πριν απο εναμησι χρονο που εψαχνα να δω τι παιζει με την φυε εστειλα ε-μαιλ στον μπισανγκα και του λεω θελω περιπου 2500 θυλακες κτλ κτλ.....
αφου ειπαμε διαφορα.....του λεω ειναι καλο το φυε σε σχεση με το στριπ??? η ειναι κατωτερο....
η απαντηση του ηταν η εξης......μου λεει το στριπ ειναι σιγουρα πιο ασφαλες απ το φυε....και υπαρχει ενα ποσοστο περιπου 3-5% και στην χειροτερη 10% απωλεια σε σχεση με ενα στριπ.....
(βεβαια αυτα δε μου τα ειπε κατευθειαν....αλλα μετα απο πιεση που του εκανα κ του ελεγα διαφορα..)
αλλα αν σκεφτεις μου λεει οτι κατα την στιγμη που σου σκιζουν το κεφαλι στο στριπ κοβουν και καποιους θυλακες κατα το σκισιμο.....οποτε ειναι το ιδιο πραγμα μου λεει.....
στο στριπ θα καταστραφουν μερικοι θυλακες στο σκισιμο....και στο φυε θα καταστραφουν μερικοι κατα την εξαγωγη.....αυτη ηταν η απαντηση.....Τωρα το ε-μαιλ το εχω σβησει απο τοτε.....αλλα αν θες πιστεψε το αυτο που ειπα...δε σε πιεζω κιολας......
Η διαφορα ειναι οτι στο στριπ οταν σου πουν σου εβαλα 2000 ξερεις οτι τα 1900 θα βγουν...
στο φυε υπολογιστικα μπορει να βγουν τα 1700 ομως....συμφωνα με τα λογια του γιατρου παντα....και επειδη εγω κατασκευαζα χερλαιν δεν ηθελα να εχω πιαθανα κενακια απο τυχον απωλειες και να κανουν μπαμ...αφου ηταν στο χερλαιν....αν ηταν πιο πισω δε θα με ενοιαζε κ πολυ.....
Και γενικα εγω ειμαι της αποψης απο τοτε οτι η φυε ειναι κατωτερη και το ιδιο μου ειπε κ ο χασσον.....
Βεβαια με συμφερει να μην ειναι ετσι τα πραγματα γιατι στο μελλον σιγουρα θα χρειαστει να κανω fue καποια στιγμη.......

Hopefull

New Member

comb είπε:
Aυτό το αποτέλεσμα το έχω δει και εγώ και για να ειμαι ειλικρινής μου έκαναν εντύπωση τα πολύ θετικά σχόλια. Εμένα πάντως δεν μου αρέσει. Ο τύπος έκανε 5 χειρουργία, δηλαδη τουλάχιστον 5 χρόνια, με πολύ μεγάλο κόστος και μετά από 7000 μοσχεύματα έχει ένα αποτέλεσαμ με το οποίο εγώ δε θα ήμουν ευχαριστημένος, ενώ και η δότριά του είναι αραιωμένη Ξυρισμένο δειχνει καλό αλλά πιστεύω οτι αν τα μάκραινε δεν θα ήταν ικανοποιητικό τόσο στη λήπτρια όσο και στη δότρια.

Το σημαντικό βέβαια είναι οτι ο ίδιος είναι ευχαριστημένος.

εκανε 3 χρονια ηταν καραφλας τελειως και δε παιρνει ουτε propecia ουτε μινοξιδιλη!!! μονο saw palmeto και παρασινο τσαι lol. Ας βλεπαμε και τα εντυπωσιακα αποτεσματα που βλεπουμε απο strip χωρις propecia ή μινοξιδιλη ξυρισμενα σε αυτο το μηκος και θα μπορουσαμε να συγκρινουμε...και πως φαινεται η donor και πως φαινεται η recipient.

Και το γεγονος οτι ειναι τοσο κοντα για μενα δινει καλυτερη αποψη της πυκνοτητας απο οτι μακρια και χτενισμενα ωραια μετα απο λουσιμο και πιστολακι οπως οι φωτογραφιες στις περισσοτερες κλινικες.

Hopefull

New Member

Panos1982 είπε:
.μου λεει το στριπ ειναι σιγουρα πιο ασφαλες απ το φυε....και υπαρχει ενα ποσοστο περιπου 3-5% και στην χειροτερη 10% απωλεια σε σχεση με ενα στριπ.....
αλλα αν σκεφτεις μου λεει οτι κατα την στιγμη που σου σκιζουν το κεφαλι στο στριπ κοβουν και καποιους θυλακες κατα το σκισιμο.....οποτε ειναι το ιδιο πραγμα μου λεει.....
στο στριπ θα καταστραφουν μερικοι θυλακες στο σκισιμο....και στο φυε θα καταστραφουν μερικοι κατα την εξαγωγη.....αυτη ηταν η απαντηση.....Τωρα το ε-μαιλ το εχω σβησει απο τοτε.....αλλα αν θες πιστεψε το αυτο που ειπα...δε σε πιεζω κιολας......
Η διαφορα ειναι οτι στο στριπ οταν σου πουν σου εβαλα 2000 ξερεις οτι τα 1900 θα βγουν...
στο φυε υπολογιστικα μπορει να βγουν τα 1700 ομως....συμφωνα με τα λογια του γιατρου παντα...

Υπολογιστικα πως? αφου σου ειπε οτι ειναι το ιδιο πραγμα μιας και στο strip θα καταστραφουν θυλακια κατα το σκισιμο.Πως απο τα 2000 θα μεινουν 1700 με fue υπολογιστικα και απο strip θα βγουν 1900 αμα σου ειπε οτι ειναι το ιδιο πραγμα το ποσα θα χασεις? Και αν ειναι το ιδιο πραγμα που λεει πως ή strip ειναι πιο ασφαλης!!!

καλα θα ηταν να ειχες το email του ή να του στειλουμε ενα mail να μας το διευκρινισει ο ιδιος. Γιατι εγω αυτο που καταλαβεινω οτι ειπε ειναι οτι η χασουρα που πιθανον να εχεις απο περισσοτερα transections με την FUE ισσοροπειται με τη φυση του strip οπου καταστρεφονται θυλακια κατα τη κοπη της λωριδας αρα ειναι το ιδιο πραγμα οχι οτι χανεις στον ιδιο αρθμο τριχοθυλακιων 100 στο strip και τριακοσια στην FUE.

Panos1982

Well-Known Member

hopefull είπε:
[quote author=Panos1982 link=topic=1557.msg26869#msg26869 date=1266699711]
.μου λεει το στριπ ειναι σιγουρα πιο ασφαλες απ το φυε....και υπαρχει ενα ποσοστο περιπου 3-5% και στην χειροτερη 10% απωλεια σε σχεση με ενα στριπ.....
στο φυε υπολογιστικα μπορει να βγουν τα 1700 ομως....συμφωνα με τα λογια του γιατρου παντα...

Υπολογιστικα πως? αφου σου ειπε οτι ειναι το ιδιο πραγμα μιας και στο strip θα καταστραφουν θυλακια κατα το σκισιμο.Πως απο τα 2000 θα μεινουν 1700 με fue υπολογιστικα και απο strip θα βγουν 1900 αμα σου ειπε οτι ειναι το ιδιο πραγμα το ποσα θα χασεις? Και αν ειναι το ιδιο πραγμα που λεει πως ή strip ειναι πιο ασφαλης!!!

καλα θα ηταν να ειχες το email του ή να του στειλουμε ενα mail να μας το διευκρινισει ο ιδιος.
[/quote]

δυστιχως δε το εχω το ε-μαιλ....μου εχουν σταλει πανω απο 200 ε-μαιλ απο γιατρους ολα αυτο το καιρο και αναγκαστηκα τα σβηνω......
Παντος αν θες χοουπφουλ στειλτου να δουμε τι θα σου πει τωρα.....
και αν σου πει κατι διαφορετικο απ αυτα που λεω πες του σου ειχα ξαναστειλει περυσι και μου ειπες ετσι κι ετσι(δλδ αυτα που ειπα εγω....να σουμε τι θα απαντησει....)

Απλα ενοουσε αυτος οτι απο ενα στριπ διαστασης 2 Χ 25 ας πουμε....περιεχονται μεσα 3000 θυλακες.....ενα ποσοστο απ αυτους ομως τους χαρασει η λεπιδα και τους καταστρεφει....αρα εσυ περνεις στο χερι 2800 ας πουμε......γιατι 200 καταστραφηκαν π.χ......
Αυτο μου ειπε με λιγα λογια......οτι ειτε την μια μεθοδο κανεις....ειτε την αλλη....θα εχεις απωλεια κατα την εξαγωγη των θυλακιων.....
Η διαφορα ειναι οτι στο στριπ οταν τους μετρησεις τελικα θα δεις οτι βγηκαν 2800 και τοσους θα πληρωσεις και τοσοι περιπου θα βγουν......
Στο φυε ομως θα πληρωσεις 3000 και θα βγουν οι 2700 ας πουμε διοτι καποιοι καταστρεφονται και στους φυτεουν αλλα πεθαινουν στη συνεχεια....οι αριθμοι εινια εντελως τυχαιοι που βαζω για τους θυλακες....και μου ειπε ξαναλεω ο ιδιος οτι το yield rate ειναι μικροτερο........
εγω σου λεω αν θες στειλε ενα ε-μαιλ και δες τι θα οσυ πει......

Hopefull

New Member

Panos1982 είπε:
Η διαφορα ειναι οτι στο στριπ οταν τους μετρησεις τελικα θα δεις οτι βγηκαν 2800 και τοσους θα πληρωσεις και τοσοι περιπου θα βγουν......
Στο φυε ομως θα πληρωσεις 3000 και θα βγουν οι 2700 ας πουμε διοτι καποιοι καταστρεφονται και στους φυτεουν αλλα πεθαινουν στη συνεχεια....οι αριθμοι εινια εντελως τυχαιοι που βαζω για τους θυλακες....και μου ειπε ξαναλεω ο ιδιος οτι το yield rate ειναι μικροτερο........
εγω σου λεω αν θες στειλε ενα ε-μαιλ και δες τι θα οσυ πει......

αν σου ειπε αυτο τοτε δε στα μετεφερε σωστα...οταν ενα graft ειναι transected ειτε γιατι καταστραφηκε κατα τη κοπη στο strip ειτε γιατι καταστραφηκε κατα την εξαγωγη της FUE φαινεται οτι ειναι καταστρεμενο. O Woods που εχει εφευρει τη διαδικασια το εχει πει στο internet ωστε να μην υπαρχει αλοθι.

Ο καλος γιατρος που θα το δει δε θα παει να στα βαλει μεσα ειτε strip doctor ειτε FUE doctor αν τωρα αυτη η βιομηχανια ειναι τοσο unethical (που απο τις χιλιαδες κλινικες εμεις καταληγουμε να εχουμε μονο τρεις τεσσερις στο κοσμο να εμπιστευτουμε) δε φταιει η FUE σαν μεθοδολογια.

Δε ξερω αν αυτος σου ειπε οτι ειναι μικροτερο...αλλοι θα σου πουν οτι ειναι ιδιο ή και μεγαλυτερο απο οτι σε strip. Το θεμα ειναι οτι δε ξερεις ποιον να πιστεψεις σε αυτη την βιομηχανια ο Woods λεει οτι ειναι καλυτερο το yield και οτι η διαφορα ειναι οτι με την FUE δε μπορεις να βαλεις πανω απο 500grafts την ημερα που πανε κατι κλινικες και βαζουν και καλα 2000 τη μερα και....ενω με το strip βαζεις πολλα ειδικα αμα πας στην H&W και ασφαλεστατα. Πως να συγκρινεις ενα αποτελσμα των 5000-6000 grafts με τη μια με ενα των 2000 που πηρε τεσσερις μερες.

Panos1982

Well-Known Member

αυτο μου το ειπε οτι μπορει να βγαζει μεχρι και 400 περιπου την ημερα.......
δε νομιζω χοουπ να μου τα ειπε λαθος...ισως εγω δεν λεω κατι σωστα.....γιατι παει και καιρος απο τοτε......αλλα αυτο που ειμαι σιγουρος ειναι οτι μου ειπε οτι κατα την εξαγωγη υπαρχουν μικροτραυματισμοι που κανουν μερικα θυλακια να μην επιβιωσουν.....και γι αυτο υπαρχει λιγο μικροτερο yield rate.....το οποιο οπως υποστηριζε ηταν 3-5 % ......βεβαια εγω λεω τοτε.....για να μου λεει αυτος 5% ειναι σιγουρα παραπανω......αλλα τελοσπαντων αυτα μου ειχε πει πανω κατω....θα με ενδιεφερε ομως αληθεια να του στειλεις αν δε σου κανει κοπο και να δω ποιες ειναι οι αποψεις του τωρα......

comb

Member

Παιδιά ας μην κάνουμε ενα θρεντ συγκρισης ανάμεσα σε στριπ και σε φυε, καμία δεν είναι κατώτερη από την άλλη, η κάθε μια έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της και ανάλογα την περίπτωση μια από τις δυο μπορεί να είναι καταλληλότερη.

Ας βλεπαμε και τα εντυπωσιακα αποτεσματα που βλεπουμε απο strip χωρις propecia ή μινοξιδιλη ξυρισμενα σε αυτο το μηκος και θα μπορουσαμε να συγκρινουμε...και πως φαινεται η donor και πως φαινεται η recipient.

Ξυρισμένα σε αυτό το μήκος προφανώς θα φαινόταν η ουλή, αλλά κατά τα άλλα το αποτέλεσμα στο recipient θα ήταν πολύ ανώτερο. Μιλάμε βέβαια σε συγκριση με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα fue και οχι γενικότερα.

Hopefull

New Member

comb είπε:
Παιδιά ας μην κάνουμε ενα θρεντ συγκρισης ανάμεσα σε στριπ και σε φυε, καμία δεν είναι κατώτερη από την άλλη, η κάθε μια έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της και ανάλογα την περίπτωση μια από τις δυο μπορεί να είναι καταλληλότερη.

Ας βλεπαμε και τα εντυπωσιακα αποτεσματα που βλεπουμε απο strip χωρις propecia ή μινοξιδιλη ξυρισμενα σε αυτο το μηκος και θα μπορουσαμε να συγκρινουμε...και πως φαινεται η donor και πως φαινεται η recipient.

Ξυρισμένα σε αυτό το μήκος προφανώς θα φαινόταν η ουλή, αλλά κατά τα άλλα το αποτέλεσμα στο recipient θα ήταν πολύ ανώτερο. Μιλάμε βέβαια σε συγκριση με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα fue και οχι γενικότερα.

ανωτερο απο ποια αποψη?7000 grafts ειτε ειναι απο FUE ειτε απο strip δεν εχει σημασια ιδια καλυψη θα δινουν, εκτος αν πιστευεις οτι δεν εχουν φυτρωσει ολα. Εμενα μου φαινεται πολυ καλο αυτο και ρεαλιστικο αν φανταστεις οτι εχει καλυψει ολη τη nw6 αρεα ειδικα αφου εχει καλυψει και το crown μη το ξεχναμε αυτο. Και δε κανει και καμια σοβαρη θεραπεια ο τυπος.

Μπλουζα