Απ: FUE megasession 7000+ grafts Total
Trixofilos είπε:
[quote author=Panos1982 link=topic=1557.msg26816#msg26816 date=1266672122]
[quote author=hopefull link=topic=1557.msg26809#msg26809 date=1266669539]
ολα γινονται ακομα και με FUE που πολλοι νομιζουν εδω μεσα οτι ειναι κατωτερη του strip.
δε νομιζουμε.....ειναι......και οι ιδιοι οι γιατροι που κανουν fue το ιδιο λενε.....
οτι το yield rate ειναι μικροτερο απ την στριπ.....
[/quote]
επιχειρηματα, αποδειξειs, πηγεs!!! ποιοϛ κ
ποτe έκανε τέτοια δηλωση; [/quote]
τριχοφιλος.....μην τρελενεσαι......και μενα και ολους μας συμφερει η φυε απ το να εχουμε ουλες....
επειδη θελεις επιχειρηματα αποδειξεις πηγες και πιστοποιητικα και δε ξερω τι αλλο......
θα σου πω οτι πριν απο εναμησι χρονο που εψαχνα να δω τι παιζει με την φυε εστειλα ε-μαιλ στον μπισανγκα και του λεω θελω περιπου 2500 θυλακες κτλ κτλ.....
αφου ειπαμε διαφορα.....του λεω ειναι καλο το φυε σε σχεση με το στριπ??? η ειναι κατωτερο....
η απαντηση του ηταν η εξης......μου λεει το στριπ ειναι σιγουρα πιο ασφαλες απ το φυε....και υπαρχει ενα ποσοστο περιπου 3-5% και στην χειροτερη 10% απωλεια σε σχεση με ενα στριπ.....
(βεβαια αυτα δε μου τα ειπε κατευθειαν....αλλα μετα απο πιεση που του εκανα κ του ελεγα διαφορα..)
αλλα αν σκεφτεις μου λεει οτι κατα την στιγμη που σου σκιζουν το κεφαλι στο στριπ κοβουν και καποιους θυλακες κατα το σκισιμο.....οποτε ειναι το ιδιο πραγμα μου λεει.....
στο στριπ θα καταστραφουν μερικοι θυλακες στο σκισιμο....και στο φυε θα καταστραφουν μερικοι κατα την εξαγωγη.....αυτη ηταν η απαντηση.....Τωρα το ε-μαιλ το εχω σβησει απο τοτε.....αλλα αν θες πιστεψε το αυτο που ειπα...δε σε πιεζω κιολας......
Η διαφορα ειναι οτι στο στριπ οταν σου πουν σου εβαλα 2000 ξερεις οτι τα 1900 θα βγουν...
στο φυε υπολογιστικα μπορει να βγουν τα 1700 ομως....συμφωνα με τα λογια του γιατρου παντα....και επειδη εγω κατασκευαζα χερλαιν δεν ηθελα να εχω πιαθανα κενακια απο τυχον απωλειες και να κανουν μπαμ...αφου ηταν στο χερλαιν....αν ηταν πιο πισω δε θα με ενοιαζε κ πολυ.....
Και γενικα εγω ειμαι της αποψης απο τοτε οτι η φυε ειναι κατωτερη και το ιδιο μου ειπε κ ο χασσον.....
Βεβαια με συμφερει να μην ειναι ετσι τα πραγματα γιατι στο μελλον σιγουρα θα χρειαστει να κανω fue καποια στιγμη.......