Reve
Active Member
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Καταρχήν ευχαριστώ τον weznem για την βοήθεια του με το forum και τις άμεσες απαντήσεις. Περνάω στο θέμα μου. Θέλω ένα δυνατό dht blocker shampoo του οποίου θα μπορώ να κάνω μακροχρόνια χρίση , αξίζει το fungoral?? Ξέρω ότι υπάρχει ξεχωριστό μέρος στο forum για το fungoral (είναι κλειστό πλέον δεν μπορείς να ρωτήσεις το οτιδήποτε όπως επίσης ξέρω οτι η συνιστώμενη ποσότητα είναι 2 φορές την εβδομάδα). Στο ιντερνετ αναφέρεται οτι είναι dht blocker χάρη στην κετοκοναζολη , εδώ όμως αναφέρεται σαν growth stimulation και σαν αντιανδρογόνο (που θα πει??) να το πάρω ή όχι? Είναι DHT BLOCKER??Σκέφτηκα επίσης και το revivogen αλλά μου φαίνεται ακριβό για μένα....:s Ποιά είναι η γνώμη σας? και κάτι άλλο , είναι αλήθεια ότι η μινοξιδιλ λειτουργεί από 2 έως 5 χρόνια? χάρη στο forum σας κατάλαβα ότι το πρόβλημα "λύνεται" και με κάτι που σταματάει την DHT αλλά και κάτι που σου δίνει regrowth σωστά? Για την DHT δεν θέλω να πάρω χάπι (καθαρά προσωπικό κόλλημα όχι για κάποιο άλλο λόγο). Ξέρω ότι είναι πολλές οι απορίες μου , αν απαντούσατε ξεχωριστά σε όλες θα με διευκολύνατε απίστευτα. Ευχαριστώ πολύ παιδιά καλή δύναμη. Weznem ευχαριστώ και πάλι