FUNGORAL 2% προκαλεί τριχόπτωση ?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
σαν ουσια η κετοκοναζολη αλληλεπιδρα με την μινοξιδιλη και αυτο μπορει να ριξει την θεραπεια.
αν καποιος ομως εχει σμηγμα ειναι must να δοκιμασει fungoral,libroman.
θα μειωσει την τριχοπτωση του πρωτα απο ολα

thimios72

Member
kapa είπε:
σαν ουσια η κετοκοναζολη αλληλεπιδρα με την μινοξιδιλη και αυτο μπορει να ριξει την θεραπεια.
αν καποιος ομως εχει σμηγμα ειναι must να δοκιμασει fungoral,libroman.
θα μειωσει την τριχοπτωση του πρωτα απο ολα
αυτο ισχιει εαν λουστης με κετο και μετα απο λιγο βαλεις μινοξ, η γενικα?

kapa

Μέλος του προσωπικού
thimios72 είπε:
αυτο ισχιει εαν λουστης με κετο και μετα απο λιγο βαλεις μινοξ, η γενικα?
νομιζω εχει να κανει πιο πολυ με θεμα οργανισμου,σε καπιους δεν επηρεαζει καθολου.
εγω γενικα ειμαι της αποψης οποιος δεν εχει ΣΔ να μην τα χρησιμοποιει.
αλλα οποιος εχει ΣΔ οπωσδηποτε να τα δοκιμασει.
τα χρησιμοποιω περιστασιακα που και που αλλα οχι σαν μερος της θεραπειας,απλα δειχνουν το μαλλι πολυ ωραιο μετα το μπανιο

weznem

Well-Known Member
καθαριζει φαντατικα την κεφαλα..αλλα δεν ειναι για χορτασει.. εγω που δεν νομιζω οτι εχω σδ..το βαζω 2φορεςκαι απο τωρα και στο εξης θα το βαζω μια φορα.βοηθαει στο καθαρισμα και στο σμηγμα απλα αν το παρακανεις εχεις φαγουρα κτλ..επισης να τονισω οτι στις παρενεργειες το λεει οτι μπορει να ριξει μαζ με την πιτυριδα και την τριχα σε καποιους..αν το βαζετε μια φορα δεν θα παθετε τιποτα κακο..απλα ψαχνομαι και γω για αλλο ενα σαμπουαν για λιπαρα; μαλλια ..και εχω λουστει καμια 3αρια φορες με φουνγκο και μια ψιλοφαγουρα την εχω τωρα..

Yul Brynner

μαχητής κατά της φαλάκρας
Παιδιά, υπάρχει περίπτωση το fungoral να έχει προκαλέσει τριχόπτωση μετά από 2 μόνο βδομάδες χρήσης (4 λουσίματα συνολικά);

Μπλουζα