John_John1
Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Το ψωμακι σου ειναι αυτα Τζον
O γιος μου από Ταϊλάνδη κληρονομικό...
Το ψωμακι σου ειναι αυτα Τζον
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ναι, και αυτο ηθελα να το σχολιασω ειναι απο τα μερη σου τα παλικαρια!O γιος μου από Ταϊλάνδη κληρονομικό...
Μασάει και τριχοθυλάκια εκτός των υπολοίπων αυτός ο "στημένος" κορονοιός;;;
Αλάλαζοντα κύβδαλα ??? Εδώ έπαιξες πολύ δυνατά !!!!Σε αυτη την ανοητη ειδηση απο το newsbomb, φιλε μου, εσπευσες αμεσως να εκφρασεις την ειρωνεια σου.
Και, φυσικα, πολυ καλα επραξες, αφου τετοιες ειδησεις για δηθεν παρενεργειες του κορωνοϊου ειναι για γελια και για κλαματα.
Ομως, μπορεις, φιλε μου, να μου λυσεις μια απορια;
Εισαι φανατικος πολέμιος του "στημενου" κορωνοϊου. Ωραια!
Γιατι, λοιπον, εσυ και οι υπολοιποι ιδεολογοι αντιεμβολιαστες οταν διαβαζετε ολες τις αλλες μπουρδολογιες και αερολογιες για τις δηθεν παρενεργειες του εμβολιου, τις πιστευετε σαν ευαγγελιο και μετα τις αναπαραγαγετε εδω στο forum;
Γιατι γινεστε "αλαλαζοντα κυβδαλα" που ωρυεστε, καθε φορα που ενας τυχαρπαστος γραφει καπου για το θανατηφορο εμβολιο του σατανα;
Γιατι εχετε τετοια επιλεκτικη ευαισθησια;
Η κριτικη σας ικανοτητα γιατι λειτουργει μονο σε λιγες περιπτωσεις και σε ολες τις υπολοιπες "χαβετε αμασητα" ολες τις ανοησιες και π@παρολογιες που διαβαζετε;
Χαχαχαχαχα με πρόλαβες….. φάρμακα και ΜΜ η λύση αλλιώς ξούρα….
16/35, μισή περούκα, μισό γυμνό κεφάλι ότι καλύτερο χαχαΤι ειναι προτιμότερο
α. Να μου φυγει η περουκα ή
β. Να κυκλοφορω ετσι
35 Images Of Female Celebrities Depicting If They Were Going Bald
What If All Female Celebrities Were Baldwww.ebaumsworld.com
Ψηφίστε λιγο να γελασουμε
Θα τη ξεπεράσουμε όταν έρθει η κλωνοποίηση τριχοθυλακίων φίλε @John_John1Βλεπω ντοκιμαντέρ στο Cosmote η ενυδρίδα έχει 400.000 τρίχες ανά τετραγωνικό εκατοστό είπε.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Pu tis brike reΒλεπω ντοκιμαντέρ στο Cosmote η ενυδρίδα έχει 400.000 τρίχες ανά τετραγωνικό εκατοστό είπε.