Giannis seneca 2400 grafts 16.10.24

hairstyles

New Member
Καλησπέρα είμαι ο Γιάννης και ειμαι 38 χρονων. Η τριχόπτωση μού ξεκίνησε από τα 19 αλλα στα 35 χρόνια άρχιζε να γίνετε εμφανές. Οπότε άρχισα να κάνω αναζήτηση κλινικής. Μετά από έρευνα στο διαδίκτυο κατέληξα σε μία κλινική η οποία διαφημίζεται πολύ στα social. Ομως δεν ήταν αυτό που έδειχνε όπως στα social τελικα από κοντά. Πηγα και σε άλλες όμως μέτα από δική μου έρευνα και ενός φίλου καταλήξαμε στην seneca για κάποιους συγκεκριμένους λόγους. Η μεταμόσχευση στην seneca πραγματοποιηθηκε στις 16.10. Και έβαλα 2400 τριχοθυλακια σε Α' Β' και Γ' ζώνη. Επισυνάπτω φωτογραφίες για να δείξω την τοποθέτηση και την εξέλιξη.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Καλή φύτρωση φίλε!Σου εύχομαι να πάρεις αυτό που θέλεις....Πήγε μάξιμουμ η συνεδρία βλέπω αφού σου βάλανε 2.400 grafts σε μια μέρα!Περιμένουμε φώτο σου πρίν και μετά αν σου είναι εύκολο!

hairstyles

New Member
Καλησπέρα είμαι ο Γιάννης και ειμαι 38 χρονων. Η τριχόπτωση μού ξεκίνησε από τα 19 αλλα στα 35 χρόνια άρχιζε να γίνετε εμφανές. Οπότε άρχισα να κάνω αναζήτηση κλινικής. Μετά από έρευνα στο διαδίκτυο κατέληξα σε μία κλινική η οποία διαφημίζεται πολύ στα social. Ομως δεν ήταν αυτό που έδειχνε όπως στα social τελικα από κοντά. Πηγα και σε άλλες όμως μέτα από δική μου έρευνα και ενός φίλου καταλήξαμε στην seneca για κάποιους συγκεκριμένους λόγους. ΗIMG-103ed9375e87818546c33257ea5a2090-V.jpg μεταμόσχευση στην seneca πραγματοποιηθηκε στις 16.10. Και έβαλα 2400 τριχοθυλακια σε Α' Β' και Γ' ζώνη. Επισυνάπτω φωτογραφίες για να δείξω την τοποθέτηση και την εξέλιξη.

Συνημμένα

• IMG-1a13cba273123a9aaba2f18e03ac2e58-V.jpg
    IMG-1a13cba273123a9aaba2f18e03ac2e58-V.jpg
    159.7 KB · Προβολές: 92

montecristo

Well-Known Member
Καλη επιτυχία φιλε...Ποιος γιατρός έκανε την επέμβαση σου ; ανέβασε και φωτογραφίες με την κατάσταση σου πριν κουρέψεις τα μαλλιά να δούμε το πρόβλημα σου, γιατι έτσι δεν βγάζουμε συμπέρασμα.

hairstyles

New Member
Καλη επιτυχία φιλε...Ποιος γιατρός έκανε την επέμβαση σου ; ανέβασε και φωτογραφίες με την κατάσταση σου πριν κουρέψεις τα μαλλιά να δούμε το πρόβλημα σου, γιατι έτσι δεν βγάζουμε συμπέρασμα.

Συνημμένα

• Screenshot_20241024_160250_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20241024_160250_WhatsApp.jpg
    726.3 KB · Προβολές: 65

montecristo

Well-Known Member
Έχεις μεγάλο θέμα βλέπω εισαι norwood 5. Πιστεύω θα χρειαστείς και αλλη μια επέμβαση για καλύτερη κάλυψη, γιατι έχεις μεγάλη έκταση αραίωσης. Θεραπεία κανεις;

Corona

Active Member
Καλή φύτρωση....Τελικά με ποιο γιατρό έκανες την μμ... ??? Επίσης πες μας το κοστος της μμ..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

hairstyles

New Member
Καλή φύτρωση....Τελικά με ποιο γιατρό έκανες την μμ... ??? Επίσης πες μας το κοστος της μμ..
Σε ευχαριστώ! Η τιμή είναι 3.500 ευρώ όμως έτρεχε μία προσφορά στα 2.800 ευρώ, οπότε 2.800 Το όνομα του γιατρού Γιώργος Γούναρης!

Corona

Active Member
Σε ευχαριστώ! Η τιμή είναι 3.500 ευρώ όμως έτρεχε μία προσφορά στα 2.800 ευρώ, οπότε 2.800 Το όνομα του γιατρού Γιώργος Γούναρης!
Εντάξει μια χαρά σου βγηκε η τιμή στα 1.16 € / graft...ειναι σε λογικά πλαίσια πιστεύω, χωρις να ειναι υπερτιμημένη και παράλογη...

Και ο Δρ Γιώργος Γούναρης ειναι καλός και έμπειρος γιατρός της @Seneca Medical Group που έκανε και ο @LoverBoy και πήγε πολυ καλα...Αναμένουμε το αποτέλεσμα σου....

Τελευταία επεξεργασία:

LoverBoy

Well-Known Member
Εντάξει μια χαρά σου βγηκε η τιμή στα 1.16 € / graft...ειναι σε λογικά πλαίσια πιστεύω, χωρις να ειναι υπερτιμημένη και παράλογη...

Και ο Δρ Γιώργος Γούναρης ειναι καλός και έμπειρος γιατρός της @Seneca Medical Group που έκανε και ο @LoverBoy και πήγε πολυ καλα...Αναμένουμε το αποτέλεσμα σου....
Ισχύει ότι έμεινα ικανοποιημένος ότι είναι προσεχτικός γιατρός και ήρεμος σε όλη την διαδικασία!Όλα καλά θα πάνε και στο παλικάρι

Sansiro

Member
Καλή επιτυχία φιλε. Βλέπω το πήγατε στο μαξ της μονοήμερης συνεδρίας στην εξαγωγή μοσχευμάτων αν και θα μπορούσες να ειχες κανει και διήμερη επέμβαση επειδή ειχες μεγάλη έκταση να καλύψεις. Αλλά μπαίνεις και μετά για πύκνωση...
Δεν ξέρω τι έχεις στο μυαλό σου να ξεκινησεις από θεραπεία, αλλά θα έλεγα να πάρεις φιναστερίδη σε χάπι και μινοξιδίλη.

Μπλουζα