H θεραπεία μου ή η έλειψη αυτής

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

letssee

Member
Καλησπέρα guys επειδή οι συνθήκες τους επόμενους 9 μήνες δε θα επιτρέπουν τη χρήση κάποιας ουσίας για την τριχόπτωση , θα ακολουθήσω δίαιτα η οποία να το πω χοντρικά (δε μπορώ και αλλιώς) χαμηλώνει τα επίπεδα του του σακχάρου και συνεπώς και της ινσουλίνης η οποία πολλοι πιστεύουν ότι αμεσα σχετίζεται με την τριχόπτωση. Υπάρχει αντίστοιχο θέμα στο forum που λέει για τριχόπτωση και ινσουλινοαντίσταση και δύο video από youtube παραθέτω από άτομα τα οποία φαίνεται ότι δεν είναι τσαρλατάνοι(βασικα ειναι experts σε θεματα υγείας) και ξέρουν τι λένε.Συνιστώ αυτή τη δίαιτα ανεπιφυλακτα ( είμαι αισιόδοξος) δεν έχει να χάσει κανέις ΤΙΠΟΤΑ (ταυτόχρονα με ότι θεραπεία κάνει)
Περιμένω τα σχόλιά σας.
http://www.youtube.com/watch?v=AEJt4aQ7J7c
http://www.youtube.com/watch?v=3MhmlIwyF58&feature=related

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: H θεραπεία μου ή η έλειψη αυτής

Φίλε μου σόρρυ αν σε απογοητεύσω, αλλά εδώ και σχεδόν μια δεκαετία κάνω διατροφή χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη. Αν ίσχυε αυτό τουλάχιστον σε εμένα, δεν θα έπρεπε να παρουσίαζα πρόβλημα.

Δεν θέλω να σε αποθαρύνω, όπως και να έχει κράτα μας ενήμερους!

Α επίσης δες και το θέμα της ωμοφαγείας αν θες http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,3947.0.html , και εκεί λέει κάτι αντίστοιχο για τα μαλλιά...

letssee

Member

Feni αν δεν έχεις πρόβλημα και δε σου κάνει κόπο μπορείς να ανάφέρεις αναλυτικά το μενού μιας εβδομάδας.Επίσης γλυκά,ψωμί πατατες τρως?

MANKAR

Active Member

υπαρχουν παρα πολλα ατομα που κανουν διατροφη αλλα φαλακρα εχουν!!!δεν παιζει αυτο το πραγμα , το μονο που μπορει να κανει ειναι να δυναμωσουν τα υπαρχοντα μαλλια!!!!

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

Kροταφική ανεπάρκεια είπε:
Feni αν δεν έχεις πρόβλημα και δε σου κάνει κόπο μπορείς να ανάφέρεις αναλυτικά το μενού μιας εβδομάδας.Επίσης γλυκά,ψωμί πατατες τρως?

Οτιδήποτε με υψηλό γλυκαιμικό δείκτη (λευκό ψωμί, λευκά ζυμαρικά, και γενικά ότι επεξεργασμένο, ζάχαρη, πατάτες, ζωικά λίπη κτλ) όλα παρελθόν.

Ψωμί έτρογα μόνο ολικής και μονο τα πρώτα χρόνια, τωρα δεν τρώω πια. Πάντα σαλατικό στα κύρια γεύματα, και γενικά ότι έχει πολλές φυτικές ίνες και χαμυλό γλυκαιμικό δείκτη. Πολλά φρούτα, ξηρούς καρπούς και όσπρια. Μόνο φυτικό λίπος (ελαιόλαδο), γαλακτοκομικά τα πρώτα χρόνια μόνο, με χαμηλα λιπαρα, αλλα και αυτά τα τελευταία χρόνια κομμένα,κοτόπουλο, περισσότερο ψάρι, πολύ λιγότερο κόκκινο κρέας.

Εδώ μπορείς να βρείς αλφαβητικά τα φαγητά με τον γλυκαιμικό τους δείκτη. Πράσινο = χαμηλός , κίτρινο - μέτριος, κόκκινο = υψηλός. http://www.montignac.com/en/search-for-a-specific-glycemic-index/#letter_a

letssee

Member

Μα και τα άλλα μαλλιά υπάρχοντα είναι αλλά είναι ακόμη πιο αποδυναμωμενα.Υπάρχουν μαρτυρίες για εμφανή αποτελέσματα στο μαλλι από τη διατροφή επίσης να παρατηρήσω ότι σε αυτό το forum ενα θεμα με τα κιλά οι περισσοτεροι το έχουμε

letssee

Member

Οk feni thx αλλά είσαι και nw 1 μην ξεχνιομαστε

MANKAR

Active Member

Μα και τα άλλα μαλλιά υπάρχοντα είναι αλλά είναι ακόμη πιο αποδυναμωμενα.Υπάρχουν μαρτυρίες για εμφανή αποτελέσματα στο μαλλι από τη διατροφή επίσης να παρατηρήσω ότι σε αυτό το forum ενα θεμα με τα κιλά οι περισσοτεροι το έχουμε

για την υγεια σου γενικα εχει αποτελεσμα για τα μαλλια 8α ελεγα καμια σχεση τιποτα δεν δινει!!!!!

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

Οk feni thx αλλά είσαι και nw 1 μην ξεχνιομαστε

Με τις θεραπείες έγινα 1. Ήμουν 2 με μικρή αραίωση σε όλο το πάνω μέρος.

somari

Active Member

Παιδιά το ότι η ινσουλίνη βοηθά την τριχόπτψση είναι αλήθεια... Εγώ έκανα δίαιτα "περίεργη" και έχασα απότομα πολλά κιλά, έτρωγα όμως υδατάνθρακες αντί για πρωτείνες, έχασα ΑΠΟΤΟΜΑ πολύ μαλλί και τώρα που τρώω νορμάλ υπάρχει στασιμότητα τριχόπτωσης. Φένι, δεν ξέρεις σε τι κατάσταση μπορεί να ήσουν αν έτρωγες γαφητά υψηλού γλ δείκτη...

Άλλη παρατήρηση --> αρκετή ποσότητα ψαριού.

καλησπερα και παλι μετά απο 9 μήνη απουσία λογο στρατού, παρακολουθουσα το forum και τα της τριχοπτωσης αυτό το διάστημα ο στοχος μου ηταν να ακολουθησω τις συμβουλες των δυο παραπανω βιντεο δηλαδη κυριως τη διατροφη και καποια συμπληρωματα αλλα μου ηταν δυσκολο κατα τη διαρκεια της θητειας,απλά θελω να ΤΟΝΙΣΩ αυτα τα video να μην τα παρει ελαφρια οποιοσδηποτε μπορουν να βοηθησουν πιθανοτατα πολυ ειδικα αυτοι που δεν κανουν καποια θεραπεια δεν εχουν κατι να χασουν ας δοκιμασουν καποια απο τα πραγματα που προτεινονται και πιος ξερει

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα