Hair lotion hairway gabriel+hairspray hairgen βοηθεια

dross

New Member
Καλησπερα παιδια.Ειμαι νεος στο στο site.Ειμαι 19 ετων και εχω καποια ασηνιθιστη αραιωση στο μαλι μου κυριως στο κεντρο του κεφαλιου και σχεδον πουθενα αλλου.Εχω αρκετα μαλλια προς το παρον απλα για να μην καραφλιασω σε 1-2 χρονια πηγα σε δερματολογο για να προλαβω τα ασημαζευτα!!ΜΟυ ειπε εχω ΑΝΔΡΟΓΕΝΕΤΙΚΗ ΑΛΩΠΕΚΙΑ και μου εγραψε την παρακατω μιξη:
Hair lotion hairway gabriel+
hairspray hairgen
5 ψεκασμους πρωι βραδυ.. Θα βγαλω παλι μαλλια λεει δεν την εμπιστευομαι και πολυ παρακαλω καποιοσ που να το εχει δοκιμασει ας πει ..Ευχαριστω πολυ η αμεση απαντιση σας θα με βοηθησει παρα πολυ ψyχολογικα κυριως!!! :))))

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Καλησπερα παιδια.Ειμαι νεος στο στο site.Ειμαι 19 ετων και εχω καποια ασηνιθιστη αραιωση στο μαλι μου κυριως στο κεντρο του κεφαλιου και σχεδον πουθενα αλλου.Εχω αρκετα μαλλια προς το παρον απλα για να μην καραφλιασω σε 1-2 χρονια πηγα σε δερματολογο για να προλαβω τα ασημαζευτα!!ΜΟυ ειπε εχω ΑΝΔΡΟΓΕΝΕΤΙΚΗ ΑΛΩΠΕΚΙΑ και μου εγραψε την παρακατω μιξη:
Hair lotion gabriel+
hairspray hairgen
5 ψεκασμους πρωι βραδυ.. Θα βγαλω παλι μαλλια λεει δεν την εμπιστευομαι και πολυ παρακαλω καποιοσ που να το εχει δοκιμασει ας πει ..Ευχαριστω πολυ η αμεση απαντιση σας θα με βοηθησει παρα πολυ ψyχολογικα κυριως!!! :))))
Γειασου φίλε, καλο θα ηταν να ανεβάσεις καμια φώτο.
Αλλά η ΑΑ δεν εμφανίζεται ως κάποια γενική αραίωση.

Πολύ πιθανον είναι να εχεις έλλειψη σιδήρου.
Καλό ήταν να κανεις μια μέτρηση σιδήρου.
Τροφές πλούσιες σε σίδηρο καταναλώνεις?

dross

New Member
Γειασου φίλε, καλο θα ηταν να ανεβάσεις καμια φώτο.
Αλλά η ΑΑ δεν εμφανίζεται ως κάποια γενική αραίωση.

Πολύ πιθανον είναι να εχεις έλλειψη σιδήρου.
Καλό ήταν να κανεις μια μέτρηση σιδήρου.
Τροφές πλούσιες σε σίδηρο καταναλώνεις?
Γεια σου φιλε αν μπορεις να μου εξηγησεις λιγο το η αα δεν εμφανίζεται ως κάποια γενική αραίωση γιατι ειμαι εντελως ασχετος με το θεμα τωρα αρχισα να το ψαχνω λιγο. Γενικα δεν κανω και την καλητερη υγειηνη διατροφη..Επισησ βαζω εως και υπερβολικη δοση προιοντος καλοπισμου στα μαλλια μου εδω και αρκετα χρονια και γενικα κανω τα παντα απο αυτα που λεει οτι πεφτουν τα μαλλια :(ευχαριστω!
ΥΓ για να καταλαβετε επηδη δεν μπορω να ανεβασω φοτο εχω αυτο που λεμε θαμπαδα.. στο φως φενετε κυριως η αραιωση

FreeThinker

Well-Known Member
Αν εχεις ιστορικο ανδρογενετικης αλωπεκιας στην οικογενεια σου τοτε εχεις ανδρογενετικη αλωπεκια. Δεν γινεται να ειναι τοσο ηλιθια η δερματολογος ωστε να μη μπορει να διαγνωσει ουτε αυτο!

Γραψε μας τι περιεχουν αυτα τα 2 που σου εγραψε στα συστατικα να σου πω αν λεει μαλακιες. Μινοξιδιλη γραφει στα συστατικα?

dionisis19

Member
ανεβασε μια φωτο εδω για να σου που και οι αλλοι τη γνωμη τους ............σε καταλαβαινω απολυτα παντως ειμαι 19 δεν εχω καποια αραιωση αλλα μου ειπαν οτι εχω ΑΑ και μου εχουυν αδειασει η κροτοφοι εδω και χρονια.........ψαξτο χωρις αγχος

Γεια σου φιλε αν μπορεις να μου εξηγησεις λιγο το η αα δεν εμφανίζεται ως κάποια γενική αραίωση γιατι ειμαι εντελως ασχετος με το θεμα τωρα αρχισα να το ψαχνω λιγο. Γενικα δεν κανω και την καλητερη υγειηνη διατροφη..Επισησ βαζω εως και υπερβολικη δοση προιοντος καλοπισμου στα μαλλια μου εδω και αρκετα χρονια και γενικα κανω τα παντα απο αυτα που λεει οτι πεφτουν τα μαλλια :(ευχαριστω!
ΥΓ για να καταλαβετε επηδη δεν μπορω να ανεβασω φοτο εχω αυτο που λεμε θαμπαδα.. στο φως φενετε κυριως η αραιωση
Για να καταλάβεις τη διαφορά ανάμεσα σε ΑΑ κ τριχόπτωση λόγω Fe, ακολουθουν 3 φωτο.

1. Τριχόπτωση λόγω υψηλής ΟιστρονηςΕ1

2.Τριχόπτωση λόγω υψηλής dht

3.Τριχόπτωση λόγω έλλειψης Fe.

Πάντως πρέπει να εξετάζεις τα ενδεχόμενα ένα ένα.
Πρώτα να μετρήσεις το fe για νσ δεις μήπως είναι λογω διατροφής,
και μετά μπορείς να μετρήσεις κ τοις ορμόνες για να δεις αν είναι ΑΑ.
Βέβαια ξέρεις καλύτερα την διατροφή σου, οπότε αν παραλείπεις να τρως τροφές με Fe, θα πρέπει να ξεκινήσεις άμεσα, κ λίγο υπερκατανάλωση δεν θα βλάψει καθόλου.

Συνημμένα

• images-70.jpeg
    images-70.jpeg
    5.6 KB · Προβολές: 52
  • images-137.jpeg
    images-137.jpeg
    5.4 KB · Προβολές: 53
  • images-126.jpeg
    images-126.jpeg
    6.8 KB · Προβολές: 57

aeratos28

Just aeratos
ενδιαφέρον αυτες οι φωτό..το θέμα ρε συ Γιώργο είναι ότι πες στην περίπτωση της υψηλής dht ότι χρησιμοποιείς φιναστεριδη και μινοξιδιλη και έχεις αποτέλεσμα..και τα αποτελέσματα όλοι τα έχουμε δει..γεμίζει μαλλάκι απιστευτο.. αλλά υπάρχουν οι παρενέργειες όπως γνωρίζουμε..στις άλλες 2 περιπτώσεις τι μπορεί να πάρει κάποιος και να έχει τέτοια αποτελέσματα όπως της φιναστεριδης?? γιατί το να καταναλώνει τροφές πλούσιες σε σίδηρο κτλ στην περίπτωση χαμηλού fe μην περιμένει κάποιος να δει καινούργια μαλλιά..να κρατήσει αυτά που έχει παίζει να γίνει..τώρα με την υψηλή οιστρόνη ποιο είναι το αντίστοιχο ας πούμε (φάρμακο) και κατά προτίμηση όχι χημικό που θα είχε αντίστοιχα αποτελέσματα όπως στην υψηλή dht ή φιναστεριδη?? εγώ αντικειμενικά τώρα πιστεύω δεν υπάρχει τίποτα που θα σου δώσει εφάμιλλα αποτελέσματα..άντε να σε κρατήσει πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα..για να βοηθηθεί ο dross o φίλος μας το λέω..για να μην νομίζει ότι αν θα φάει κάτι θα βγάλει και μαλλια

dross

New Member
Για να καταλάβεις τη διαφορά ανάμεσα σε ΑΑ κ τριχόπτωση λόγω Fe, ακολουθουν 3 φωτο.

1. Τριχόπτωση λόγω υψηλής ΟιστρονηςΕ1

2.Τριχόπτωση λόγω υψηλής dht

3.Τριχόπτωση λόγω έλλειψης Fe.

Πάντως πρέπει να εξετάζεις τα ενδεχόμενα ένα ένα.
Πρώτα να μετρήσεις το fe για νσ δεις μήπως είναι λογω διατροφής,
και μετά μπορείς να μετρήσεις κ τοις ορμόνες για να δεις αν είναι ΑΑ.
Βέβαια ξέρεις καλύτερα την διατροφή σου, οπότε αν παραλείπεις να τρως τροφές με Fe, θα πρέπει να ξεκινήσεις άμεσα, κ λίγο υπερκατανάλωση δεν θα βλάψει καθόλου.
Σε ευχαριστω φιλε μου αρχιζω και καταλαβαινω θα το ψαξω οσο μπορω!!

dross

New Member
Αν εχεις ιστορικο ανδρογενετικης αλωπεκιας στην οικογενεια σου τοτε εχεις ανδρογενετικη αλωπεκια. Δεν γινεται να ειναι τοσο ηλιθια η δερματολογος ωστε να μη μπορει να διαγνωσει ουτε αυτο!

Γραψε μας τι περιεχουν αυτα τα 2 που σου εγραψε στα συστατικα να σου πω αν λεει μαλακιες. Μινοξιδιλη γραφει στα συστατικα?

Δεν το εχω παρει ακομα φιλε μου αλλα απο οτι εψαξα ναι εχει Μινοξιδηλη...καλο η κακο ???

FreeThinker

Well-Known Member
Δεν το εχω παρει ακομα φιλε μου αλλα απο οτι εψαξα ναι εχει Μινοξιδηλη...καλο η κακο ???

Για να με ρωτας φιλε μου αν η μινοξιδιλη κανει καλο ή κακο δεν εισαι καθολου καλα διαβασμενος. Ψαξε λιγο το φορουμ, θελεις διαβασμα!

Η μινοξιδιλη ειναι η μονη τοπικη ουσια εγκεκριμενη απο τον οργανισμο τροφιμων και φαρμακων για την αντιμετωπιση της τριχοπτωσης. Οποτε ναι ειναι καλο.

Βαλε και μια καμια φωτο. Μινοξιδιλη ειναι το μονο ουσιαστικο που μπορεις να κανεις αυτη τη στιγμη. Υπαρχουν και καποια αλλα κολπα της πιατσας οπως δαφνελαιο, ντερμα ρολερ. Ψαξ τα

dross

New Member
καπως ετσι ειναι αλλα φενετε μονο με το δυνατο φως στην προκειμενη περιπτωση το φλας

Συνημμένα

• IMG_20151017_242158437.jpg
    IMG_20151017_242158437.jpg
    1.6 MB · Προβολές: 57

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dross

New Member
Για να με ρωτας φιλε μου αν η μινοξιδιλη κανει καλο ή κακο δεν εισαι καθολου καλα διαβασμενος. Ψαξε λιγο το φορουμ, θελεις διαβασμα!

Η μινοξιδιλη ειναι η μονη τοπικη ουσια εγκεκριμενη απο τον οργανισμο τροφιμων και φαρμακων για την αντιμετωπιση της τριχοπτωσης. Οποτε ναι ειναι καλο.

Βαλε και μια καμια φωτο. Μινοξιδιλη ειναι το μονο ουσιαστικο που μπορεις να κανεις αυτη τη στιγμη. Υπαρχουν και καποια αλλα κολπα της πιατσας οπως δαφνελαιο, ντερμα ρολερ. Ψαξ τα
ναι οντως δεν εχω την παραμικρη ιδεα σε ευχαριστω φιλε μου θα το ψαξω οσο μπορω

ναι οντως δεν εχω την παραμικρη ιδεα σε ευχαριστω φιλε μου θα το ψαξω οσο μπορω
Η Μινοξιδηλη βοηθάει μόνο αν έχεις ΑΑ, αλλιώς είναι ανώφελη η χρήση της.
Αρα πρώτα πρέπει να διαπιστώσεις απο που προέρχεται το πρόβλημα, διατροφικό ή Ορμονικο.

Κιαυτο είναι εύκολο να γίνει, οπως είπαμε με μετρήσεις ορμονών(dht, E1), κ μέτρηση επιπέδων σιδήρου.

Πάντως δεν υπάρχει ΑΑ τριχόπτωση που να προκαλεί αραίωση εκεί πίσω.(αυτές οι περιοχές είναι οι περιοχές που χρησιμοποιούνται σαν δοτριες οταν γίνεται μεταμόσχευση).

FreeThinker

Well-Known Member
Πάντως δεν υπάρχει ΑΑ τριχόπτωση που να προκαλεί αραίωση εκεί πίσω.(αυτές οι περιοχές είναι οι περιοχές που χρησιμοποιούνται σαν δοτριες οταν γίνεται μεταμόσχευση).

Απο ποτε το crown του κεφαλιου χρησιμοποιειται σαν δοτρια στις μεταμοσχευσεις? Μηπως δεν καταλαβες τη φωτογραφια? Το πανω μερος του κεφαλιου του μας δειχνει, ουτε το πισω, ουτε τα πλαγια.

Και μια υπενθυμιση. Το 95% των ανδρων που εμφανιζουν τριχοπτωση ''πασχουν'' απο ΑΑ. Ας κανει τις εξετασεις που λες, κακο δεν κανουν, ιδιως του σιδηρου κανουν ολοι, οπως και ψευδαργυρου και φιλικου οξεος, αλλα λογικα εχει ΑΑ.

Και δεν απαντησες @dross εχεις ιστορικο ΑΑ στην οικογενεια? Αν η απαντηση σου ειναι ναι, τοτε συγχαρητηρια, κληρονομησεις και συ το αγαπημενο γονιδιο.

dross

New Member
Απο ποτε το crown του κεφαλιου χρησιμοποιειται σαν δοτρια στις μεταμοσχευσεις? Μηπως δεν καταλαβες τη φωτογραφια? Το πανω μερος του κεφαλιου του μας δειχνει, ουτε το πισω, ουτε τα πλαγια.

Και μια υπενθυμιση. Το 95% των ανδρων που εμφανιζουν τριχοπτωση ''πασχουν'' απο ΑΑ. Ας κανει τις εξετασεις που λες, κακο δεν κανουν, ιδιως του σιδηρου κανουν ολοι, οπως και ψευδαργυρου και φιλικου οξεος, αλλα λογικα εχει ΑΑ.

Και δεν απαντησες @dross εχεις ιστορικο ΑΑ στην οικογενεια? Αν η απαντηση σου ειναι ναι, τοτε συγχαρητηρια, κληρονομησεις και συ το αγαπημενο γονιδιο.
Εχω ναι απο τον πατερα μου αλλα αυτουνου ξεκινισε η αραιωση στα 20 και τωρα στα 55 εχει ιδια μαλλια με τοτε ποτε δεν πεσανε ολα τα μαλλια του εμεινε απλα αυτη η αραιωση

FreeThinker

Well-Known Member
Ωραια, το οτι εμεινε οπως ηταν δε λεει κατι σημαντικο. Αυτο που κραταμε ειναι οτι εχεις κληρονομικοτητα απο τον πατερα σου, αρα εχεις και εσυ ΑΑ. Αρα δεν ειναι ουτε ελειψη σιδηρου ουτε τιποτα αλλο. Μπορει και συ να μην αραιωσεις αλλο, μπορει και να μη σου μεινει τριχα. Μονο ο χρονος θα δειξει ποσο επιθετικη ειναι η τριχοπτωση σου.

Ωραια, το οτι εμεινε οπως ηταν δε λεει κατι σημαντικο. Αυτο που κραταμε ειναι οτι εχεις κληρονομικοτητα απο τον πατερα σου, αρα εχεις και εσυ ΑΑ. Αρα δεν ειναι ουτε ελειψη σιδηρου ουτε τιποτα αλλο. Μπορει και συ να μην αραιωσεις αλλο, μπορει και να μη σου μεινει τριχα. Μονο ο χρονος θα δειξει ποσο επιθετικη ειναι η τριχοπτωση σου.
Υπάρχει επίσης γονίδιο το οποίο εμποδίζει την απορρόφηση του Fe.
Και φυσικά κληρονομείται απο τους γονείς.
Οπότε χωρίς μετρήσεις δεν μπορεί να βγει συμπέρασμα τι είδους κληρονομικοτητα είναι.

Όμως η ΑΑ δεν νομιζω οτι μπορεί να κρατήσει σταθερή αραίωση απο τα 20 - 55.

FreeThinker

Well-Known Member
Ok να κανει μετρηση σιδηρου, ολοι κανουν αλλωστε που εχουν τριχοπτωση. Το παλικαρι εχει μικρο προβλημα παντως ακομα. σε κανα χρονο θα φανει τι θα γινει

dross

New Member
Παιδια ξεκινισα την θεραπεια με αρκετη πιστη και μερακι για αποτελεσμα σε κανα 5-6 μηνες μαλλον θα φανει αμα κανει εστω και ελαχιστη δουλεια μονο ομως που ξεκινας την θεραπεια αλλαζει λιγο η ψυχολογια!! Κτι ακομα..παρολο που εχω δει αραιωσει δεν εχω δει σχεδον καθολου τριχοπτοση αν εξερεσεισ τις 8-10 τριχες μετα το μπανιο δεν εχω δει ουτε στο μαξιλαρι ουτε οταν τραβαω τις τριχες...ευχαριστω για τις συμβουλες βοηθατε πραγματικα !! :)

Μπλουζα