F1ght3r
Well-Known Member
ΕυχάριστοΣυγχαρητηρια για το αποτελεσμα,αλλος ανθρωπος!
ΕυχάριστοΣυγχαρητηρια για το αποτελεσμα,αλλος ανθρωπος!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Πολυ δυνατό αποτέλεσμα .Θα το χαρείς στο μέγιστο βαθμό .Η επένδυση στα μαλλιά είναι μια από τις καλύτερες προσωπικές επενδυσειςΣυμπλήρωσα 8 μήνες, τράβηξα ένα video με full βρεγμένα μαλλιά, 2 σκέλος τα σκούπισα με πετσέτα, 3 σκέλος τελείως στεγνά.
Θα ήθελα να τοποθετηθούν η έμπειρη του forum για το αποτέλεσμα μέχρι στιγμής, Και οποιος άλλος γουστάρει.
- YouTube
Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.www.youtube.com
Ευχάριστο φιλε.Πολυ δυνατό αποτέλεσμα .Θα το χαρείς στο μέγιστο βαθμό .Η επένδυση στα μαλλιά είναι μια από τις καλύτερες προσωπικές επενδυσεις
Ευχάριστο vlafo, Το ήξερα πριν παο για MM ότι θα χρειαστώ και δεύτερη, Αλλα στην παρούσα φάση δεν μπαίνω, καπότες όμως θα την κάνω και την δεύτερη, είμαι άνεργος οποτε δεν. Σίγουρα όπως είμαι στους 7 μήνες με λίγο gel μπορώ να κάνω ένα χτένισμα καλο. Είμαι λίγο prodigy style με το μαλλί μου. Καλά πίσω είμαι καραφλός, αλλα αν θέλω το κάλυβο με χτένισμα προς το πλάι, το οποιο χτένισμα δεν μου αρέσει.Καλλιτέχνη εκ Σουηδίας.
Έπιασες φύτρωση ταβάνι και ένα απο τα πολύ καλά αποτελέσματα της Hdc.
Φυσικότητα όμορφη και κυριολεκτικά άλλος άνθρωπος με άλλο κεφάλι.
Τα μαλλιά πρέπει να τα αφήνεις στεγνά,έτσι πετυχαίνεις μέγιστη κάλυψη.
Γιαν να μην πάει χαμένη η μμ σου,μπαίνεις άμεσα για 2η για να το μεταμορφώσεις όλο ριζικά,γιατί πλέον μπροστά είσαι πολύ καλός και πίσω άδειος και δε δένει ωραία.
Λογικό δε φτάνανε με την πρώτη.
Μπράβο σου για το βίντεο.
Μπράβο ρε φιλε. Πολυ δυνατός. Αλλος άνθρωπος έγινες. Αντε μπες και για το mid-crown να το ολοκληρώσεις.Συμπλήρωσα 8 μήνες, τράβηξα ένα video με full βρεγμένα μαλλιά, 2 σκέλος τα σκούπισα με πετσέτα, 3 σκέλος τελείως στεγνά.
Θα ήθελα να τοποθετηθούν η έμπειρη του forum για το αποτέλεσμα μέχρι στιγμής, Και οποιος άλλος γουστάρει.
- YouTube
Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.www.youtube.com
Ευχάριστο φιλε.Μπράβο ρε φιλε. Πολυ δυνατός. Αλλος άνθρωπος έγινες. Αντε μπες και για το mid-crown να το ολοκληρώσεις.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ΕυχάριστοΜπράβο σου, να χαίρεσαι την ωραια εικόνα σου, τεράστια αλλαγή ειδικά από μπροστά όσοι σε κοιτάνε θα νομίζουν είσαι άλλος άνθρωπος. Αν κλείσεις και τα πίσω έχεις κερδίσει τα μάτια πίσω τουλάχιστον οπτικά. Και πάλι συγχαρητήρια
ΕυχάριστοΆλλαξε ριζικά προς το καλύτερο η όψη σου σου φίλε @F1ght3r .
Μπες και για 2η ΜΜ σύντομα, να γίνεις 20 χρονών ξανά.
Κρίμα που δεν έκανες αυτή τη ΜΜ, πιο νωρίς αφού λες ότι για πάνω από 10 χρόνια ήσουν έτσι.
Να το χαίρεσαι φίλε!
Τώρα πας δυναμικά χωρίς συμβιβασμούς όμως, να το απογειώσεις ολοκληρωτικά.Ευχάριστο
Είχα συμβιβαστεί με το ξύρισμα σε όλο το κεφάλι και δεν ασχολήθηκα ποτες με μαλλιά.
Ούτε μυστρί να ήταν η χτένα , τέτοιο ανακάτεμα δεν θα έκανε . Αναγέννηση!!! ΜεγιάΣυμπλήρωσα 8 μήνες, τράβηξα ένα video με full βρεγμένα μαλλιά, 2 σκέλος τα σκούπισα με πετσέτα, 3 σκέλος τελείως στεγνά.
- YouTube
Ούτε μυστρί να ήταν η χτένα , τέτοιο ανακάτεμα δεν θα έκανε . Αναγέννηση!!! Μεγιά
Ευχάριστο παίδες, περιμένω TOL CVIAL ΚΑΙ ΠAΝO και Αεράτο γιατί τα λένε όπως πρέπει. Και τα άσχημα και τα καλά και αν κάτι θα μπορούσε να γίνει καλύτερα. Γιατί τώρα πιστεύω ότι τελειωσα με hairline και λίγα πράγματα θα αλλάξουν μέχρι τους 12 μήνες.Πολυ ωραιο αποτέλεσμα φίλε F1ght3r. «Βούρτσα» έγινες μπροστά... Έπιασαν τοπο τα μοσχεύματα σου και έχτισες δυνατο μπροστινό μερος. Μέχρι να μπεις για 2η επέμβαση εφαρμόζεις το χτένισμα προς τα πλάγια και κρύβεις τα κενα στα πίσω μερη.