F1ght3r
Well-Known Member
Ευχάριστο φιλεΚαλό φαίνεται μπροστά φίλε θέλει υποστήριξη και από πίσω για να δείξει η δουλειά.
Να το κάνεις με την πρώτη ευκαιρία.
Μπράβο για την προσπάθεια.
Ευχάριστο φιλεΚαλό φαίνεται μπροστά φίλε θέλει υποστήριξη και από πίσω για να δείξει η δουλειά.
Να το κάνεις με την πρώτη ευκαιρία.
Μπράβο για την προσπάθεια.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
9 μήνες.
Κοντο κουρεμένοι δότρια.
Λήπτρια δεν έχω κουρέψει σε 9 μήνες.
είχα ανεβάσει στους 7 μήνες.Δεν ανέβασες 1 φώτο με το styling εξόδου !!!! Βλέπω λίγο δύσκολα τα πράγματα στην δότρια για να ανταπεξέλθει καλά σε επικείμενη μετ. Παραυτα μεγάλη η αλλαγή.
Μα αφού μου είπαν ότι έχω αλλα 5 χιλιάδες grafts διαθέσιμα?Δεν ανέβασες 1 φώτο με το styling εξόδου !!!! Βλέπω λίγο δύσκολα τα πράγματα στην δότρια για να ανταπεξέλθει καλά σε επικείμενη μετ. Παραυτα μεγάλη η αλλαγή.
Φτωχή η γνώση μου, αλλά 5000 graft δεν τα βλέπω για εξαγωγήΜα αφού μου είπαν ότι έχω αλλα 5 χιλιάδες grafts διαθέσιμα?
Όταν σου περνούν 4 χιλιάδες έχεις 3 χιλιάδες για την επομενη 2 για την μεθεπομενη και πάει λέγοντας.
Ότι να ναι χωρίς μετρήσεις.
Το έχω απορία ποσα ακόμα έχω διαθέσιμα.
Ωραίος φιλε. Μεγάλη η αλλαγη στο μπροστινό κομμάτι το οποίο οφείλεται βέβαια και στα αρκετά grafts που έβαλες στην περιοχή. Άλλαξε ολο το προσωπο σου. Midsclap και crown τι επιφάνεια έχεις να καλύψεις ; βάλε μια πανοραμική αν μπορείς να φανει το midscalp και το crown μαζι.9 μήνες.
Κοντο κουρεμένοι δότρια.
Λήπτρια δεν έχω κουρέψει σε 9 μήνες.
Κουβέντα να γίνεται.Να χαίρεσαι το μαλλί σου παικταρά. Αυτό που λες όταν σου παίρνουν 4 για αρχή, μετά έχεις 3 και ούτω καθεξής από που πηγάζει ;
Μου θυμίζει διάγνωση Φιουρη αυτόΚουβέντα να γίνεται.
Αφού έτσι του είπανε του ανθρώπου?
Με τη φθίνουσα μέθοδο λογικό είναι.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Όπως τα λες.Μου θυμίζει διάγνωση Φιουρη αυτό
Δεν μέτρησα ακριβώς την επιφάνεια αλλα πιστεύω ότι θέλω γύρο στα 3000 χιλιάδες πολύτριχα.Ωραίος φιλε. Μεγάλη η αλλαγη στο μπροστινό κομμάτι το οποίο οφείλεται βέβαια και στα αρκετά grafts που έβαλες στην περιοχή. Άλλαξε ολο το προσωπο σου. Midsclap και crown τι επιφάνεια έχεις να καλύψεις ; βάλε μια πανοραμική αν μπορείς να φανει το midscalp και το crown μαζι.
Έχεις καλό μάτι!Δεν μέτρησα ακριβώς την επιφάνεια αλλα πιστεύω ότι θέλω γύρο στα 3000 χιλιάδες πολύτριχα.
Δεν μέτρησα ακριβώς την επιφάνεια αλλα πιστεύω ότι θέλω γύρο στα 3000 χιλιάδες πολύτριχα.
Με το μάτι ποσο μεγάλη επιφάνεια είναι? 70-80cm2.Προβολή συνημμένου 45355
Ειδα ξανά το βίντεο σου. Αυτή ειναι η επιφάνεια που έχεις να καλύψεις. Θέλεις πολλά μοσχεύματα γιατι ειναι μεγάλη επιφάνεια. Ότι σου έχει μείνει στη δότρια δηλαδή θα βάλεις..δεν ξέρουμε και το απόθεμα σου, αφού δεν έγιναν οι μετρήσεις.
110 cm2 ?Με το μάτι ποσο μεγάλη επιφάνεια είναι? 70-80cm2.
Πόση έκταση νομίζετε εσείς η ανοιχτομάτηδες ότι είναι
Oxxx με σκότωσες.110 cm2 ?
Υπολόγισα οτι πρέπει να μπεί σε παραπάνω έκταση απο ότι στο σχέδιο για να δέσουν με την α ζώνη + οτι κ με βάση το ύψος θεώρησα και λίγο μεγαλύτερο κεφάλι (όχι οτι αυτό είναι στάνταρ) . Απλά πέταξα ένα νούμερο μην το δέσεις κόμποOxxx με σκότωσες.
κανονικά ναι πρέπει να μπει και πιο μπροστά από το πρόχειρο σχέδιο που έφτιαξα, γιατί έχει και κάποια κενάκια όπως μπορείς να δεις..Υπολόγισα οτι πρέπει να μπεί σε παραπάνω έκταση απο ότι στο σχέδιο για να δέσουν με την α ζώνη + οτι κ με βάση το ύψος θεώρησα και λίγο μεγαλύτερο κεφάλι (όχι οτι αυτό είναι στάνταρ) . Απλά πέταξα ένα νούμερο μην το δέσεις κόμπο