Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Καλύτερο νέο από τα 110cm2 χάχα.80-100 τετρ.Εκ να υπολογίζεις .2500 μοσχεύματα τουλάχιστον
Aγαπητέ Νικ90, μπορείς να μας πεις πως υπολόγισες το λόγο;Βάλατε πολλά μονά παντως...Οπότε περίπου 2.1 ο λόγος σου. Ακολουθείς κάποια θεραπεία;
Μονα 975 ×1 = 975 τριχεςAγαπητέ Νικ90, μπορείς να μας πεις πως υπολόγισες το λόγο;
Λίγο κάτω από το μ.ο που είναι 2.2Μονα 975 ×1 = 975 τριχες
Διπλα 1650 × 2 = 3300 τριχες
Τριπλά 1325 × 3 = 3975 τριχες
975+3300+3975 = 8250 τριχες
8250÷3950 = 2.09 ~ 2.1 λογος
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ευχάριστο φιλε μου, Όταν με το καλο ξανακάνω εννοείτε ότι θα κάνω και μπροστά ενίσχυση και πίσω. Αλλα προς το παρόν είμαι ευχαριστημένος που μπορώ να χτενιστώ ύστερα από 15 χρονια.Άλλαξε εντελώς η εικόνα σου φίλε @F1ght3r , άλλος άνθρωπος πλέον, να το χαίρεσαι!
Μπες για ακόμη μια πίσω στο crown, και ίσως και ένα μικρό touch up μπροστά στη χερλαιν (αν θες) και τελείωσες οριστικά.
Εννοείται φίλε μου.Ευχάριστο φιλε μου, Όταν με το καλο ξανακάνω εννοείτε ότι θα κάνω και μπροστά ενίσχυση και πίσω. Αλλα προς το παρόν είμαι ευχαριστημένος που μπορώ να χτενιστώ ύστερα από 15 χρονια.
Ευχάριστοθολες οι φωτογραφιες αλλα φαινεται καλη δουλεια, να χαιρεσαι το αποτελεσμα σου
Ευχάριστο Aldo.Ωραίος fighter , μια χαρά σου βγήκε . Πήγαινε κάνε άλλη μια να κλείσεις πίσω, συμμάζεψε και ότι άλλο θέλεις και τελείωσες με το θέμα .
Να το χαίρεσαι φίλε .