F1ght3r
Well-Known Member
Ok ωραία αύριο το περνώ αφού είναι το ίδιο και ξεκινάω το λούσιμο με αυτό. Και ταυτόχρονα θα πασαλείβομε και με το fucidine.Το ίδιο ακριβώς είναι .Ότι σου λέει η κλινική θα κανείς
Ok ωραία αύριο το περνώ αφού είναι το ίδιο και ξεκινάω το λούσιμο με αυτό. Και ταυτόχρονα θα πασαλείβομε και με το fucidine.Το ίδιο ακριβώς είναι .Ότι σου λέει η κλινική θα κανείς
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Φίλε μου οκ συμφωνώ αλλά από την φωτο διακρίνω και κακαδια και αυτά μέχρι την 15 μέρα έπρεπε να είχαν φυγει.. Εχω την εντύπωση πως στο λούσιμο σου δεν βάζεις ένταση που πρεπει.... Πήγαινε να σε δεί ο γιατρό σου... Φιλικά εγώ είμαι στην 46 μέρα από την 13 ημέρα ήταν καθαρό το κεφάλι μου. .. Μην φοβάσαι δεν φέυγουν τα μόσχευματα σου γιατί πλέον έχουν αγκυστρωθη...Να είμαι ειλικρινής δεν πιστεύω να είναι πιτυρίδα γιατί αυτά τα άσπρα είναι καρφωμένα στο κεφάλι μου μέσα.
Η πιτυρίδα φεύγει πέφτει, αυτά τα άσπρα που έχω εγώ αιστάνονται σαν όταν κλίση μια πληγή το κουκούδη που αφήνει κάπως έτσι είναι καρφωμένα μέσα στο δέρμα, και ψιλό μαλακώνουν όταν λούζομε μέχρι να γίνουν κόκαλο πάλι.
Φιλε μου στην πέμπτη μέρα φύγαν τα κακαβιά πριν φύγω από κύπρο. Δες την φωτό από την πέμπτη μέρα και πες μου αν βλέπεις κακαβιά?Φίλε μου οκ συμφωνώ αλλά από την φωτο διακρίνω και κακαδια και αυτά μέχρι την 15 μέρα έπρεπε να είχαν φυγει.. Εχω την εντύπωση πως στο λούσιμο σου δεν βάζεις ένταση που πρεπει.... Πήγαινε να σε δεί ο γιατρό σου... Φιλικά εγώ είμαι στην 46 μέρα από την 13 ημέρα ήταν καθαρό το κεφάλι μου. .. Μην φοβάσαι δεν φέυγουν τα μόσχευματα σου γιατί πλέον έχουν αγκυστρωθη...
Το πρόβλημα ξεκίνησε με τις γραμμές την εβδομη μέρα που με πέταξαν τα grafts δεξιά και αριστερά και φαίνεται να έχω 150 grafts ανά cm2 εκεί ου πήγαν και 5 grafts στις γραμμές. Ύστερα από αυτό την επομενη μέρα άρχισαν τα άσπρα κακαβιά που είναι κολλημένα μες την κεφάλι μου. Αύριο αρχίζω και το schampoo φυσικά, για να δούμε. Ψιλό αγχώνομαι όταν όλα δεν πάνε όπως πρέπει αλλα έχω φωτό "ανεβαζμενι" από την πέμπτη μέρα και το κεφάλι μου είναι καθαρό.Φίλε μου οκ συμφωνώ αλλά από την φωτο διακρίνω και κακαδια και αυτά μέχρι την 15 μέρα έπρεπε να είχαν φυγει.. Εχω την εντύπωση πως στο λούσιμο σου δεν βάζεις ένταση που πρεπει.... Πήγαινε να σε δεί ο γιατρό σου... Φιλικά εγώ είμαι στην 46 μέρα από την 13 ημέρα ήταν καθαρό το κεφάλι μου. .. Μην φοβάσαι δεν φέυγουν τα μόσχευματα σου γιατί πλέον έχουν αγκυστρωθη...
Το ίδιο είναι με άλλο όνομαΑυτό κάνω φιλε μου, Ξεκίνησα με fucidine κρέμα καίγεται το κεφάλι μου. Για nizoral δεν έχει το φαρμακείο εδώ στην σουηδία έχει κάτι παρόμοιο που λέγεται fungoral. Δεν ξέρω όμως ύστερα από 14 μέρες αν είναι καλά για τα grafts να λούζομε με αυτό το schampoo. στέλνω link για το schampoo, translate το greek και διάβασε είναι το ίδιο, αν ναι πηγαίνω αύριο και το περνώ.
Köp Fungoral, schampo 20 mg/ml Trimb Healthcare AB, 120 ml | Apoteket.se
Handla Fungoral, schampo 20 mg/ml Trimb Healthcare AB, 120 ml på Apoteket.se för 98,00. Varan finns i lager för snabb leverans hem till dig eller om du vill hämta i någon av våra butiker.www.apoteket.se
Αυτό που έστειλα που διάβασα πως το βάζεις και και και λέει 2 φορες την εβδομάδα. Εννοείτε ότι θα επικοινωνήσω αύριο πάλι με την κλινική, πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά με το σαμπουάν και θα φύγουν τα πάντα σε λίγες μέρες.@F1ght3r Υπάρχουν διάφορα σαμπουάν με κετοκοναζόλη 2% και είναι το ίδιο όποιο και να πάρεις από αυτά. Δεν πρέπει να το χρησιμοποιείς πάνω από 3 φορές την εβδομάδα όμως. Η κλινική πόσες φορές σου είπε να το βάζεις;
3-5 λεπτά λέει να το αφήσω το fungoral και 2 φορες την εβδομάδα. google translate.Ρε τρελε κακαβιά είναι Σουπα με ψάρια .
Τέλος πάντων , Αυτά δεν είναι πιτυρίδα .
Ριχνε φυσιολογικό ορό πριν το λούσιμο ανά 15 λεπτά , μη το λυπάσαι .
Στο λούσιμο άσε το σαμπουάν ( όχι το fungoral) λίγα λεπτά τρίψε ελαφρά και ξεβγαλε .
Είν' ανάγκη να λούζεσαι 2 φορές την ημέρα .
50 €
Θα σου στείλω BIC - IBAN στο inbox
Ναι 2 φορές την εβδομάδα ειναι καλά ( με κάποιες μέρες διάφορα η μία με την αλλη) και το αφήνεις 5 λεπτά να δράσει πριν το ξεβγάλεις. Επικοινώνησε και με την κλινική σου ομως να δεις τι θα σου πει.Αυτό που έστειλα που διάβασα πως το βάζεις και και και λέει 2 φορες την εβδομάδα. Εννοείτε ότι θα επικοινωνήσω αύριο πάλι με την κλινική, πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά με το σαμπουάν και θα φύγουν τα πάντα σε λίγες μέρες.
Έχω γράψει πριν σήμερα ότι έχω επικοινωνήσει με την κλινική και μου είπε να αρχίσω με Nizoral σαμπουάν και fucidin αλλα δεν άρχισα με σαμπουάν σήμερα γιατί Nizoral δεν έχει οποτε το άλλο που είναι ίδιο το αγοράζω αύριο και ξεκινάω.Ναι 2 φορές την εβδομάδα ειναι καλά ( με κάποιες μέρες διάφορα η μία με την αλλη) και το αφήνεις 5 λεπτά να δράσει πριν το ξεβγάλεις. Επικοινώνησε και με την κλινική σου ομως να δεις τι θα σου πει.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ωραίος φίλε. Μπράβο για τις φωτογραφίες στο μετά, πολύ καθαρές και με zoom φαίνονται τα πάντα. Υπομονή να έχεις λίγους μήνες όπου θα έχει αλλάξει τελείως η εικόνα σου προς το καλύτερο. Είμαι σίγουρος για το θετικό αποτέλεσμα σου μιας και επέλεξες έναν πραγματικά έμπειρο, ικανό και σοβαρό Ιατρό όπως ο Δρ. Μάρας!Αφού πέρασε ένας μηνας να ανεβάσω φωτογραφίες. Πριν την mm και μετά.
Τραβηγμένες έξω στο φως. Ξεκίνησα και φιναστερίδη 1% και μινοξιδίλη 5% σε ζελέ. Κοκκινάδες και ξεραΐλα έχω.
Μακάρι φιλε, πηγαίνω by the book τώρα. Μάλλον θα πέσουν και άλλες τρίχες στον μηνα που έρχεται. Η γραμμές κλείσαν που είχα πριν 14 μέρες και η πιτεριδα έχει φυγή.Ωραίος φίλε. Μπράβο για τις φωτογραφίες στο μετά, πολύ καθαρές και με zoom φαίνονται τα πάντα. Υπομονή να έχεις λίγους μήνες όπου θα έχει αλλάξει τελείως η εικόνα σου προς το καλύτερο. Είμαι σίγουρος για το θετικό αποτέλεσμα σου μιας και επέλεξες έναν πραγματικά έμπειρο, ικανό και σοβαρό Ιατρό όπως ο Δρ. Μάρας!
Να ακολουθείς κατά γράμμα τις οδηγίες της κλινικής σου! Θα πέσουν και άλλες μάλλον ναι. Βοήθησε και το fungoral 2% στην πιτυρίδα. Για πόσο διάστημα σου είπε η κλινική να λούζεσαι με σαμπουάν κετοκοναζόλης;Μακάρι φιλε, πηγαίνω by the book τώρα. Μάλλον θα πέσουν και άλλες τρίχες στον μηνα που έρχεται. Η γραμμές κλείσαν που είχα πριν 14 μέρες και η πιτεριδα έχει φυγή.
Μέχρι να καθαρίσει το κεφάλι. Εγώ 2 φορες μονο λουστικά με fugoral ίσος 3, ύστερα καθάρισε τώρα αν βοηθησε το fugoral δεν ξέρω αλλα μάλλον βοηθησε. Τώρα με κανονικό σαμπουάν λούζομε.Να ακολουθείς κατά γράμμα τις οδηγίες της κλινικής σου! Θα πέσουν και άλλες ναι. Βοήθησε και το fungoral 2% στην πιτυρίδα. Για πόσο διάστημα σου είπε η κλινική να λούζεσαι με σαμπουάν κετοκοναζόλης;
Ωραίος. Μαζί με την μινοξ-φινα θα έλεγα να πάρεις και καμία βιταμίνη για τα μαλλιά αν δεν παίρνεις ήδη.Μέχρι να καθαρίσει το κεφάλι. Εγώ 2 φορες μονο λουστικά με fugoral ίσος 3, ύστερα καθάρισε τώρα αν βοηθησε το fugoral δεν ξέρω αλλα μάλλον βοηθησε. Τώρα με κανονικό σαμπουάν λούζομε.
Περνώ πολυβιταμίνες και biotin.Ωραίος. Μαζί με την μινοξ-φινα θα έλεγα να πάρεις και καμία βιταμίνη για τα μαλλιά αν δεν παίρνεις ήδη.
Εγω νομίζω ότι καλύτερα να πλακώνεις στις ομελέτες το πρωί όταν σηκώνεσαι .Πίτα στη βιοτινη είναι το αυγό .Τι να τα κανείς τα συμπληρώματα;