oreo
Well-Known Member
Μια χαρά είσαι, μου ρίχνεις 6πόντους και σου ρίχνω 3 κιλάΡε παιδιά έχω ύψος 191cm και ζυγίζω 89 κιλά, εσείς με έχετε κάνει χοντρό λες και ζυγίζω 150 κιλά.
Μια χαρά είσαι, μου ρίχνεις 6πόντους και σου ρίχνω 3 κιλάΡε παιδιά έχω ύψος 191cm και ζυγίζω 89 κιλά, εσείς με έχετε κάνει χοντρό λες και ζυγίζω 150 κιλά.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
μην στεναχωριέσαι για την μπάκα, όταν βγει το μαλλί και θα σε κυνηγάνε οι γυναίκες θα πέσει τόσο σεξ που θα γίνεις φέτες..Ρε παιδιά έχω ύψος 191cm και ζυγίζω 89 κιλά, εσείς με έχετε κάνει χοντρό λες και ζυγίζω 150 κιλά.
Δεν έχω θέμα με γυναίκες και ούτε μπάκα δεν έχω, αλλα για να λέμε και αλήθειες έχω ανεβεί 5-6 κιλά από αυτές τις φωτογραφίες.μην στεναχωριέσαι για την μπάκα, όταν βγει το μαλλί και θα σε κυνηγάνε οι γυναίκες θα πέσει τόσο σεξ που θα γίνεις φέτες..
παίξε λίγο βυθίσεις, κάμψεις, έλξεις να "ψομώσεις¨Δεν έχω θέμα με γυναίκες και ούτε μπάκα δεν έχω, αλλα για να λέμε και αλήθειες έχω ανεβεί 5-6 κιλά από αυτές τις φωτογραφίες.
παίξε λίγο βυθίσεις, κάμψεις, έλξεις να "ψομώσεις¨
Και κοιλιακούς διότι οι "προκοιλιακοί" ελλοχεύουνπαίξε λίγο βυθίσεις, κάμψεις, έλξεις να "ψομώσεις¨
Δεν έχω θέμα με γυναίκες και ούτε μπάκα δεν έχω, αλλα για να λέμε και αλήθειες έχω ανεβεί 5-6 κιλά από αυτές τις φωτογραφίες.
ξέρω φιλε πολύ καλά τι πρέπει να κάνω, πήγαινα γυμναστήριο, δυστυχώς το σταμάτησα αλλα σε κάποια φάση θα το ξεκινήσω πάλι. 180g πρωτεΐνες την ημερα έπαιρνα.Μια χαρά είσαι στα κιλά, απλά χρειάζεται γυμναστική να πάρει καλύτερο σχήμα το σώμα, να ανοίξουν οι πλάτες να μικρύνει η μέση, να φύγει το σωσίβιο. Γενικά αύξηση μυικότητας. κτλπ..
Ααα τα ξέρεις βλέπω. Ωραίος! Ναι τόση πρωτεΐνη χρειαζόσουν άμα γυμνάζεσαι. Πάει x2 του σωματικού βάρους. Ε κάποια στιγμή πρέπει ναι. Τώρα σε λίγο καιρό που θα βγούνε τα μαλλιά θα επικεντρωθείς και στο σώμαξέρω φιλε πολύ καλά τι πρέπει να κάνω, πήγαινα γυμναστήριο, δυστυχώς το σταμάτησα αλλα σε κάποια φάση θα το ξεκινήσω πάλι. 180g πρωτεΐνες την ημερα έπαιρνα.
Τα ξέρω φιλε πήγαινα γυμναστήριο μονο 4 μήνες και σταμάτησα. Και τις θερμίδες ξέρω και τα πάντα. Κάποτε θα ξεκινήσω πάλι, όταν βγούνε τα μαλλιάΑαα τα ξέρεις βλέπω. Ωραίος! Ναι τόση πρωτεΐνη χρειαζόσουν άμα γυμνάζεσαι. Πάει x2 του σωματικού βάρους. Ε κάποια στιγμή πρέπει ναι. Τώρα σε λίγο καιρό που θα βγούνε τα μαλλιά θα επικεντρωθείς και στο σώμα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ήρεμα...βιάζεσαι ... άραξε.....Κλείνω 3 μήνες σε 2 μέρες οποτε ανεβάζω φωτογραφίες τραβηγμένες από το κινητό. Θα ήθελα την γνώμη σας για το πως τα πηγαίνω, αν τα πράγματα δείχνουν καλά ύστερα από το τρίμηνο.
Δεν βιάζομαι, απλά βλέπω διαφορα πριν την mm με το τώρα, βλέπω μαλλιά εκεί που δεν είχα. Στον καθρέφτη δείχνουν ακόμα καλύτερα από ότι στις φωτογραφίες. Τώρα πια είναι η αλήθεια δεν ξέρωΉρεμα...βιάζεσαι ... άραξε.....
Μακάρι φιλε μου. Αν και ξέρω ότι είναι νωρίς ακόμα.θετικό αρχίζει φυτρωση από νωρίς σαν και εμένα.
Ξέρω αλλα πρέπει να κάνω update, αφού όλοι το ζητάτε αλλιώς θα με ψάχνετε και θα με κυνηγάτε.Είναι νωρίς…….
Κράτα μας ενήμερους φίλε μήνα μήνα. Μην αφήσεις κ εσυ την παρουσίαση, όπως έχει γίνει μόδα τελευταία. Υπομονή 3-4 μήνες ακόμα!Κλείνω 3 μήνες σε 2 μέρες οποτε ανεβάζω φωτογραφίες τραβηγμένες από το κινητό. Θα ήθελα την γνώμη σας για το πως τα πηγαίνω, αν τα πράγματα δείχνουν καλά ύστερα από το τρίμηνο.