F1ght3r
Well-Known Member
Δεν την αφήνω με τίποτα, να είσαι σίγουρος για αυτό.Κράτα μας ενήμερους φίλε μήνα μήνα. Μην αφήσεις κ εσυ την παρουσίαση, όπως έχει γίνει μόδα τελευταία. Υπομονή 3-4 μήνες ακόμα!
Δεν την αφήνω με τίποτα, να είσαι σίγουρος για αυτό.Κράτα μας ενήμερους φίλε μήνα μήνα. Μην αφήσεις κ εσυ την παρουσίαση, όπως έχει γίνει μόδα τελευταία. Υπομονή 3-4 μήνες ακόμα!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μακάρι φιλε μου, εγώ τον Mara τον είπα στην πλακα ότι αν δεν έχω καλή φυτρώσει του χρόνου έρχομαι με ΒΌΜΒΑ θα σας τινάξω στον αέρα, πολύ καλός ο Μάρας σαν άνθρωποςΤο χει κανει το θαύμα του ο Μάρας,θα έχει πολύ δυνατό αποτέλεσμα ο φίλος εδώ .θα είναι μεγάλη η αλλαγή του.. καλή συνέχεια φίλος.!
Έτσι πρέπει φίλε....!Δεν την αφήνω με τίποτα, να είσαι σίγουρος για αυτό.
Να είσαι καλά, ευχάριστο φίλος.Ότι καλύτερο εύχομαι φίλε.
Τώρα θα ξεκινήσουν τα ωραία, υπομονή!
Ότι καλύτερο εύχομαι φίλε.
Τώρα θα ξεκινήσουν τα ωραία, υπομονή!
Να είσαι καλά, ευχάριστο.Επίσης καπτεν μου καλά αποτέλεσματα να έχεις σου εύχομαι
Καλά κάνεις vlafo. Είδα που ο F1ght3r δυσανασχέτησε με το αποτέλεσμα στη παρόμοια περίπτωση στην επίσημη παρουσίαση της Βρυωνίδου, που και εγώ δεν είμαι σίγουρος αν πήγε τόσο καλά η φύτρωση του. Όμως οφείλουν να αντιλαμβάνονται το προσδοκώμενο αποτέλεσμα με βάση το πρόβλημα τους και να έχουν ρεαλιστικές προσδοκίες, για να μην απογοητευτούν κιόλας.Φίλε μου σου εύχομαι καλή επιτυχία.
Τώρα θα βλέπεις τα ωραία.
Πολύ δυνατός ο γιατρός και αποδεδειγμένα μπορείς να περιμένεις το σίγουρο αποτέλεσμα.
Το θέμα όμως είναι τι περιμένεις και τι προσδοκάς.
Θυμίζω ότι είσαι σχεδόν ίδιο case με το άλλο περιστατικό της κ Βρυωνίδου(ίδια έκταση,ίδια g)και αν υποθέσουμε ότι τα χαρακτηριστικά τα τεχνικά που δεν τα ξέρουμε δεν θα είναι ίδια και σίγουρα θα διαφοροποιήσουν το αποτέλεσμα,(για τη φύτρωση του άλλου περιστατικού έχω κάποιες αμφιβολίες) οι αλλαγές δεν θα είναι θεαματικές.
Κάνω ένα compare απλά χωρις να θέλω να σου δημιουργήσω κάποιο άγχος για το οτιδήποτε,απλά να γνωρίζεις τι θα πάρεις.
Καλή αναμονή.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δε σας ρίχνω καλέ μου φίλε.Βρε αδερφούλη τι προφίλ είναι αυτή, μη μας ρίχνεις και εσύ. Άσε μας να ελπίζουμε...
Δε σας ρίχνω καλέ μου φίλε.
Για όλους μας το λέω.
Παλεύουμε με την ΑΑ, κάνουμε ότι μπορούμε, αλλά καλό είναι να είμαστε συνειδητοποιημένοι και ρεαλιστές που θα φτάσουμε σε κάποια φάση της ζωής μας.
Τώρα εάν θα φτάσουμε τελικά σε αυτό το γεννετικά προκαθορισμένο στάδιο στο μέλλον, αυτό εξαρτάται από το δικό μας μακροπρόθεσμο στρατηγικό πλάνο.
Γι'αυτό χρειάζεται να βλέπεις τυχαία ανεξάρτητα περιστατικά μελών που γίνονται live και όχι ολοκληρωμένες επίσημες παρουσιάσεις για να κρίνεις τα ποσοστά φύτρωσης που παρουσιάζει μια κλινική.Τελικά δεν όλα εγγυημένα στις ΜΜ και ειδικά η φυτρωση ,όπως λανθασμένα αρκετοί νομίζαμε .Πάντα υπάρχει -αν και περιορισμένη - η περίπτωση αποτυχίας
Ευχάριστο, Ακριβώς για αυτό έγραψα ότι θα παο για κρεμάλα αν έχω τα ίδια αποτελέσματα όπως ο φίλος από την κύπρο. Πιστεύω ότι θα παο καλύτερα, για να δούμε.Φίλε μου σου εύχομαι καλή επιτυχία.
Τώρα θα βλέπεις τα ωραία.
Πολύ δυνατός ο γιατρός και αποδεδειγμένα μπορείς να περιμένεις το σίγουρο αποτέλεσμα.
Το θέμα όμως είναι τι περιμένεις και τι προσδοκάς.
Θυμίζω ότι είσαι σχεδόν ίδιο case με το άλλο περιστατικό της κ Βρυωνίδου(ίδια έκταση,ίδια g)και αν υποθέσουμε ότι τα χαρακτηριστικά τα τεχνικά που δεν τα ξέρουμε δεν θα είναι ίδια και σίγουρα θα διαφοροποιήσουν το αποτέλεσμα,(για τη φύτρωση του άλλου περιστατικού έχω κάποιες αμφιβολίες) οι αλλαγές δεν θα είναι θεαματικές.
Κάνω ένα compare απλά χωρις να θέλω να σου δημιουργήσω κάποιο άγχος για το οτιδήποτε,απλά να γνωρίζεις τι θα πάρεις.
Καλή αναμονή.
Οι πιθανότητες είναι με το μέρος σουΕυχάριστο, Ακριβώς για αυτό έγραψα ότι θα παο για κρεμάλα αν έχω τα ίδια αποτελέσματα όπως ο φίλος από την κύπρο. Πιστεύω ότι θα παο καλύτερα, για να δούμε.
Ακριβώς έτσι είναι, το να διαλέγουν τι θα δείξουν δεν με λέει τίποτα, στα 100 κεφαλια το μηνα να δείχνουν 1-3 που πήγαν πολύ καλά δεν μου λέει τίποτα. Αυτό γίνετε από όλες τις κλινικές.Γι'αυτό χρειάζεται να βλέπεις τυχαία ανεξάρτητα περιστατικά μελών που γίνονται live και όχι ολοκληρωμένες επίσημες παρουσιάσεις για να κρίνεις τα ποσοστά φύτρωσης που παρουσιάζει μια κλινική.
Κλείνω 3 μήνες σε 2 μέρες οποτε ανεβάζω φωτογραφίες τραβηγμένες από το κινητό. Θα ήθελα την γνώμη σας για το πως τα πηγαίνω, αν τα πράγματα δείχνουν καλά ύστερα από το τρίμηνο.