Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ναι.. Καταλαβαίνω πώς το εννοείς..Στα 21 με λίγο κροτάφους και λίγο crown ,είχες μεγάλο θέμα..για την ηλικία σου.!όχι ότι έπρεπε να κάνεις επέμβαση σε τόση μικρή ηλικία ,αλλά πολλοί από εμάς στα 21 δεν είχαν καν θέμα..
Τα ακουρευτα μαλλιά είναι την πρώτη φορά που συνάντησα τον εκπρόσωπο τής κλινικής πρίν ξεκινήσει η πρώτη καραντίνα..Καλή φύτρωση , η δότρια βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση μετά από μία εβδομάδα, τα μαλλιά που έχεις στην πρώτη φωτο πριν την μμ είναι από την προηγούμενη μμ?
Σε ΕυχαριστώΚαλή επιτυχία!!!
Στο μυαλό μου είσαι!Φιλαρακι μου προσπαθω να καταλαβω πως στα 21 σου οταν πηγες σε γιατρό αντι να σου μιλησει για θεραπείες σε έβαλε μεσα για ΜΜ ντούκου και δε μπορώ. Η αγορά είναι γεμάτη από λετζιτ σκεπαρνια τελικά.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Και τακτοποιημένη. Θα έχει καλό αποτέλεσμα πιστεύω.Ωραία δουλειά φαίνεται πάντως.
Κοίτα να παίρνεις ιδέες.Και τακτοποιημένη. Θα έχει καλό αποτέλεσμα πιστεύω.
Ωραία δουλειά φαίνεται πάντως.
Γιατί να μη θέλει?
Ο Cvial είναι "πάντα χου παρών και τα πάντα πληρών".
Φίλε Sanji σου εύχομαι και εγώ ολόψυχα καλή επιτυχία , να πάρεις το καλύτερο αποτέλεσμα που γίνεται !!!Οι φωτογραφίες τίς κλινικής.. μέρα 1 και 2.. από εδώ καί πέρα θα βάζω φωτογραφίες κάθε μήνα .. ευχαριστώ όλους για τα σχόλια..
Φώναξε τον και θα σου πει.Μπα μη το λες … εμένα δεν την "είδε" χα χα χα
Να σαι καλά φίλε..Φίλε Sanji σου εύχομαι και εγώ ολόψυχα καλή επιτυχία , να πάρεις το καλύτερο αποτέλεσμα που γίνεται !!!