Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Η δότρια δεν έχει επανέλθει ακόμα από το shock loss. Περίμενε μέχρι το 6μηνο όμως να δεις. Την εξαγωγή ποιος την έκανε η Βρυωνιδου ή technician ;Καλησπέρα..3 μήνες καί 4 μέρες.. οι πρώτες δύο φώτο είναι πριν 2 μέρες λίγο πρίν το κούρεμα οι άλλες μετά.. ! Η δοτρια βελτιωμένη αν καί θέλω και περιμένω να φτιάξει και άλλο στα πλαϊνά! Το κούρεμα είναι στυλ μοικανα (λόγω ουλής Στριπ) με μηχανή με σκάλα 2 στα πλαϊνά καί 4,5 πίσω.. γι'αυτό και φαίνεται έτσι η αντίθεση στα πλάγια.. ! Αυτά από εμένα..
Έχει βελτιωθεί η δοτρια δεν ήμουν έτσι.. αλλά περιμένω άλλους 2 μήνες να δώσειΗ δότρια δεν έχει επανέλθει ακόμα από το shock loss. Περίμενε μέχρι το 6μηνο όμως να δεις. Την εξαγωγή ποιος την έκανε η Βρυωνιδου ή technician ;
βεβαίως έχει βελτιωθεί, σε σχέση με πριν. Απλά σου λέω, θέλει χρόνο ακόμα να επανέλθει κι άλλο. Την εξαγωγή των grafts ποιος την έκανε τελικά; Δεν απάντησες.Έχει βελτιωθεί η δοτρια δεν ήμουν έτσι.. αλλά περιμένω άλλους 2 μήνες να δώσει
Ναι θα περιμένω.. δύο τρείς μήνες ακόμα..Το περισσότερο κομμάτι η γιατρός το έκανε.. και λίγο οι techniciansβεβαίως έχει βελτιωθεί, σε σχέση με πριν. Απλά σου λέω, θέλει χρόνο ακόμα να επανέλθει κι άλλο. Την εξαγωγή των grafts ποιος την έκανε τελικά; Δεν απάντησες.
Δεν είχα ιδέα φίλε .. πανικοβλήθηκα είδα μία διαφήμιση καί πήγαΦίλε να σε ρωτήσω κάτι άλλο;Στα 21τοσο νέος με τι σκεπτικό έκανες μμ;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Κατάλαβα μάλλον κακή επιλογή,αλλά τώρα θα γίνεις μπόμπα φίλε.
Ναι το μετάνιωσα για τότε.. ! Μακάρι να δώσει και άλλο πίσω από hairline να ψιλοφτιαξει το πράγμα..Κατάλαβα μάλλον κακή επιλογή,αλλά τώρα θα γίνεις μπόμπα φίλε.
Το ελπίζω φίλε,μέχρι 7,8 μήνες σίγουρα θα πάρειΝαι το μετάνιωσα για τότε.. ! Μακάρι να δώσει και άλλο πίσω από hairline να ψιλοφτιαξει το πράγμα..
Ναι.. αν καί στο 6μηνο νομίζω θα έχω μία πρώτη σαφή εικόνα..Το ελπίζω φίλε,μέχρι 7,8 μήνες σίγουρα θα πάρει
Έχεις δίκιο για τη δότρια καθώς φαίνεται αρκετά ταλαιπωρημένη από την εξαγωγή των grafts. Περίμενε κανά μήνα ακόμα όμως. Μπορείς να χτενίσεις τα μαλλιά προς τα πίσω και να βγάλεις και μια φωτογραφία τη hairline ;5ος μήνας.. καλύτερα από τόν προηγούμενο.. καί κουρεμένη δοτρια στην 6 σκάλα.. λίγο ανήσυχος ακόμα με την εικόνα τής δοτριας.. αλλά περιμένω το 6μηνο!! Περιμένω τα σχόλια σας..
Το θέμα είναι υπάρχει πιθανότητα να φτιάξει η δοτρια σε ένα μήνα?Έχεις δίκιο για τη δότρια καθώς φαίνεται αρκετά ταλαιπωρημένη από την εξαγωγή των grafts. Περίμενε κανά μήνα ακόμα όμως. Μπορείς να χτενίσεις τα μαλλιά προς τα πίσω και να βγάλεις και μια φωτογραφία τη hairline ;
ΝαιΤο θέμα είναι υπάρχει πιθανότητα να φτιάξει η δοτρια σε ένα μήνα?