HDC Hair Clinic 16/07/2021 - Dr.Kyriakos Maras - 3655 Grafts FUE - 43 ετών,Nw 5.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
ειναι κι τα χαρακτηριστικα ομως διαφορετικα.. βοηθα πολυ την καλυψη στον συγκεκριμμενο.

Αυτό λέμε, θα έπρεπε λοιπόν να είχα δει αυτό το αποτελεσμα και να έλεγα στο ευατο μου γιατί δεν έγινα έτσι και να άρχιζα γκρίνιες στην κλινική.
Οπότε διάβασμα και πάλι διάβασμα στο φόρουμ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Disco

Well-Known Member
Ωραία!!! Δείτε τα περιστατικά ένα ένα που έχω ανεβάσει στις επίσημες παρουσιάσεις τις κλινικής με μετά πείτε μου αν επιλέγουμε τα καλύτερα.
Δηλαδή να μην το ανέβαζα? Ο άνθρωπος και στο crown και στην εμπρόσθια περιοχή ήταν γυαλί.
Φυσικά και όλοι δεν θα πάρουν το ίδιο αποτελεσμα με τον τύπο λόγο χαρακτηριστικων του άλλα οποίος θέλει να συγκρίνει περιστατικά τις κλινικής πρέπει να τα δει όλα όπως και τα ανεξάρτητα για να ξέρει που περίπου θα κινηθεί και τι αποτελεσμα θα πάρει.
Εγώ απλά απάντησα στο τι είναι το "cherry picking" (επειδή αναφέρθηκε παραπάνω) πέρα από την εξαγωγή πολύτριχων μοσχευμάτων για να ανεβαίνει ο λόγος και να μπουστάρεται το αποτέλεσμα. Που "cherry pickcing" σημαίνει ότι μια κλινική θα θέλει να ανεβάζει τα καλύτερα περιστατικά της, καθώς αυτά "πουλάνε" σε αυτούς που τα βλέπουν, ενώ τα άλλα όχι. Δεν θα ανέβαζε ποτέ περιστατικό που ειχε μέτρια ή κακή φύτρωση, αυτά μόνο στις ανεξάρτητες παρουσιάσεις τα βλέπεις. Και επίσης στην πλειοψηφία τους οι κλινικές προβάλλουν αυτά με τα καλύτερα χαρακτηριστικά ως επί το πλείστον ενώ τα "άλλα" αποφεύγονται για τους ευνόητους λόγους της διαφήμισης. Τώρα ποια κλινική το κάνει και ποια δεν το κάνει, ας το κρίνουν τα μέλη αυτό.

aeratos28

Just aeratos
Μπορεί να είμαι θερμοκεφαλος σαν άνθρωπος Γιάννη,αλλά τουλάχιστον σε αυτό,είχα λίγο μυαλό..θεωρώ πως πλέον έφτασα σε μια αρκετά καλή ηλικία για να κάνω την επέμβαση ..αυτός είναι και ο λόγος της καθυστέρησης .
Αερατε και εσυ 8 χρονια εισαι εδω μεσα ακομη περιμενουμε να κανεις μμ.

John_John1

Μπορεί να είμαι θερμοκεφαλος σαν άνθρωπος Γιάννη,αλλά τουλάχιστον σε αυτό,είχα λίγο μυαλό..θεωρώ πως πλέον έφτασα σε μια αρκετά καλή ηλικία για να κάνω την επέμβαση ..αυτός είναι και ο λόγος της καθυστέρησης .

Πάνω από τα 30 καλά είναι άλλα μέχρι και έως προχθές δεν είχαμε δει το κεφάλι σου καν.

aeratos28

Just aeratos
Τι να σου έδειχνα ρε Γιάννη..μέχρι πριν τα 30 ήμουν σχεδόν σαν τον oreo πίσω από hairline.με πιο λεπτή τρίχα και ελαφρώς λιγότερη πυκνότητα ..θα νομίζατε ότι σας κάνω πλάκα εδώ μέσα.
Πάνω από τα 30 καλά είναι άλλα μέχρι και έως προχθές δεν είχαμε δει το κεφάλι σου καν.

John_John1

Σε λάθος νήμα έγραψες?

obi one

Active Member
Τι να σου έδειχνα ρε Γιάννη..μέχρι πριν τα 30 ήμουν σχεδόν σαν τον oreo πίσω από hairline.με πιο λεπτή τρίχα και ελαφρώς λιγότερη πυκνότητα ..θα νομίζατε ότι σας κάνω πλάκα εδώ μέσα.
τι θέλεις να πεις ???? δεν είσαι πλέον 28 ???? α,ρε μπαγάσα ( φιλικά το λέω.. ) χαχα άφησες τον χρόνο να σε νικήσει,,,,,οπότε ηρθε η ώρα να αλλάξεις κ το name σου για να χαρεί κ ο admin,,, να το κάνεις aeratos.... ( βάλε εσύ το νούμερο.. )

obi one

Active Member
Παρεμπιπτόντως,η δουλειά εδώ στον τύπο από τον Μάρα,έδωσε ρέστα..φοβερό αποτέλεσμα..
κ χωρις να έχεις περισσότερα στοιχεια,, αρα εσύ που είσαι γνωστης ( δεν υπάρχει αμφιβολία περί τούτου ) δεν χρειάζεσαι αναλύσεις, μετρήσεις κλπ για να κρίνεις ενα αποτέλεσμα κ αυτό προκύπτει απο τα λεγόμενα σου,,, οπότε γιατί φωνασκείς μονίμως για τον αγαπητό σε όλους μας γιατρό ??? να τολμήσω να πω αυτό που έχει ξαναειπωθει ? 2 μέτρα κ 2 σταθμα ?

aeratos28

Just aeratos
aeratos36....:oops::rolleyes::p:cool:
τι θέλεις να πεις ???? δεν είσαι πλέον 28 ???? α,ρε μπαγάσα ( φιλικά το λέω.. ) χαχα άφησες τον χρόνο να σε νικήσει,,,,,οπότε ηρθε η ώρα να αλλάξεις κ το name σου για να χαρεί κ ο admin,,, να το κάνεις aeratos.... ( βάλε εσύ το νούμερο.. )

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα