γιατι να δηλωσω κατι το οποιο δεν ειμαι επειδη μονο και μονο καποιοι το θελετε ετσι? το οτι εκφραζομαι περισσοτερο απο αλλους δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν και αλλοι που εξησου εκτιμουν το γιατρο..και δεν κτλ το τελευταιο που ειπες....για ποιες αλλες κλινικες αναφερεσε? γιατι ο συγκεκριμενος εκπποσωπος της "καρδιας μας" εχει κραξει μεμονωμενα μελη και εχω αντιδρασει...στο τζον εχω αντιδρασει...στην dhi την καημενη εχω αντιδρασει..γενικα οπου βλπεω οτι κανουν αναδρη επιθεση γιατι τα λενε και γυρω γυρω η πετανε λαπση στον ανεμιστηρα αυτο που ακριβως και καλα κατηγορουν αυτοι προκλητικα εχω αντιδρασει...βεβαια ποτε δεν ξανα μπαινω στην διαδικασια να χωθω στα νηματα τους και μονο αυτοι μου απευθυνουν τον λογο αν εχεις παρατηρησει και καμια φορα δεν τους απανταω.... δεν κτλ λοιπον καποιοι να λετε αυθαιρετα πραγματα χωρις να ισχυουν....αρεσει δεν αρεσει ουτε εκπροσωπος ειμαι ουτε φανατισμενος ειμαι....εγω οτι λεω το πιστευω και ποτε δεν λεω κατι περισσοτερο η λιγοτερο απο αυτο....μεχρι τωρα εχω δικαιωθει στο 100% και λιγοι το εχουν αναγνωρισει και ακομα πιο λιγοι απ αυτους που με εκραζαν καποτε επειδη δεν πιστευαν....κατι τετοιο ζουμε αναλογο και τωρα αλλα οταν περασουν καποιοι μηνες και βλεπουμε δουλειες παλι αυτοι οι ιδιοι θα σφυρουν αδιαφορα...κανενας σχεδον εδω μεσα δεν κανει αυτοκριτικη και το μονο που ξερουν οι περισσοτεροι ειναι να κραζουν και να περιμενουν στην γωνια...εγω αυτο βλεπω.....οταν νιωσω οτι θελω να πω κατι το λεω....δεν φοβαμαι κατι και σιγουρα δεν επιρεαζομαι ουτε πιεζομαι απο καταστασεις.....
Δέκα σειρές απάντηση δε το λες ...το βλέπω και χαλαρά...
Δεν είπα ότι είσαι εκπρόσωπος, να γίνεις εννοώ. Δεν είναι κακό, γνωρίζεις τον γιατρό την κλινική καλό θα μας κάνει.
Το φόρουμ δεν έχει παρωπίδες ούτε προκαταλήψεις πλέον για να κρύβονται όσοι θέλουν να εκπροσωπούν μια κλινική. Αυτό ανήκουν του δε παστ,
και να θυμίσω μια περίπτωση την οποία εξαιρετικά λίγοι θα θυμούνται. Γύρω στο 2010 υπήρχε ένα μέλος που έκανε 4 μμ στην dhi και από nw 6 έγινε nw 1 βάζοντας 7500 ?graft περίπου. Με τέτοιο αποτέλεσμα η dhi τον έκανε εκπρόσωπο, αλλά τότε .επειδή το φόρουμ δεν ήθελε εκπροσώπους , αυτός εκπροσωπούσε στα κρυφά μέχρι που τον πήραμε χαμπάρι και μπαναριστικε διαπαντός. Αυτό για την ιστορία 11 χρόνια πίσω.