HDC Hair Clinic - Dr.Christina Vrionidou - 3100 Grafts FUE - 27 ετών,Nw 3.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
- Αποτέλεσμα από την - HDC Hair Clinic Cyprus -

~ Μεταμόσχευση 3100 Grafts (μοσχεύματα) FUE.
~ Norwood 3.
~ Ασθενής ετών 27.
~ Αποτέλεσμα πριν & μετά 8 μήνες.
~ Επικεφαλής γιατρός η Δρ. Χριστίνα Βρυωνίδου.

Αυτός ο ασθενής 27 ετών έχει μια φυσικά χαμηλή Hairline με μερικές τρίχες στο μπροστινό μέρος.
Έιχε αραίωση στους κροτάφους και πίσω από τα μπροστινά μαλλιά καθιστώντας δύσκολη την απόκρυψη του σημείου της φαλάκρας.
Προσπάθησε να αντιμετωπίσει την αραίωση σε αυτόν τον τομέα.

Η Ιατρική Ομάδα HDC, με επικεφαλής την Δρ. Χριστίνα αποφάσισε να σχεδιάσει τη μεταμοσχευμένη γραμμή μαλλιών πίσω από την υπάρχουσα χαμηλή Hairline και να καλύψει όλο το αραιωμένο μπροστινό τρίγωνο όπως φαίνεται στις μετεγχειρητικές φωτογραφίες.
Αυτό ήταν το χαμηλότερο δυνατό ύψος της Hairline για να εξασφαλίσει μια μακροπρόθεσμη φυσική εμφάνιση.

Μετά από 8 μήνες τα αποτελέσματα δείχνουν μια παχιά και φυσική γραμμή μαλλιών και στις δύο πλευρές με τα μεταμοσχευμένα μαλλιά να συνδυάζονται τέλεια με τα εγγενή μαλλιά του ασθενούς.

Μια καλά σχεδιασμένη στρατηγική μεταμόσχευσης μαλλιών είναι ζωτικής σημασίας για την επίτευξη ενός φυσικού και βιώσιμου αποτελέσματος.


14.jpg
15.jpg


12.jpg
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Για καλό του ελπίζω να ξεκίνησε φιναστεριδη ειδάλλως δεν έχει νόημα
Εγω που εκανα 2 μμ και δεν παιρνω τπτ απο θεραπεια τοσα χρονια δηλαδη ας εμενα φαλακρος....Και ημουν και χειροτερα απο αυτον.
 

tsilas

Member
Εγω που εκανα 2 μμ και δεν παιρνω τπτ απο θεραπεια τοσα χρονια δηλαδη ας εμενα φαλακρος....Και ημουν και χειροτερα απο αυτον

Εγω που εκανα 2 μμ και δεν παιρνω τπτ απο θεραπεια τοσα χρονια δηλαδη ας εμενα φαλακρος....Και ημουν και χειροτερα απο αυτον.
Το λέω αυτό διότι πίσω είναι πολύ αραιός
Και είναι μόλις 27 ετών
 

TheodosisK

Active Member
πολύ ωραίο αποτέλεσμα. Αν αρχίζατε να κάνετε και βίντεο, θα ήταν ακόμα καλύτερα :)
Συμφωνώ, του το έχω κι εγω αναφέρει. Η μη δημιουργια βιντεο απο την HDC δεν βοηθάει στο να κοινοποιηθεί το καλό αποτέλεσμα
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

JimKan1

Well-Known Member
Εγω που εκανα 2 μμ και δεν παιρνω τπτ απο θεραπεια τοσα χρονια δηλαδη ας εμενα φαλακρος....Και ημουν και χειροτερα απο αυτον.
Αν εχεις τελικο πατερν μεχρι NW5 ισως και να μην χρειαζεται η φινα, για οτιδηποτε παραπανω στην πλειοψηφια των περιπτωσεων δυστυχως ειναι must
 

Antonis80

Active Member
Ακόμα και να ποστάρει βιντεο η HDC δεν θα αλλάξει τιποτα στην ποιότητα των αποτελεσμάτων της...απλά το marketing θα αλλάξει και όχι η ουσία, οπότε δεν θεωρώ οτι το χρειάζεται. Απλά θα έπρεπε τουλάχιστον να ανεβάζει πανοραμική φωτογραφία εδώ.
 
Μπλουζα