HELP ΓΙΑ TO SUPER ZIX

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

andrew1989

New Member
μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να φτιάξω το συγκεκριμένο dht blocker, εάν θέλει τον ανταμείβω κιόλας οικονομικά

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: HELP ΓΙΑ TO SUPER ZIX

το συκγεκριμενο το χρησιμοποιουσα για καποιο διαστημα,και επειδη δεν ειμαι εξηκειομενος με online παραγκελειες,βρηκα ολα τα συστατικα απο ελλαδα.
συγκεκριμενα της solgar,βιταμινη β6 p5p,zinc,lipoic acid,gla,ala,saw palmetto berries.
αποιονισμενο νερο,(polysorbate δεν βρηκα)ανακατεμα σε δυνατο μπλεντερ γιατι ειναι σε χαπια ολα αυτα και τελος εβαζα καθαρο οινοπνευμα.
χρωστας καφε 8)

andrew1989

New Member

kapamarou είπε:
το συκγεκριμενο το χρησιμοποιουσα για καποιο διαστημα,και επειδη δεν ειμαι εξηκειομενος με online παραγκελειες,βρηκα ολα τα συστατικα απο ελλαδα.
συγκεκριμενα της solgar,βιταμινη β6 p5p,zinc,lipoic acid,gla,ala,saw palmetto berries.
αποιονισμενο νερο,(polysorbate δεν βρηκα)ανακατεμα σε δυνατο μπλεντερ γιατι ειναι σε χαπια ολα αυτα και τελος εβαζα καθαρο οινοπνευμα.
χρωστας καφε 8)

αγορίνα να σε κεράσω και καφέ και jonny , αρκεί να μου λύσεις τις απορίες που μου αφίσες..
1 γιατί το πείρες μονο λίγο καιρό ?
2τα συστατικά που θα τα βρω μονος μου όλα αφτά? και ποσο πάει το μαλλί ?
3ποσότητες?

kapa

Μέλος του προσωπικού

σε εμενα δεν ειχε αποτελεσμα,γι αυτο και το σταματησα,σε φαρμακεια ομοιοπαθητικης μπορεις να τα βρεις ολα αυτα
εβαζα 3 χαποια zinc των 50mg
2 καπσουλες gla των 300mg
3 καπσουλες lipoic acid των 60mg
4 χαπια βιταμινη b6 p5p των 50mg
4 καπσουλες saw palmetto berries των 220 mg
3 καπσουλες ala των 200mg

andrew1989

New Member

kapamarou είπε:
σε εμενα δεν ειχε αποτελεσμα,γι αυτο και το σταματησα,σε φαρμακεια ομοιοπαθητικης μπορεις να τα βρεις ολα αυτα
χρησιμοποιείς κάποιο άλλο dht blocker που να έχεις ικανοποιητικό αποτέλεσμα?...για να μπω και εγώ τσάμπα στον κόπο...

kapa

Μέλος του προσωπικού

με τοπικη spiro ειμαι σταθερο nw,με πολυ μειομενη τριχοπτωση 2,5+ χρονια τωρα

kapa

Μέλος του προσωπικού

απο τιμη (ξεχασα να αναφερω),κοστιζε λιγοτερο απο 10 ευρο τον μηνα (το ζιχ)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα