Γεια σας! Είμαι 26 χρονων κ εχω αρχισει να έχω τριχοπτωση. Για την ακριβεια το μεγάλο πρόβλημά μου είναι ότι λέπτυναν πολύ οι τρίχες μου με αποτέλεσμα να φαίνονται λιγότερες(πάντα είχα πυκνό μαλλί με "χοντρες" τρίχες) κ εχουν αρχισει να λαδώνουν. Φυσικά πέφτουν κιόλας κ το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως μπροστά(στη "φραντζα")και στο κεντρο πισω(το λεγόμενο κατά κάποιους ροξακι). Είμαι σε αρχικά στάδια,αλλά θέλω να το προλάβω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!! Έχω διαβάσει το φορουμ-για το οποιο αξιζουν συγχαρητηρια,μιας κ είναι πληρως ενημερωμένο κ βοηθητικό-αλλα έχω μπερδευτεί με το ποια θεραπεία ενδείκνυται για τη δική μου περίπτωση. Διάβασα για τη μινοξυδιλη,αλλα μετα διαβασα και αρνητικα.Διαβασα για το fungoral μετα διαβασα οτι προκαλει κ τριχοπτωση.Επειτα διαβασα για τη σπειρονολακτονη κ για εκεινη αρνητικα.κ γενικότερα πήγε ετσι η μελετη μου στο φορουμ. Γι'αυτό λοιπόν σας ρωταω απο αυτο το thread,τι θα μου προτινατε για αρχικη θεραπεια; Συγγνωμη αν σας ζαλισα,αλλα θελω να ξεκινησω αυριο κιολας θεραπεια κ δν εχω καταληξει ποια πρεπει να ξεκινησω....