Help!!ποια θεραπεια να ξεκινησω;;

skokos

New Member
Γεια σας! Είμαι 26 χρονων κ εχω αρχισει να έχω τριχοπτωση. Για την ακριβεια το μεγάλο πρόβλημά μου είναι ότι λέπτυναν πολύ οι τρίχες μου με αποτέλεσμα να φαίνονται λιγότερες(πάντα είχα πυκνό μαλλί με "χοντρες" τρίχες) κ εχουν αρχισει να λαδώνουν. Φυσικά πέφτουν κιόλας κ το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως μπροστά(στη "φραντζα")και στο κεντρο πισω(το λεγόμενο κατά κάποιους ροξακι). Είμαι σε αρχικά στάδια,αλλά θέλω να το προλάβω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!! Έχω διαβάσει το φορουμ-για το οποιο αξιζουν συγχαρητηρια,μιας κ είναι πληρως ενημερωμένο κ βοηθητικό-αλλα έχω μπερδευτεί με το ποια θεραπεία ενδείκνυται για τη δική μου περίπτωση. Διάβασα για τη μινοξυδιλη,αλλα μετα διαβασα και αρνητικα.Διαβασα για το fungoral μετα διαβασα οτι προκαλει κ τριχοπτωση.Επειτα διαβασα για τη σπειρονολακτονη κ για εκεινη αρνητικα.κ γενικότερα πήγε ετσι η μελετη μου στο φορουμ. Γι'αυτό λοιπόν σας ρωταω απο αυτο το thread,τι θα μου προτινατε για αρχικη θεραπεια; Συγγνωμη αν σας ζαλισα,αλλα θελω να ξεκινησω αυριο κιολας θεραπεια κ δν εχω καταληξει ποια πρεπει να ξεκινησω....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
καλώς ήρθατε στο club. Τσέκαρε big3 σε συνεργασία με το γιατρό σου

tropheus

Well-Known Member
skokos είπε:
Γεια σας! Είμαι 26 χρονων κ εχω αρχισει να έχω τριχοπτωση. Για την ακριβεια το μεγάλο πρόβλημά μου είναι ότι λέπτυναν πολύ οι τρίχες μου με αποτέλεσμα να φαίνονται λιγότερες(πάντα είχα πυκνό μαλλί με "χοντρες" τρίχες) κ εχουν αρχισει να λαδώνουν. Φυσικά πέφτουν κιόλας κ το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως μπροστά(στη "φραντζα")και στο κεντρο πισω(το λεγόμενο κατά κάποιους ροξακι). Είμαι σε αρχικά στάδια,αλλά θέλω να το προλάβω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!! Έχω διαβάσει το φορουμ-για το οποιο αξιζουν συγχαρητηρια,μιας κ είναι πληρως ενημερωμένο κ βοηθητικό-αλλα έχω μπερδευτεί με το ποια θεραπεία ενδείκνυται για τη δική μου περίπτωση. Διάβασα για τη μινοξυδιλη,αλλα μετα διαβασα και αρνητικα.Διαβασα για το fungoral μετα διαβασα οτι προκαλει κ τριχοπτωση.Επειτα διαβασα για τη σπειρονολακτονη κ για εκεινη αρνητικα.κ γενικότερα πήγε ετσι η μελετη μου στο φορουμ. Γι'αυτό λοιπόν σας ρωταω απο αυτο το thread,τι θα μου προτινατε για αρχικη θεραπεια; Συγγνωμη αν σας ζαλισα,αλλα θελω να ξεκινησω αυριο κιολας θεραπεια κ δν εχω καταληξει ποια πρεπει να ξεκινησω....

Το πρώτο πράγμα φίλε skokos που πρέπει να μελετήσεις και να ζυγίσεις είναι αν θα πάρεις φιναστερίδη.
Είναι το μοναδικό φάρμακο που αποδεδειγμένα μπορεί να επιβραδύνει την τριχόπτωση.
Όλα τα άλλα έρχονται (πολύ) μετά ...

detumescence

New Member
Μινοξιδιλη=ρυτιδες και καρδιακα ζητηματα

Fungoral=αποστειρωση ολης του βακτηριδιακου πληθυσμου
απο το τριχωτο .

Σκεψου ο μυκητας ειναι εκει επειδη θελει να αποσυνθεσει τη νεκρη υλη
που βγαινει απο τους πορους ως λιπαροτητα.!!!

Απο που προερχεται αυτη η λιπαροτητα?
Ειναι καιτ που πρεπει να ψαξεις για σενα
για να εκπαιδευσεις τον ευατο σου σε ζητηματα υγειας.

skokos

New Member
Το big3 απο ποια ακριβως σκευασματα αποτελειται;

Επισης φιλε tropheus γτ λες οτι πρεπει ν εξετασω αν παρω φιναστεριδη;απο τι κατα τη γνωμη σου εξαρταται;ειναι καλυτερη απο τα αλλα ή ειναι καλυτερη για αρχή;

Οσο για τη λιπαροτητα ειναι κτ νεο για μενα γτ παρολο που παντα ειχα λιπαρο δερμα,ποτε δν λαδωναν τα μαλλια μου κ τους τελευταιους μηνες λαδωνουν..δν ξερω τι ακριβως φταιει ουτε κ πως να το ανακαλυψω...σκοπευω να παω σε μια δερματολογο που εχω ακουσει πολυ καλα λογια ν δω τι θ μου πει κ αυτη...

Μπλουζα