Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ζω για την απάντηση του χαχαχαχαχα@aeratos28 που είσαι;
Eίχα ψεκάσει με dettol κατι κουτακια αναψυκτικων και μετά τα έπλυνα με αφθονο νερό και τα σκούπισα,
Όταν ήπια αρκετές φορές, δεν κατάλαβα κάτι. Σε κάποια φάση μου έρχεται γεύση Dettol παρολο που το πλυνα με αφθονο νερο.
Υπάρχει περίπτωση να πάθω τίπτοα έγω ή τα μαλλια μου?
Τα μαλλιά μην πάθουν τίποτα....άσε εσένα...Eίχα ψεκάσει με dettol κατι κουτακια αναψυκτικων και μετά τα έπλυνα με αφθονο νερό και τα σκούπισα,
Όταν ήπια αρκετές φορές, δεν κατάλαβα κάτι. Σε κάποια φάση μου έρχεται γεύση Dettol παρολο που το πλυνα με αφθονο νερο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Οχι bobby!Εγω λέω να του δώσεις το τηλ του @aeratos28 !Εκεί σίγουρα θα βρεί όλες τις λύσεις!ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΦίλε μου έδω θα βρεις την λύση σε όλες τις απορίες και τα προβλήματα σου.......
Κοιτα, ανεξαρτητως ΜΜ, καλο ειναι να αποφευγεις την καταναλωση Dettol.Eίχα ψεκάσει με dettol κατι κουτακια αναψυκτικων και μετά τα έπλυνα με αφθονο νερό και τα σκούπισα,
Να πηγαινεις μονο σε καινουρια μαγαζια που απο τα εγκαινια ακομα χρησιμοποιουν λαμπες LED. Για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο και τα μοσχευματα ολακερα.Μεχρι και καινουργιο καπελο φοβαμαι να αγορασω γιατι ανησυχω μηπως ειχε σπασει παλιοτερα καποια λαμπα υδραργυρου στο μαγαζι με αποτελεσμα να έχει παει σε κάποιο καπελο σε αέρια μορφή που είναι άοσμη.