Kατανάλωσα dettol!!

MoserGr

Member
Eίχα ψεκάσει με dettol κατι κουτακια αναψυκτικων και μετά τα έπλυνα με αφθονο νερό και τα σκούπισα,

Όταν ήπια αρκετές φορές, δεν κατάλαβα κάτι. Σε κάποια φάση μου έρχεται γεύση Dettol παρολο που το πλυνα με αφθονο νερο.

Υπάρχει περίπτωση να πάθω τίπτοα έγω ή τα μαλλια μου?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Εσύ ...ο άλλος με τη διάρροια και κάνα δυο άλλοι όμοιοι σου...
Για μπείτε στη σειρά...
Eίχα ψεκάσει με dettol κατι κουτακια αναψυκτικων και μετά τα έπλυνα με αφθονο νερό και τα σκούπισα,

Όταν ήπια αρκετές φορές, δεν κατάλαβα κάτι. Σε κάποια φάση μου έρχεται γεύση Dettol παρολο που το πλυνα με αφθονο νερο.

eS34Z9.gif

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.

Τα μαλλιά μην πάθουν τίποτα....άσε εσένα...

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Απευθυνσου ιδανικα εδω

Όσον αφορα τα μαλλια, να ξερεις οτι δεν παθαινουν τιποτα απο σχεδον τιποτα!
Εχουμε βρει αθικτα μαλλια ακομα και σε ανασκαφες σε Αιγυπτιακές μουμιες χιλιαδων ετων , που με ενα conditioner ανετα φτιαχονται σε μια αριστη περουκα.!

MoserGr

Member
Μεχρι και καινουργιο καπελο φοβαμαι να αγορασω γιατι ανησυχω μηπως ειχε σπασει παλιοτερα καποια λαμπα υδραργυρου στο μαγαζι με αποτελεσμα να έχει παει σε κάποιο καπελο σε αέρια μορφή που είναι άοσμη.

:oops:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Φίλε μου έδω θα βρεις την λύση σε όλες τις απορίες και τα προβλήματα σου.......

Οχι bobby!Εγω λέω να του δώσεις το τηλ του @aeratos28 !Εκεί σίγουρα θα βρεί όλες τις λύσεις!ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑ

theoblue

Active Member

Κοιτα, ανεξαρτητως ΜΜ, καλο ειναι να αποφευγεις την καταναλωση Dettol.

theoblue

Active Member
Μεχρι και καινουργιο καπελο φοβαμαι να αγορασω γιατι ανησυχω μηπως ειχε σπασει παλιοτερα καποια λαμπα υδραργυρου στο μαγαζι με αποτελεσμα να έχει παει σε κάποιο καπελο σε αέρια μορφή που είναι άοσμη.

:oops:
Να πηγαινεις μονο σε καινουρια μαγαζια που απο τα εγκαινια ακομα χρησιμοποιουν λαμπες LED. Για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο και τα μοσχευματα ολακερα.

Μπλουζα