Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
gianniskritikos2 είπε:ναι αυτο με προβληματησε στους 3 μηνες δινει 4% τι ειναι αυτο?
η μινοχ θα δεινε στο 3μηνο τουλαχιστον 30%
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
gianniskritikos2 είπε:chs δεν σε πιασα ? παρτα ενοεις παρτα μαλακα? απο οτι καταλαβα? δεν με πας καθολου ε? οτι λεω στην μπουκα με εχεις
οπα λαθος πεστα ειπες διαβασα παρτα και λεω τι λεει ...σορρυ
gianniskritikos2 είπε:το λεω γιατι μου φανικε μια επιθεση στο θεμα ζινκ που εκανα λαθος με τον χαλκο και μου λες οτι τα λεω περιεργα μια με το οτι δεν υπαρχει ερευνα με μινοχ vs ζινκ μετα οτι δεν συνενοουμαστε και μετα βλεπω εγω λαθος παρτα και λεω τι παιζει... κοιτα απο οτι σε κριινω δεν εισαι επιθετικος απλα δεν εχουμε την γλωσσα του σωματος ρε και παρεξηγουντε πολες φορες πραγματα παλι ζζηταω συγνωμη γιατι ειμαι βιαστικος και διαβασα αλανταλον
Chs είπε:Τωρα για την LOreal... δεν καταλαβαινω τι το παλευει ακομα... δεν ασχολειται εκει περα με καμια βαφη να πουμε που το παιζει Dr. της καραφλας..
jimakos88 είπε:Chs είπε:Τωρα για την LOreal... δεν καταλαβαινω τι το παλευει ακομα... δεν ασχολειται εκει περα με καμια βαφη να πουμε που το παιζει Dr. της καραφλας..
άσχετο αλλά χρηματοδοτήθηκε φίλε από την συγκεκριμένη εταιρία+us goverment ο dr cotsarelis.και ποιος μας λέει ότι απέτυχαν οι διαπραγματεύσεις με φαρμακευτική εταιρία και δεν έκλεισε deal εκεί.. δεν ξέρω αν μας λέει κάτι αυτό
+ότι ο ίδιος δήλωσε τότε κάπως έτσι φαντάζεται μελλοντικό προΐόν(cream application that awakes dormant cells and attacks pgd2 protein aka anti pgd2 cream)..
χρόνια πολλά αλάνια..!