Kwstakis, fue, λιόσης, 2500 grafts, 17-18/3/2015

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kwsTakis

Active Member
τελεια,,ο γιατροσ μ ειπε ειμαι περιου στο 50% τησ φυτρωσησ,,μακαρι να ναι ετσι,,παντωσ κοιτωντασ παλι πριν την μμ νομιζω παω καλα,,αντικειμενια θελω την γνωμη σασ,,

aeratos28

Just aeratos
είναι νωρίς ακόμα μάλλον για σένα..ίσως έχεις πιο αργή φυτρωση..ακόμα φαίνονται αραιά αλλά πιστεύω να πυκνώσουν..μακάρι δηλαδή.τώρα από πριν που ήταν κενό οκ..ας περιμένεις ακόμα κάνα 2 μήνες.και βλέπουμε παλι

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Απο Φυτρωση.Εγω 4-5 μηνα σχεδον ολα μου βγηκαν.
Απο το 10 μηνα και μετα ομως εστρωνε καλυτερα η τριχα και ειχε αλλη ποιοτητα.

Δημητρης38

Active Member
Ο Βαγγελης πολυ καλυτερη φυτρωση ειχε με λιγοτερα μοσχευματα και σε μικροτερο χρονο.
Τελικα εκτος απο τις ικανοτητες του Γιατρου, παιζει ρολο και ο οργανισμος ?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_John1

ο Ιδιος γιατρος ητανε?Ο Κωστακης στην αρχη του νηματος λεει εβαλε 2500 grafts.μηπως ητανε τριχες?

Δημητρης38

Active Member
ο Ιδιος γιατρος ητανε?Ο Κωστακης στην αρχη του νηματος λεει εβαλε 2500 grafts.μηπως ητανε τριχες?

Δεν ειναι αποτελεσμα αυτο για 2500 grafts... εκτος και αν ειναι late grower ο φιλος μας.
Μαλλον θα πρεπει να περιμενουμε ....

kwsTakis

Active Member
εμενα ο γιατροσ μ ειπε απο τον 5ο μηνα κ μετα θα δω καλυτερα αποτελεσματα,,,ο ανθρωποσ κανει επεμβασεισ κ στο εξωτερικο,,εχω μαθει πωσ ειμαι καλοσ,,μηπωσ να περιμενουμε λιγο ακομη?με αγχωσατε

kwsTakis

Active Member
απλα οσον αφορα τουσ γιατρουσ σε καθε μεγαλη κλινικη εχω την εντυπωση πωσ λειτουργουν σε συκγεκριμενο πρωτοκολο εμφυτευσησ ολοι οι γιατροι,,εννοω καθε κλινικη μεγαλη εχει συγκεκριμενο τροπο δουλειασ κ ολοι οι γιατροι χρησιμοποιουν την ιδια τεχνικη κ μεθοδο,,αρα δεν ξερω αν παιζει κ τοσο μεγαλο ρολο ποιοσ σου την κανει,,

Δημητρης38

Active Member
απλα οσον αφορα τουσ γιατρουσ σε καθε μεγαλη κλινικη εχω την εντυπωση πωσ λειτουργουν σε συκγεκριμενο πρωτοκολο εμφυτευσησ ολοι οι γιατροι,,εννοω καθε κλινικη μεγαλη εχει συγκεκριμενο τροπο δουλειασ κ ολοι οι γιατροι χρησιμοποιουν την ιδια τεχνικη κ μεθοδο,,αρα δεν ξερω αν παιζει κ τοσο μεγαλο ρολο ποιοσ σου την κανει,,

Δεν ισχυει αυτο κωστακη.
Παιζει πολυ μεγαλο ρολο η τεχνικη και η εμπειρια του Γιατρου.
Εμενα με ενδιαφερει αν παιζει ρολο και ο οργανισμος του καθενα που κανει αυτες τις επεμβασεις (λογικα ναι)

John_John1

Κωστακη πριν κανα μηνα στο αυτι μου μεσα μπηκε ενα εντομο στο τυμπανο μεσα βαθεια.
Ο Πρωτος ασχετος γιατρος προσπαθουσε να μου το βγαλει 40 λεπτα με πεθανε στο πονο θα λιποθυμουσα και με εκανε ζημια στο τυμπανο.Με ματωσε το αυτι και παλι δεν καταφερε να το βγαλει.Βεβαια με ειπε ψεμματα οτι το εβγαλε.
Αφου τον ειπα οτι δεν εκανες τπτ και οτι με εκανες χειροτερα φωναξε την διευθηντρια η οποια και η ιδια ηταν ΟΡΥΛΑΣ προσπαθησε κανα 20λεπτο και αυτη και μου το βγαλε.Ενω χρησιμοποιουσαν τα ιδια εργαλεια ο πρωτος γιατρος με τσακισε το αυτι αλλα η δευτερη γυναικα γιατρος ειχε καλο χερι και φανηκε αυτο.
Ολα παιζουν ρολο.Τα πρωτοκολα και αυτα για μενα ειναι π@π@ριες.

Μπλουζα