Links με αξιολογες μεταμοσχευσεις

Δημητρης38

Active Member
Flosk είπε:
Καλα θεωρεις top τον Γκ$$$α και αυτο σου φαινεται υποπτο ρε Δημητρη???

Φιλε δεν εχω δει δουλεια του Γκουρα και ουτε με εχει εγχειρησει ποτέ.
τωρα διαβαζω τις κριτικες των μελων (ειμαι νεος στο φορουμ) και βλεπω οτι εχει πολλες αρνητικες κριτικες...

Το ποσταρισμα που εκανα οτι πιστευω πως ειναι top (πολυ καλος δηλαδη) το στηριζω στο γεγονος και μονο οτι ειναι πολλα χρονια στον χωρο... αρα η επαγγελματικη του εμπειρια ειναι αδιαμφισβητητη.

Σιγουρα ομως λαμβανω πολυ σοβαρα υποψην και οσα γραφουν οι χρηστες στο συγκεκριμενο φορουμ και προβληματιζομαι.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Flosk

Well-Known Member
Κοιτα σε σχεση με την bk που εκανες ειναι σιγουρα καλυτερος αλλα απο τις γνωστες που ακουγονται στο φορουμ οχι!!!

Δημητρης38

Active Member
Εγω σε οσα θρεντ εχω διαβασει (ψαχνοντας να βρω ποιος κατα την αποψη σας ειναι ο καλυτερος) δεν εχω βρει ουτε εναν που να εχει γραφτει καλος λογος.

Οχι αδικα πιστευω γιατι ολοι περιμενατε θαυματα μετα τις μεταμοσχευσεις και το αποτελεσμα να σας αφησε ανικανοποιητους (οπως και εμενα) με αποτελεσμα να θεωρειτε οτι δεν ειναι σωστος επαγγελματιας ο γιατρος αντι να καταλαβετε πως μια γραμμουλα απο την πισω επιφανεια της κεφαλης δεν μπορει να γεμισει μια φαλακρα σαν ταψι.

Εμενα στην ΒΚ με μακελεψαν. Αποτελεσμα μηδαμινο, τεραστια ουλη (η πρωτη - η δευτερη ηταν καλυτερη) φριχτος πονος, ενα καρο λεφτα.

Δεν πειθομαι απο τις φωτογραφιες, εχω ιδια αποψη για τις μμ ακομα και γιαυτους που προτεινετε οτι τις κανουν τελειες μονο στο εξωτερικο.

Εχω δει να επιβραβευετε χρηστες που κανανε μμ σε κλινικες για κροταφους.. αντι να τους πεισετε οτι οταν καραφλιασουν (μακαρι να μην συμβει) θα τους μεινει το στριπαρισμενο κερατο των μμ στους κροταφους και θα ειναι σαν ... μην πω τι. Οι κλινικες τους πειθουν για την εικονα που θα εχουν μετα απο 10-20-30 χρονια για να μην χαλασουν τα λεφτα τους ή τους δειχνουν φωτογραφιες για να αποδειξουν το τελειο αποτελεσμα που θα εχουν μετα την επεμβαση ?

Ποιοι ειναι οι καλοι γιατροι στην Ελλαδα που θεωρειτε οτι κανουν σωστα την δουλεια τους να δω αποτελεσματα και αν συμφωνω μαζι σας (?)

Οι μμ ειναι ενδεικτικη λυση για οσους λειπουν λιγα μαλλια.. οι υπολοιποι ξουρα ή περουκα παιδια :(

mimis giova

Active Member
καλα τα λες δημητρη..υπαρχουν εξερεσεις..καλη δοτρια ξανθο μαλλι καλη ηλικια..οχι πολυ μεγαλο norwood..dinoun ενα αξιοπρεπες αποτελεσμα..

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
http://www.gossip-tv.gr/sports/story/277619/klaiei-ta-lefta-poy-edose-gia-metamosheysi-mallion-o-wayne-rooney

Εδωσε 35,000 χιλιαρικα? Καλα σε ποιον πηγε και τον τσακισε και δουλεια δεν εγινε?

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Δημητρης38 είπε:
Flosk είπε:
Καλα θεωρεις top τον Γκ$$$α και αυτο σου φαινεται υποπτο ρε Δημητρη???

Φιλε δεν εχω δει δουλεια του Γκουρα και ουτε με εχει εγχειρησει ποτέ.
τωρα διαβαζω τις κριτικες των μελων (ειμαι νεος στο φορουμ) και βλεπω οτι εχει πολλες αρνητικες κριτικες...

Το ποσταρισμα που εκανα οτι πιστευω πως ειναι top (πολυ καλος δηλαδη) το στηριζω στο γεγονος και μονο οτι ειναι πολλα χρονια στον χωρο... αρα η επαγγελματικη του εμπειρια ειναι αδιαμφισβητητη.

Σιγουρα ομως λαμβανω πολυ σοβαρα υποψην και οσα γραφουν οι χρηστες στο συγκεκριμενο φορουμ και προβληματιζομαι.

Πηγαινε κ πες μας.Ισως μας αλλαξεις γνωμη.Εγω παντος εχω δει αρκετες δουλειες του κ εχω αποψη απο διαφορους γνωστους κ φιλους.Τα πολλα λογια ειναι περιττα.

danceworld_2001

Well-Known Member
Δείτε εδώ τι έπαθε αυτό το παλικάρι και κυρίως πόσο τον δούλεψε και έκλεψε ο γιατρός που ούτε τα λεφτά δεν του έδινε πίσω ενώ το υποσχέθηκε και μετά του έβαλε και δικηγόρο, και όλα αυτά μετά απο σφάξιμο

http://www.hairlosshelp.com/forums/messageview.cfm?catid=58&threadid=108320&enterthread=y

tropheus

Well-Known Member
Μαντέψτε πόσα grafts έβαλε το παληκάρι (μη ψάξετε όμως την πηγή των φωτογραφιών):

ΠΡΙΝ :

viewattachment.cfm

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ :

viewattachment.cfm

Και μετά ένας -ένας σειρά για να κλείσουμε ημερομηνίες μεταμόσχευσης...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Bouklas

Well-Known Member
Φιλε Τροφέα αν δεν κάνω λάθος είναι μέλος από το forum μας. Εάν είναι από εδώ ξέρω ποιος είναι 100%. Θυμόμουν πως είχε βάλει πολύ λίγα grafts, αρκετά μέλη του είχαν τονίσει ότι είναι λίγα και δεν θα δει μεγάλη διαφορα αλλα είχε πει ότι θα κάνει και δεύτερη μεταμόσχευση, βεβαια το νήμα του έχει ερημώσει και δεν μας έχει πει νεότερα από τότε.
Εγώ πάντως για τον ακριβή αριθμό των grafts ξαναπήγα στο νήμα του, έβαλε σχεδόν 1.500 και το αποτέλεσμα του λογικό μου φάνηκε.

tropheus

Well-Known Member
Ναι πραγματικά είναι ειρωνικό το ύφος.
Το παιδί δεν είναι από το δικό μας φόρουμ αλλά από το hairlosshelp.
Έβαλε 5400 grafts στον Dr. DeYarman με FUT παρακαλώ !!! ??? ??? ???

Φανταστείτε ότι δεν το έχει σχολιάσει κανένα μέλος. Και τι να του πεις δηλαδή;;;

LINK

Flosk

Well-Known Member
Εγώ πρώτη τον ακούω τον κύριο οπότε δεν θα το λάβω πολύ σοβαρά υπόψιν μου. Αν αυτό ήταν αποτέλεσμα του Rahal ή του Hasson θα με είχε εκπλήξει πράγματι αρνητικά! Anyway Tropheus ανέβασε καμία δικιά σου Φωτο ρε συ όταν μπορέσεις από την 3η σου ή γενικά ένα ποτ-πουρί. Έχεις χρόνια..

tropheus

Well-Known Member
Προφανώς δε φύτρωσαν γιατί η πιθανότητα να φύτρωσαν και να τα έχασε μέσα σε 2 χρόνια είναι απίθανη με δεδομένο ότι τα μοσχεύματα πάρθηκαν από την πιο safe zone καθώς η μεταμόσχευση ήταν με FUT.

Δείτε από τον ίδιο γιατρό σε παρόμοιο NW τι αποτέλεσμα είχαν ακριβώς τα μισά μοσχεύματα (2713 grafts) :

dh.jpg

LINK

Stripar

Established Member
Και πάλι φτωχό αποτέλεσμα για τόσα Grafts
Το συμπέρασμα...προσέχτε που παραδίδετε τα κεφάλια σας!!!...

Μπλουζα