Εγω σε οσα θρεντ εχω διαβασει (ψαχνοντας να βρω ποιος κατα την αποψη σας ειναι ο καλυτερος) δεν εχω βρει ουτε εναν που να εχει γραφτει καλος λογος.
Οχι αδικα πιστευω γιατι ολοι περιμενατε θαυματα μετα τις μεταμοσχευσεις και το αποτελεσμα να σας αφησε ανικανοποιητους (οπως και εμενα) με αποτελεσμα να θεωρειτε οτι δεν ειναι σωστος επαγγελματιας ο γιατρος αντι να καταλαβετε πως μια γραμμουλα απο την πισω επιφανεια της κεφαλης δεν μπορει να γεμισει μια φαλακρα σαν ταψι.
Εμενα στην ΒΚ με μακελεψαν. Αποτελεσμα μηδαμινο, τεραστια ουλη (η πρωτη - η δευτερη ηταν καλυτερη) φριχτος πονος, ενα καρο λεφτα.
Δεν πειθομαι απο τις φωτογραφιες, εχω ιδια αποψη για τις μμ ακομα και γιαυτους που προτεινετε οτι τις κανουν τελειες μονο στο εξωτερικο.
Εχω δει να επιβραβευετε χρηστες που κανανε μμ σε κλινικες για κροταφους.. αντι να τους πεισετε οτι οταν καραφλιασουν (μακαρι να μην συμβει) θα τους μεινει το στριπαρισμενο κερατο των μμ στους κροταφους και θα ειναι σαν ... μην πω τι. Οι κλινικες τους πειθουν για την εικονα που θα εχουν μετα απο 10-20-30 χρονια για να μην χαλασουν τα λεφτα τους ή τους δειχνουν φωτογραφιες για να αποδειξουν το τελειο αποτελεσμα που θα εχουν μετα την επεμβαση ?
Ποιοι ειναι οι καλοι γιατροι στην Ελλαδα που θεωρειτε οτι κανουν σωστα την δουλεια τους να δω αποτελεσματα και αν συμφωνω μαζι σας (?)
Οι μμ ειναι ενδεικτικη λυση για οσους λειπουν λιγα μαλλια.. οι υπολοιποι ξουρα ή περουκα παιδια