Lotion minox+butavate+botafex

Sandi

New Member
Γεια σας παιδια!
πηγα χθες σε δερματολογο κ μου εγραψε την παρακάτω λοσιον: γραφει Minoxidil , Butavate, Botafex 5% να αναμειχθουν.μου ειπε να την βαζω 3 φορες την βδομαδα ομως η μινοξ 5% δεν ειναι δοση για αντρες;;;δεν μου ειπε το ειδος της τριχοπτωσης που εχω κ δεν βγηκαν τα αποτελεσματα του τριχοριζογραματος. δεν ειναι πολυ δυνατη λοσιον; κ γτ γραφει κ μινοξιδιλη ξεχωριστα; αφου η botafex εχει μινοξιδιλη.παιδια πειτε μου την γνωμη σας...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Sandi

New Member
Γιαυτο ειμαι σε διλημμα. Δεν ξερω τι να κανω απ την μια ειναι δυνατο απ την αλλη θα το βαζω τρεις φορες την βδομαδα για δυο μηνες. :/

GiannisTak

Active Member
κορτιζόνη+μινοξιδίλη είναι μια χαρά λοσιόν και πολύ συνηθισμένη θεραπεία αλλά για γυροειδή αλωπεκία. (Alopecia Areata)

erevos

Active Member
Το προτείνουν οι δερματολόγοι για γρήγορη επανέκφυση. Πάντως αν το ακολουθήσει τελικά, καλύτερα με 2% γιατί εκτος από ζαλάδα, με 5% είναι πιο πιθανό να δημιουργηθεί υπερτρίχωση σε πρόσωπο/σώμα (γι' αυτό και στις οδηγίες αναφέρεται ως πιο κατάλληλη για γυναίκες η 2% minox).

FreeThinker

Well-Known Member
Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας! :) θα αντικαταστησω την 5% με 2...

Κοπελα μου, απο τη στιγμη που πας σε δερματολογο, και σου γραφει λοσιον, και εσυ θα ακολουθησεις τις συμβουλες του, γιατι να αλλαξεις τη λοσιον του επειδη στο ειπαν καποια ατομα στο φορουμ? Δεν εχω κατι με τα παιδια παραπανω, και εγω ενας ανωνυμος ειμαι που γραφω στο φορουμ. Η μινοξ 5% ναι ειναι για αντρες, για καθημερινη χρηση ομως, εσενα στην εγραψε για 3 φορες τη βδομαδα. Η δοση 2% ειναι μεν για γυναικες αλλα επισης για καθημερινη χρηση! αν εσυ βαζεις 2% 3 φορες τη βδομαδα θα εχεις τα ΜΙΣΑ αποτελεσματα. Αν τωρα δεις εμφανιση ανεπιθυμητης τριχοφυιας με την 5% το συζητας μαζι του και του λες να στη μειωσει.

Η γυναικεια τριχοπτωση ειναι πιο συνθετη απο την ανδρικη. Απο τη στιγμη που κανεις τον κοπο και δινεις και τα λεφτα για να πηγαινεις σε δερματολογο, που απο ο,τι φαινεται ξερει καποια πραγματα και τον εμπιστευεσαι, δεν εχει κανενα νοημα να κανεις του κεφαλιου σου και να πειραζεις τη λοσιον του. Ή τον ακολουθεις ή οχι. Τωρα δε σου λεω να παιρνεις τα σαμπουαν που σου πλασαρει ή τις βιταμινες, αλλα το 90% της θεραπειας που σου προτεινει, δηλαδη τη λοσιον, ε πρεπει να την ακολουθεις!

Ολα αυτα στα λεω φιλικα, εγω θελω να εχεις αποτελεσμα με ο,τι κανεις.

Kritik

Member
Για να μην ανοιξω αλλο τοπικ, ισχυει οτι οταν ξεκινησεις 1η φορα μινοξ θα εχεις αρκετη τριχοπτωση εξτρα μεχρι να ξεκινησει να δουλευει η θεραπεια;

Μπλουζα