LP clinic 2490 grafts 09/01/2025

GeorgeXz

Active Member
...Δεξιά κ Αριστερά.

...απογυμνώνοντας την παροχή υπηρεσίας από περιττό "μάρκετινγκ", κάτι δλδ σα το βιντεάκι που ήσουν με πενήντα νοσηλεύτριες, σαν μικρός τζέμιζ μποντ θες να γίνεις, χιού χέφνερ της ράφλαζ κλπ κλπ και επενδύοντας στην εκπαίδευση και στην εξειδίκευση όλο και περισσότερων νέων παιδιών.

Προσέφερε κ κάτι θετικό στο φόρουμ, μιας κ το θυμήθηκα, δώσε το ινστα από την εξαίρετη κ όμορφη νοσηλεύτρια. Γτ της κόβεις τη τύχη της? :)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bobby

Well-Known Member
Θα σου «απαντήσω» εγώ φίλε Γιώργο όπως πρέπει….. :p :p :p :p :p :p

«Πτωχέ καράφλα, κάνε καμία μπιζνα να βγάλεις κανα φράγκο γιατί ούτε μαλλί ούτε νοσηλεύτρια θα έχεις»……. «Άντε τώρα πλεμπαίε που θες ΜΜ με 0,5€/γκραφτ και γκομενα με φιατακι»…..

Bigk

Well-Known Member
...Δεξιά κ Αριστερά.

...απογυμνώνοντας την παροχή υπηρεσίας από περιττό "μάρκετινγκ", κάτι δλδ σα το βιντεάκι που ήσουν με πενήντα νοσηλεύτριες, σαν μικρός τζέμιζ μποντ θες να γίνεις, χιού χέφνερ της ράφλαζ κλπ κλπ και επενδύοντας στην εκπαίδευση και στην εξειδίκευση όλο και περισσότερων νέων παιδιών.

Προσέφερε κ κάτι θετικό στο φόρουμ, μιας κ το θυμήθηκα, δώσε το ινστα από την εξαίρετη κ όμορφη νοσηλεύτρια. Γτ της κόβεις τη τύχη της? :)
Θα ήθελα στο νήμα της μμ μου να μη γίνονται άσχετα σχόλια για γιατρούς και οτιδήποτε άλλο. Άνοιξε άλλο νήμα και βγάλε τα εσώψυχα σου.

aeratos28

Just aeratos
Έχεις βγάλει και εσύ εσωψυχα δικά σου σε άλλα νήματα και έχεις κάνει και εσύ αυτό που δεν θες τώρα να γίνει στο δικό σου..δανεικά είναι αυτά αδερφέ,ξεπέρασε το
Θα ήθελα στο νήμα της μμ μου να μη γίνονται άσχετα σχόλια για γιατρούς και οτιδήποτε άλλο. Άνοιξε άλλο νήμα και βγάλε τα εσώψυχα σου.

GeorgeXz

Active Member
όταν ομιλεί ο ντοτόρε είναι αγένεια να μην του δίνουμε σημασία κ να τον αφήνουμε άνευ διαλόγου... οπότε θα συνιστούσα τα παράπονα σου στον τοπ θεράπων της ράφλαζ φιλαράκο πρωτίστως κ έπειτα σε εμάς τους πτωχούζ κ μόνουζ καουμπόιζ

Bigk

Well-Known Member
Μια εβδομάδα ακριβώς.. 20250116_135139.jpg20250116_135140.jpg20250116_135136.jpg
Έχουν φύγει αρκετά scrubs τα περισσότερα με μια τρίχα τουλάχιστον πάνω τους...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GeorgeXz

Active Member
Μακάρι να πάνε όλα καλά φίλε μου και να υπάρχει ομοιόμορφη κάλυψη, να μην ξεχωρίζουν τα νεοκαρφωμένα από τα ήδη υφιστάμενα

Bigk

Well-Known Member
Μια χαρά σε πάει… Υπομονή τώρα

Μια χαρά σε πάει… Υπομονή τώρα !
Φίλε όντως νιώθω καλά. Δεν ξέρω αν θα φτάσω την δική σου μαλλουρα , αλλά είμαι πραγματικά ευχαριστημένος καταρχήν από την δοτρια μου. Με τέρμα κοντο κούρεμα δεν έχει ούτε ένα σημάδι... ελπίζω να είναι το ίδιο καλή και η δεύτερη φάση της φυτρωσης

ch7.panos

Well-Known Member
Φίλε όντως νιώθω καλά. Δεν ξέρω αν θα φτάσω την δική σου μαλλουρα , αλλά είμαι πραγματικά ευχαριστημένος καταρχήν από την δοτρια μου. Με τέρμα κοντο κούρεμα δεν έχει ούτε ένα σημάδι... ελπίζω να είναι το ίδιο καλή και η δεύτερη φάση της φυτρωσης
Τα λέμε σε 2-3 μηνάκια με αφάνα !

Μπλουζα