Mεταμόσχευση δύο χρόνια μετά

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DiMak

New Member
Ύστέρα από παραίνεση του dim74 επισυνάπτω δύο φωτογραφίες από την μεταμόσχευση που έκανα στην D Η I πριν από δύο και πλέον χρόνια. Προσωπικά δεν έχω παράπονο- φανταστείτε ότι τα λίγα αυτά που έχω μπροστά είναι της μεταμόσχευσης και η hairline ξεκινούσε σχεδόν από το κέντρο του κεφαλιού. Τώρα είναι λίγο πιο χαμηλά. Η μεταμόσχευση δεν ήταν εκτεταμένη μόλις 1500 τριχοθηλάκια από το πίσω μέρος όπου σχεδόν δέκα μέρες μετά τη μεταμόσχευση είχε επουλωθεί και η τελευταία πληγή. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος και αν μπορούσα να διαθέσω 3000-4000 ευρώ θα εκανα ξανά. Οι άνθρωποι μου φέρθηκαν άψογα και νομίζω ότι είναι πολύ καλοί σε αυτό που κάνουν. Βέβαια δεν έχω ανάλογη εμπερία για να μπορώ να συγκρίνω

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LOK

Member
Απ: Mεταμόσχευση δύο χρόνια μετά

Βασικά, αν δεν υπάρχουν φωτογραφίες του πρίν με το μετά, δε μπορούμε να κρίνουμε τα αποτελέσματα γιατι δεν ξέρουμε πως ήσουν πριν... οχι οτι με τις φωτο βλέπουμε πάντα την αλήθεια (γιατί παίζει και μοντάζ) αλλα λέμε τώρα...
Η αλήθεια είναι οτι τα μαλλιά σου είναι μακριά και χτενισμένα προς τα κάτω ωστε να καλύπτει όσο γίνεται την αραίωση, αλλά απο τη στιγμή που εσύ είσαι ευχαριστημένος με τα αποτελέσματα της μεταμόσχευσης που έκανες, σε εμένα περισσεύει.
Ποιά μέθοδος έκανες...? την FUE? Απο φάρμακα παίρνεις κάτι? π.χ. Φιναστερίδη...

dim74

Member

καλο ειναι φιλε μου να χτενισεις τα μαλλια σου προς τα πισω και να ειναι βρεγμενα πριν βγαλεις τις φωτο...επισης να ειναι κοντινες...και τελος φυσικα να υπαρχει και το πριν...

DiMak

New Member

Παιδιά αυτή είναι η κατάσταση μου, τι να σας πω τώρα. Ανέβασα αυτές τις φωτος που τράβηξα σήμερα με το κινητό επειδή μου το ζήτησε το παλικάρι. Να ποστάρω και άλλες φωτογραφίες από παλιά κλπ δεν νομίζω ότι έχει νόημα και επιπλέον βαριέμαι. Ούτε έβγαζα τότε φωτογραφίες εστιασμένες στο πρόβλημά μου. Και τι νόημα θα είχε να κάνω μοντάζ(!) επειδή κάτι τέτοιο διάβασα... Και πως; Και γιατί δηλαδή να κάνω κάτι τέτοιο; Τέλος πάντων.

Απλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα ήμουν πολύ χειρότερα αν δεν είχα κανει και αυτό. Η μέθοδος ήταν η fue.
Φάρμακα απο τότε που έκανα τη μεταμόσχευση δεν έχω πάρει μόνο συνέχισα το σαμπουάν Pregaine. Τώρα λέω να ξαναρχίσω regaine γιατί τελευταία παρατηρώ ξανά αρκετή τριχόπτωση όχι όμως από την μεταμοσχευμένη περιοχή αλλά από πιο πάνω όπως είπα και πριν

LOK

Member

DiMak είπε:
Παιδιά αυτή είναι η κατάσταση μου, τι να σας πω τώρα. Ανέβασα αυτές τις φωτος που τράβηξα σήμερα με το κινητό επειδή μου το ζήτησε το παλικάρι. Να ποστάρω και άλλες φωτογραφίες από παλιά κλπ δεν νομίζω ότι έχει νόημα και επιπλέον βαριέμαι. Ούτε έβγαζα τότε φωτογραφίες εστιασμένες στο πρόβλημά μου. Και τι νόημα θα είχε να κάνω μοντάζ(!) επειδή κάτι τέτοιο διάβασα... Και πως; Και γιατί δηλαδή να κάνω κάτι τέτοιο; Τέλος πάντων.

Για το μοντάζ μίλησα γενικά...Δηλαδή οτι υπάρχει πιθανότητα κάποιες φωτό που βλέπουμε να είναι μοντάζ.
Δεν είπα οτι θα έκανες εσύ τέτοιο πράγμα...
Το πώς γίνεται το μοντάζ, δεν ξέρω ούτε κι εγώ, αλλά ξέρω οτι σίγουρα μπορεί να γίνει.

Όσο για τις φωτογραφίες που δεν ανεβάζεις επειδή δεν έχει νόημα και βαριέσαι..., εντάξει, δεκτόν. Ο καθένας κάνει ότι θέλει.

Για εμένα όμως έχει νόημα γιατί ενδιαφέρομαι να κάνω κι εγώ στο μέλλον μεταμόσχευση, και θα το ψάξω πολύ καλά, γιατί όταν θέλει κάποιος να ρισκάρει σε μια μεταμόσχευση την εμφάνιση και τα λεφτά που με τόσο κόπο βγάζει..., τότε απαιτεί να ξέρει τα πάντα γύρω απο το θέμα. (έλα και λίγο στην θέση μου...)
Απο εκεί και πέρα, όποια κλινική ή γιατρός δε μου δίνει τις πληροφορίες που θέλω, με διαφάνεια και εμφανή αποτελέσματα, τότε κι εγώ δεν θα τους επιλέξω.

saras

Member

εμένα με πετσοκόψανε στην D $ I. To αποτέλεσμα ήταν φοβερά αφύσικο και η ουλή Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Α.

Και χάλασα χρόνο, χρήμα για να τα διορθώσω και μου τσάκισε και την αυτοπεποίθηση. Καλύτερα ράφλας παρά σαν φρικιό από την D eits I

Πάντως από την ηθική μεριά, απορώ πως κοιμούνται τα βράδια.

LOK

Member

Λυπάμαι πολύ Saras... Πραγματικά οι μεταμοσχεύσεις είναι ρίσκο... Κρίμα και αμαρτία σε όσους κομπογιαννίτες παίρνουν ανθρώπους στο λαιμό τους για το κέρδος...

Lord Raflas

New Member

Σαρας

καμια φωτο απο Σαπιρο?εκανες και διορθωση ουλης?

και η δικια μου η ουλη καπου εκει ειναι...

Πάντως από την ηθική μεριά, απορώ πως κοιμούνται τα βράδια

εγω δεν απορω..και μονο που σκεφτομαι τις μαπες τους δεν απορω...

saras

Member

Don Corleone είπε:
Σαρας

καμια φωτο απο Σαπιρο?εκανες και διορθωση ουλης?

και η δικια μου η ουλη καπου εκει ειναι...

Πάντως από την ηθική μεριά, απορώ πως κοιμούνται τα βράδια

εγω δεν απορω..και μονο που σκεφτομαι τις μαπες τους δεν απορω...

Don, όντως η ηθική είναι απαγορευμένη λέξη εκεί.

Ο Σαπίρο μου έκανε scar revision. Η ουλή τώρα δεν έχει καμιά σχέση. Το γελοίο της ΔΗΙ είναι πως μου έκαναν κι αυτοί scar revision. Δηλαδή αυτή η τραγική ουλή που βλέπεις παραπάνω είναι αποτέλεσμα scar revision. Τελείως απαράδεκτο.

Όσο για την μεταμόσχευση με τον Σαπίρο, πήγε πάρα πολύ καλά. Γέμισε με μονότριχα γκραφτς τα κενά που υπήρχαν ανάμεσα στα τεράστια μοσχεύματα της ΔΗΙ, και το αποτέλεσμα τώρα είναι μέρα-νύχτα με αυτό που ήταν πριν.

Η κακή δουλειά της ΔΗΙ δεν είναι μόνο τα τεράστια γκραφτς και η ουλή-χαράδρα. Είναι και η λάθος φορά των τριχών. Αντί να έχει σωστή και πλάγια κλίση, η κατεύθυνση είναι προς τα πάνω σαν ταβανόβουρτσα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

DiMak

New Member

Εμενα δεν μου εκαναν καμία ουλή και μου το είχαν πει από την αρχή επειδή είχα επιμείνει στο θέμα αυτό και τους ρωτούσα συνεχώς. Και πάντα με διαβεβαίωναν ότι η συγκεκριμένη μεθοδος (fue) δεν αφήνει καμια ουλή. Ο άνθρωπος που μου εκανε την επέμβαση εβγαζε τριχοθηλάκια από πίσω με ενα εργαλείο σαν σύρριγγα η κατι τέτοιο και αφού βγηκε ο αριθμός των τριχοθηλακίων μετά ξάπλωσα ανάσκελα και μου έγινε η εμφυτευση με αλλο αλλα παρομοι εργαλειο, αφού σημαδεψαν τις περιοχες και τη hairline.
Και πράγματι δεν μου αφησε κανενα σημαδι.
Το 70% των μεταμοσχευμενων τριχών έπεσε τον επόμενο μήνα και μετα άρχισαν να φυτρωνουν απο την αρχη. Οι υπόλοιπες έμειναν πανω στο κεφαλι και συνεχισαν να αναπτυσσονται. Γι αυτους τους λογους λεω οτι ειμαι ικανοποιημενος. Ασφαλώς ξαναλεω ότι δεν καλυφθηκε εντελως το προβλημα μου. Αν μπορουσα να εκανα ξανα για να βελτιωσω περισσοτερο την εικονα θα το εκανα. Αλλο αυτο ομως. Λεω και πάλι ότι δεν βλέπω μονο το πως ειμαι αλλα και το πως θα ημουν αν δεν το ειχα κανει

saras

Member

καλά ρε dimak κοίτα να βάλεις μια φωτογραφία ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΛΙΑ ΠΙΣΩ ΧΩΡΙΣ ΤΟΠΙΚ και μετά πες μας για την εμπειρία σου. Χορτάσαμε από παραπλανητικά ποστ. Βάλε φωτογραφία σωστή και μετά να σε πιστέψουμε. Στο έχει ζητήσει ο LOK από τις 25 Ιανουαρίου. ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕΣ.

LOK

Member

saras είπε:
καλά ρε dimak κοίτα να βάλεις μια φωτογραφία ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΛΙΑ ΠΙΣΩ ΧΩΡΙΣ ΤΟΠΙΚ και μετά πες μας για την εμπειρία σου. Χορτάσαμε από παραπλανητικά ποστ. Βάλε φωτογραφία σωστή και μετά να σε πιστέψουμε. Στο έχει ζητήσει ο LOK από τις 25 Ιανουαρίου. ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕΣ.

+1

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα