Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
XIMENA VILA που ήταν δεξί χέρι του Lorenzo και ιδιώτευσεΟι τοπ ισπανοι είναι Freitas, Lorenzo, Couto ? Είναι άλλος να τσεκάρω ? Please απαντησε !
Πραγματικά έχω μείνει εντυπωσιασμένος από τον συγκεκριμένο.Και Pinto στο Πόρτο
ΌλοιΓνωρίζουμε ποιοί από τους τοπ Ισπανία κάνουν εξ' ολοκλήρου manual εξαγωγή από τη δότρια;
Έτσι πρέπει, τα πάντα ξεκινούν από τη δότρια και για το παρόν και για το μέλλον, η διαχείριση της οποίας πρέπει να γίνεται με "ευλάβεια".
Οι τοπ ισπανοι είναι Freitas, Lorenzo, Couto ? Είναι άλλος να τσεκάρω ? Please απαντηστε !
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εγω είχα μείνει εντυπωσιασμένος απο το PortoΠραγματικά έχω μείνει εντυπωσιασμένος από τον συγκεκριμένο.
Ξέρεις πού μπορώ να δω φωτογραφίες και video με αποτελέσματα?Πραγματικά έχω μείνει εντυπωσιασμένος από τον συγκεκριμένο.
Γιατί να μη τους ψάξουν; Άμα και άλλοι γιατροί μπορούν να προσφέρουν παρόμοιας ποιότητας αποτελέσματα σε χαμηλότερη τιμή από τον Lorenjo ; Με 2.5 ευρώ/ g μπορείς να πας σε πολύ καλές κλινικές του εξωτερικού, στις καλές της Τουρκίας, σε κάποιους Ισπανία και Πορτογαλία επίσης.Εδω εχουμε δωρο Θεου απευθειας επαφη με Lorenzo, τι τους ψαχνετε τους αλλους;;
Εντάξει έρευνα αγοράς κάνω ακόμα Αν μπορείς, στείλε μου που μπορώ να δω αποτελέσματα του Lorenzo. Ιδανικά σε βίντεο αν υπάρχουν.Εδω εχουμε δωρο Θεου απευθειας επαφη με Lorenzo, τι τους ψαχνετε τους αλλους;;
Είναι πολύ εύκολο. Απλά πάτα στο Youtube αυτούς τους γιατρούς και θα δεις αποτελέσματά τους.Εντάξει έρευνα αγοράς κάνω ακόμα Αν μπορείς, στείλε μου που μπορώ να δω αποτελέσματα του Lorenzo. Ιδανικά σε βίντεο αν υπάρχουν.