oreo
Well-Known Member
Ο giorgosv στην συγκεκριμένη περίπτωση σου μιλάει για την λήπτριαΑπο την δότρια πισω;; Συμβαινει αυτο μετα την μμ;;
Ο giorgosv στην συγκεκριμένη περίπτωση σου μιλάει για την λήπτριαΑπο την δότρια πισω;; Συμβαινει αυτο μετα την μμ;;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
δεν εχω ιδεα....και εγω πρωτη φορα θα κανω χρηση!Λέω ότι το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα έχεις πρόβλημα λόγω της τοπικής φινας.
Θα ήθελα να ξέρω τι αποτελεσματικότητα έχει η τοπική σε σχέση με την από το στόμα λήψη της. Υπάρχει κάποια έρευνα σχετική;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αποφυγη εντονης σωματικης ασκησης για 10 μερες λεει το χαρτι με τις οδηγίεςΜια χαρά είσαι φίλε. Ούτε ερυθρότητα δεν έχει η δοτρια. Πολύ γρήγορη επούλωση.
Πιστεύω ότι έχεις άλλη απόθεμα για αλλη μια.
Για το γυμναστήριο τι σου είπαν από την κλινική; Εγώ θα σου έλεγα 1 μήνα να είσαι σίγουρος.
Το τζελ φίλε πόσο το πήρες;Πάντως θυμάμαι ότι η κλινική είχε ένα άλλο τζελ ως σήμα κατατεθέν , θυμάμαι το μπουκάλι εκτός αν αλλαξεΑποφυγη εντονης σωματικης ασκησης για 10 μερες λεει το χαρτι με τις οδηγίες
Οντως η δοτρια επουλωθηκε πολυ γρηγορα....και νομιζω δεν θα κανω αυτο το "παραθυρο"!
στις 10 μερες ξεκιναω πρωι gel finasteride 2,5% kai minoxidil 5% to βραδυ!
Το τζελ φίλε πόσο το πήρες;Πάντως θυμάμαι ότι η κλινική είχε ένα άλλο τζελ ως σήμα κατατεθέν , θυμάμαι το μπουκάλι εκτός αν αλλαξε
Όντως ακριβά ,μακάρι να κάνουν δουλειά και να σε αποζημιώσουνπολυ ακριβα! Το τζελ της φωτος κ ενα σαμπουαν κοντα στα 100€! Δηλαδη καπου ελεος!και τα πρωτα κανονικα επρεπε να τα κανουν δωρο μετα την μμ!!!
Eiναι το πρωτο νημα που ανοιξα......και δεν ηξερα πως!τωρα μπορω να το αλλαξω?Σε λάθος ενότητα άνοιξες το νήμα σου πάντως. Έπρεπε να το βάλεις στις παρουσιάσεις μεταμοσχεύσεων της advanced που έχει και τα υπόλοιπα περιστατικά αυτών που έκαναν στην ίδια κλινική.
Δηλαδή εδώ:
Advanced Hair Clinics
Συζήτηση και παρουσιάσεις μεταμοσχεύσεων της εταιρίας Advanced Hair Clinics.www.hairlossgr.com
Μπορει να σου το μεταφέρει ο @CVIAL στα νήματα της κλινικήςEiναι το πρωτο νημα που ανοιξα......και δεν ηξερα πως!τωρα μπορω να το αλλαξω?