Meyrin caps!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

baldy

Member
Ηθελα λιγο να γραψω για αυτες τις βιταμινες και να το συζητησουμε λιγο.Λοιπον αυτες μου εχουν συσταθει,αυτες ή καποιες αλλες.Οταν τις τσεκαρα στο ιντερνετ ειδα οτι περιχουν αντιαδρογονα??? βεβαια οπως λεει και ενας καραφλοφιλος μου απο το φορουμ(κατα φαντασιαν καραφλοφιλος μου να τονισω) προφανως η ποσοτητα θα ειναι αμελητεα.

Τωρα αν δουλευουν δεν ξερω δεν τις εχω δοκιμασει αφου δεν μου συστηθηκαν για θεραπεια α/α.Αλλα απο τις τοσες αλλες που εψαχνα ειναι η μονη που εχει αυτο το 'ενδιαφερον' συστατικο και προταθηκε χωρις επιφυλακτικοτητα επισης βλεπω οτι εχει ολλα τα συστατικα που εχουν οι αλλες βιταμινες για μαλλια :)

Ενα χαπακι την ημερα την καραφλα κανει περα? οχι μην ενθουσιαζεστε χαχα αλλα πιστευω ειναι αξια αναφορας.

Αν ειναι κανενας χρηστης και τον βοηθησε ας πει

δες το λινκ http://www.pharmasales.gr/diatrofi/giata-mallia-ta-nyxia/meyrin-caps.html

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Chs

Μέλος του προσωπικού
Δεν σου είπε οτι η ποσότητα είναι αμελητεα... :dodgy: Σου είπε ξεκάθαρα ότι θα γαργαλίσουν την αμασχάλη στην DHT.. μην παραποιείς τις Ιατρικές φράσεις :hithead:

baldy

Member
λαθος το διατυπωσα ισως? για να την γαργαλανε μαλλον θα εχουν και λιγη ποσοτητα αλλιως δεν θα την γαργαλουσαν απλως

baldy

Member
Τοση αδιαφορια για τις caps δεν το περιμενα.Λες και εχετε δει πολλα παρομοια.Ακομα και αν εκανα θρεντ οτι το δενδρολιβαλο στο κεφαλι κανει καλο στις τριχες μεγαλυτερο ενδιαφερον θα υπηρχε

jimys

Member
baldy είπε:
Τοση αδιαφορια για τις caps δεν το περιμενα.Λες και εχετε δει πολλα παρομοια.Ακομα και αν εκανα θρεντ οτι το δενδρολιβαλο στο κεφαλι κανει καλο στις τριχες μεγαλυτερο ενδιαφερον θα υπηρχε

απαγορευτικη τιμη για την αποτελεσματικοτητα.. εμενα προσωπικα ολα αυτα μου θυμιζουν κατι δερματολογους που μου προτειναν βιταμινες , ζελε και ψαρι.. ! μεγαλοι επιστημονες!

εν τελη αν με 3-4 ευρω το μηνα εξασφαλιζα βιταμινες τοτε οκ αλλα με τοσα οχι..

baldy

Member
δεν θα παιρνεις καθε μηνα ετσι και αλλιως.6 μηνες στους 12 το πολυ ,6* 25=150 ευρω το χρονο το μεγιστο

jimys

Member
baldy είπε:
δεν θα παιρνεις καθε μηνα ετσι και αλλιως.6 μηνες στους 12 το πολυ ,6* 25=150 ευρω το χρονο το μεγιστο
i know! επαιρνα παλιοτερα , αλλα ρε συ αν εδω οι περισσοτεροι παιρνουν μινοξ και δινουν τουλαχιστον 70 ευρω το χρονο εκει αντε να δινεις και 100 σε βιταμινες.. εκει το χανουν οι βιταμινες.. βαλε τα shampoo και τα blockers..

μπροστα σαυτα οι βιταμινες δυστυχως ειναι κομπαρσοι..

οσον αφορα το αν κανουν δουλεια η οχι ειναι θεμα οργανισμου και οπως μου ειχε πει η δερματολογος τοτε πρεπει να κανεις εξετασεις ..και αναλογως θα σου πει ο γιατρος αααν χρειαζεται..
λιγο offtopic ολα αυτα αλλα το λεω επειδη αναρωτιεσαι γιατι δεν εχει πολυ κινητικοτητα το συγκεκριμενο θεμα, φιλικα παντα :)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα