MariosOik
Active Member
Άρα δεν μετράμεδεμ υπαρχει αριθμος, το ζητουμενο ειναι να βγαινουν παλι, ακομα και 10 ημερησιως να πεφτουν αν δεν βγαινουν θα χανεις 3600graft το χρονο, σε 5 χρονια υπολογισε.
Άρα δεν μετράμεδεμ υπαρχει αριθμος, το ζητουμενο ειναι να βγαινουν παλι, ακομα και 10 ημερησιως να πεφτουν αν δεν βγαινουν θα χανεις 3600graft το χρονο, σε 5 χρονια υπολογισε.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αδερφέ μου το κάθε πρόβλημα για τον καθένα είναι υποκειμενικό. Για παράδειγμα τα μαλλιά προς το πλάι ή όρθια παρουσιάζουν κενά, οι τρίχες στην χωρίστρα πονάνε δεν ξέρω γιατί(πάνω από το σημείο στην κωλογέφυρα που ασπρίζει) και το σημαντικότερο σημασία έχει 1ον να με δεις από κοντά γιατί διαφέρω και 2ον σημασία έχει η διαφορά με το πως ήμουν 6 μήνες πριν. Σ´ευχαριστώ πάντως για τα καλά σου λόγια και η fagron φαίνεται να κάνει δουλειά. Θα σου πει ο @tasos33 περιστατικό που του έδειξα που τα μαλλιά τα χώριζα και δεν επέστρεφαν και του έστειλα βίντεο με χτένα που έχουν ανακτήσει την ελαστικότητά τους.Μαριε αληθεια τωρα ... χαχαχαχα δεν εχεις καν προβλημα αδερφε. ΚΑΝ
Ξεχνάς ομως τη μακροχρόνια χρήση φινας κ τη χρήση τοπικών σε αρχικό στάδιο ,ίσως πριν καν το αρχικό στάδιο.Μαριε αληθεια τωρα ... χαχαχαχα δεν εχεις καν προβλημα αδερφε. ΚΑΝ
@nikolakis σωστός...! Όχι όσο αφορά τα τοπικά γιατί δεν βάζω ούτε 5 μήνες(στο κράουν μόνο 20 μέρες) αλλά για την φίνα εγώ την ξεκίνησα προληπτικά οπότε έχεις δίκιο. Προσπάθησα να βγάλω όσο το δυνατόν ίδια φώτο για να δούμε μαζί αν πρόκειται για regrowth η απλά μάκρυνε το μαλλί. Πριν λίγο καιρό παιδευόμουν πάρα πολύ να το φτιάξω και τώρα μπορώ ακόμα και να το σηκώνω στα πλάγια. Η πρώτη φώτο είναι 20 μέρες πριν και η 2η σημερινή στο ίδιο σημείο. Επίσης παρατήρησα τον κρόταφο και νομίζω ξεπετάγονται τριχάκια. Ο @tasos33 με τον οποίο είμαστε σε συνεχή επικοινωνία, ξέρει ότι το μαλλί μου ουσιαστικά ήταν αδύναμο και δεν επέστρεφε που λέμε, σαν στάχι λεπτό. Πλέον ή δυνάμωσε και αυτό μειώθηκε ή έχουμε regrowth. Δεν θεωρώ ότι πρόκειται μόνο για την φάγκρον γιατί είμαι στον 5ο μήνα όπως είπα τοπικών. Παρόλα αυτά νομίζω βλέποντας τις φώτο θα καταλάβετε. Η πρώτη(την μέρα που ξεκίνησα φάγκρον) με την δεύτερη στο ίδιο ακριβώς σημείο λοιπόν.Ξεχνάς ομως τη μακροχρόνια χρήση φινας κ τη χρήση τοπικών σε αρχικό στάδιο ,ίσως πριν καν το αρχικό στάδιο.
Στη σκοπιά όλη μέρα στο τηλ θα σε έχω με αυτά που μου κάνεις @tasos33μονο αν τα ξανακοψεις στο ιδιο μηκος θα ειμαστε σιγουροι, οτι δουλευει η fagron δουλευει, το βλεπω και σε εμενα, πολυ νωρις βεβαια για συμπερασματα, αλλα τα πρωτα δειγματα γραφης υπαρχουν σε τρια μελη που χρησιμοποιουν ηδη fagron kκαι κυριως του @Κωστας παπ που ειναι σε 3+ μηνες χρησης.
Παιδες με ψησατε και μενα να το δοκιμασω αντι για το κλασσικο rogaaine
Θα το ψαξω
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μαλλον αυτο θα κανω που λες γιατι εχω και ενα μπουκαλακι rogaine ακομα.θα σου ελεγα να περιμενεις λιγο να κλεισουμε κανα μηνα ακομα, αν δε θες να περιμενεις ξεκινα, του κωσταςπαπ, ο οποιος χρησιμοποιει το σχημα με φινα τρετινοιν και clobetasol παει καλα. Εγω αυτο σκεφτομουν να ξεκινησω αλλα ειναι λιγο δυνατο ,φοβηθηκα για αυξημενο shedding καλοκαιριατικα και πηγα στην λατανοπροστη.
Το τριχοριζογραμμα πλέον θεωρείται ξεπερασμένο κ αναξιόπιστο για πολλούς δερματολόγους. Η τριχοσκοπιση ειναι αποδεκτή οτι προσφέρει ολοκληρωμένη κ ακριβή άποψη για τη κατάσταση του τριχωτού της κεφαλής.Marie κανε ένα tριχοριζογραμμα να δεις πόσες τρίχες είναι για πούλο, πόσες δυστροφικές, πόσες είναι καλές. Στο Συγγρός πάνε, εγώ έκλεισα ραντεβού αλλα γίνεται της πόπης. Θα δεις και αν έχει απόδοση η Φίνα με αυτή την εξέταση.
Έχεις δίκιο και έχω αργήσει κιόλας. Πάντως πρέπει να το ψάξω αν έχω ή όχι κάποια αδυναμία πίσω γιατί αν δεν έχω ακόμα σπαταλάω "όπλα". Πάντως όπως σας έχω πει δεν θα καταφέρω ακόμα για πολύ να ενημερώνω για fagron γιατί στρατό το γυρνάω πάλι regaine που δεν θέλει και ψυγείο. Άλλωστε ούτε 5 μήνες δεν βάζω τοπικά, ας εξαντλήσω πρώτα την δράση της απλής μίνοξ. Για το τριχοριζόγραμμα ισχύει ότι πλέον θεωρείται ξεπερασμένο αλλά μόνο έτσι θα καταλάβεις αν υπάρχει θέμα. Τριχοσκόπηση μου έκαναν λέγοντας το κλασικό μια χαρά είσαι. Δεν είμαι μια χαρά. Με κάτω το μαλλί είμαι οκ αλλά όταν σηκώνεται χρειάζομαι τοπίκ.Marie κανε ένα tριχοριζογραμμα να δεις πόσες τρίχες είναι για πούλο, πόσες δυστροφικές, πόσες είναι καλές. Στο Συγγρός πάνε, εγώ έκλεισα ραντεβού αλλα γίνεται της πόπης. Θα δεις και αν έχει απόδοση η Φίνα με αυτή την εξέταση.
Φουνγκοραλ 2 φορες την εβδομαδα και συνηθως biokap ή revivogen. Τις τελευταίες μέρες έβαζα ένα φτιαχτό από φαρμακείο με έλαια κατά της τριχόπτωσης που άφηνε απίστευτη αίσθηση αλλά δεν ξέρω τι παίζει. Δεν ξέρω μήπως είναι και sed επειδή κράουν και γέφυρες είναι ουσιαστικά πρώτος μήνας που μπαίνει θεραπεία, δεν είχα ξαναβάλει μίνοξ. Υπάρχει κάποια αλοιφή, σταγόνες κάτι για να ηρεμήσει το τριχωτό? Στη φώτο η αναφυλαξία που παθαίνω λόγω ζέστης και ήλιου και με xozal υποχωρεί. Δεν πιστεύω να οφείλεται στη μίνοξ γιατί και πριν αρχίσω να βάζω στο γυμναστήριο γέμιζα ολόκληρος με τέτοια σπυράκια και επειδή που και που τα βλέπω και στο πρόσωπο, μέτωπο κτλ, πιθανολογώ ότι ίσως και στο τριχωτό να γίνεται κάτι τέτοιο. Νιφάδες άσπρες κτλ δεν έχω τίποταμε τι σαμπουαν λουζεσαι?