Minoxidil (kirkland) ,fungoral και revivogen. αποτελεσματική θεραπεία?

sergio1

New Member
Έχοντας διαβάσει πολλές σελίδες μέσα στο forum, κατέληξα ότι η λύση είναι ένα DHT blocker όπως το Proscar , με αρκετές όμως παρενέργειες (πτώση libido...) ,το Fungoral και το Revivogen ( με ήπια όμως αποτελέσματα) , και ένα hair stimulator με Minoxidil όπως το KIrkland , που είναι πολύ φθηνότερο από το Regaine. Έτσι σκέφτομαι εγώ να κινηθώ . Υπάρχει κάποιος πιο έμπειρος ,που έχει δοκιμάσει το παραπάνω συνδυασμό, και έχει να σχολιάσει κάτι?Ευχαριστώ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

makakas

Member
Εγώ είμαι σχεδόν ενάμιση μήνα με regaine foam και fungoral (τρεις φορές την εβδομάδα),μέχρι στιγμής έχω βγάλει καινούργιες τρίχες και πολλές νέες μικρές έχουν βγει στα σημεία που υπάρχουν κενά,αν μεγαλώσουν αυτές δεν θέλω τίποτα άλλο,θα κάνω την θεραπεία μου με αυτά τα δύο για δώδεκα μήνες και αν είμαι ευχαριστημένος οκ αν όχι μπορεί να αρχίσω και προσκάρ.Τώρα για την τιμή του regaine foam εγώ το παραγγέλνω από εξωτερικό 67 με μεταφορικά τέσσερα μπουκάλια,συμφέρει,σε σχέση με την Ελλάδα που κάνει το ένα 40.Εμένα η απορία μου είναι αν το regaine σταματάει πραγματικά την τριχόπτωση ή αν απλά την επιβραδύνει και εκεί που θα σου έπεφταν πχ στα 30 θα σου πέσουν στα 35,μακάρι να μας έλεγε κάποιος που το χρησιμοποιεί χρόνια αν τα έχει κρατήσει.Εγώ σκεφτόμουν να αγοράσω και revivogen αλλά είναι πραγματικά πανάκριβο,απορώ πως έχεις λεφτά για αυτό και όχι για regaine

sergio1

New Member
Καταρχήν makakas το revivogen δεν ειναι τοσο ακριβό.Το βρίσκεις γύρω σταα 35 ευρώ , και πρέπει να κρατάει καιρό.. Από που παραγγέλνεις Regain foam με 67 ευρώ?

MariosOik

Active Member
Καλησπέρα σε όλους...! Ελπίζω να παραμείνω εντός θέματος γιατί θέλω πραγματικά την βοήθειά σας...! Επισκέφθηκα μία κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών "Anastasakis Hair Clinic" και ο γιατρός ως σωστός επαγγελματία και επιστήμονας μου τόνισε ότι δεν γίνεται μεταμόσχευση στην πάσχουσα περιοχή επειδή δεν υπάρχει χώρος γιατί τρίχες υπάρχουν αλλά είναι αδυνατισμένες πολύ και το κενό φαίνεται άσχημο. Χρησιμοποιώ εδώ και μια 3ετια φιναστεριδη και καποτε χρησιμοποιουσα το διαλυμα regaine 5% αλλα μου δημιουργησε ξηροδερμια... τον αφρο παλι δεν τον χρησιμοποιησα ποτε γιατι μια φορα που τον αγορασα, με το που το φορμαρα, οι τριχες επειδη κολλαγαν μεταξυ τους φαινομουν σαν να εχω τεραστιο κενο στην περιοχη... σας παρακαλω θα ηθελα την συμβουλη σας για μια καλη θεραπεια οποιο και αν ειναι το κοστος... να συμπληρωσω οτι ειμαι 28 ετων και λογω λιπαροτητας αναγκαζομαι και λουζομαι καθημερινα... αν δεν λουστο φαινεται το προβλημα εντονα στην κροταφικη περιοχη. Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων. Αν πιστευετε οτι η ερωτηση μου θα εχει μεγαλυτερη ανταποκριση σε αλλο μερος του φορουμ παρακαλω πειτε μου

cool11

Well-Known Member
Καταρχήν makakas το revivogen δεν ειναι τοσο ακριβό.Το βρίσκεις γύρω σταα 35 ευρώ , και πρέπει να κρατάει καιρό.. Από που παραγγέλνεις Regain foam με 67 ευρώ?

Ειναι ακριβο. 30+ ευρω για ενα μπουκαλακι 60ml, δεν ειναι φτηνο. Και δεν εχει εναλλακτικη επιλογη(οπως πχ η μινοξ), ουτε βγαινει ποτε σε προσφορα.
Θα θελα να το βαζω που και που, παλια το αγοραζα,
αλλα μια 100αρα ευρω για 3 μπουκαλακια, παει πολυ την σημερον ημερα...

FreeThinker

Well-Known Member
Έχοντας διαβάσει πολλές σελίδες μέσα στο forum, κατέληξα ότι η λύση είναι ένα DHT blocker όπως το Proscar , με αρκετές όμως παρενέργειες (πτώση libido...) ,το Fungoral και το Revivogen ( με ήπια όμως αποτελέσματα) , και ένα hair stimulator με Minoxidil όπως το KIrkland , που είναι πολύ φθηνότερο από το Regaine. Έτσι σκέφτομαι εγώ να κινηθώ . Υπάρχει κάποιος πιο έμπειρος ,που έχει δοκιμάσει το παραπάνω συνδυασμό, και έχει να σχολιάσει κάτι?Ευχαριστώ.

Εχεις διαβασει πολλες σελιδες στο φορουμ και ρωτας ακομα για revivogen? Proscar, fungoral και regaine ειναι το περισσοτερο δυνατο που μπορεις να κανεις εκτος απο μεταμοσχευση σημερα

Μπλουζα