#monotovideometraei case #223, 3500 τριχοθυλάκια, στάδιο 6, FUE, λεπτη τριχα, repair, 1ο Στάδιο| 12 μήνες μετά

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
DSC01967.JPG

DSC01968.JPG

DSC01969.JPG

DSC01970.JPG

DSC01971.JPG

DSC01972.JPG

DSC01974.JPG

72.png

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ! Ζητάτε ΠΑΝΤΑ να βλέπετε VIDEO με πριν και μετά αποτελέσματα, καθώς μέσω αυτών μπορείτε πραγματικά να αξιολογήσετε την επιδεξιότητα και την τέχνη του χειρουργού μεταμόσχευσης μαλλιών που θα εμπιστευθείτε!

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

JimKan1

Well-Known Member
αλλον δειχνουν τα βιντεο και αλλον οι φωτο, αλλα γκραφτς λενε τα βιντεο και αλλα λενε οι τιτλοι, αλλες ηλικιες, αλλα παρε κοσμε αποτελεσματα να χαρεις και μην ρωτας πολλα

Τελευταία επεξεργασία:

bakalis

New Member
αλλον δειχνουν τα βιντεο και αλλον οι φωτο, αλλα γκραφτς λενε τα βιντεο και αλλα λενε οι τιτλοι, αλλες ηλικιες, αλλα παρε κοσμε αποτελεσματα να χαρεις και μην ρωτας πολλα
εντάξει και εσύ, μπέρδεψε τα περιστατικά, μπορει να συμβεί

Το θέμα ειναι να δούμε και πως έγινε αυτός με τις φωτογραφίες, ο οποίος θέλει αρκετή δουλιτσα

Kostas97

Well-Known Member
εντάξει και εσύ, μπέρδεψε τα περιστατικά, μπορει να συμβεί

Το θέμα ειναι να δούμε και πως έγινε αυτός με τις φωτογραφίες, ο οποίος θέλει αρκετή δουλιτσα
Μπορει να ΞΑΝΑσυμβει εννοεις :D

Κυκλοφορουν και στο instagram καποια καινουργια δυνατα. Ιδωμεν.

Anastasakis Hair Clinic

Καλημερα και χρονια πολλα.

Με ενθουσιαζει οτι παιζουν σχολια ΜΟΝΟ οταν γινει καποιο λάθος.
Οφειλω να απολογηθω: η συνεργατιδα μου που ειναι υπευθυνη για τα social, ειναι στο μηνα τοκετου της, για να μην κουραζετε στους δρομους, δουλευει απο το σπίτι και οντως κανει καποια λαθακια lately!
ΒΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ!
Τα διαβαζει ΟΛΑ.....

Τωρα, εγω πιστευω πως επειδη ειναι Χριστουγεννα αξιζει να δοκιμαστε κατι προωτοποριακο.
ΔΕΝ θα πετρωσετε αν ΔΕΝ βγαλετε χολη 3-4 μερες το χρονο.
Σας το ΕΓΓΥΩΜΑΙ ως ιατρός οτι δεν κινδυνευετε απο ΤΙΠΟΤΑ ετσι και δεν ριξτε δηλητηριο στον Αναστασακη για ασημαντη αφορμη.

Καλες Εορτες, Υγεια και Καλοτυχια σε εσας και στις οικογενειες σας!

Anastasakis Hair Clinic

Καλές γιορτές! Υγεία, ευτυχία και λιγότερη ειρωνεία….
ναι, σε καταλαβαινω!
Απο την άλλη, αξιζει να σκεφτείς ότι η ειρωνεια ειναι σαφως πιο ηπιο μεσο εκφρασης από την καφριλα, μισαλλοδοξια, θρασυδειλια, τοξικοτητα, κομπλεξισμό και συμπεριφορα οχλου.
Ο Χριστός πραγματι γυριζε και το άλλο μαγουλο.
Εγω το μονο που μπορω να κανω ειναι να ειρωνευομαι την ανανδρη συμπεριφορα καποιων που ο ΜΟΝΟΣ λογος που τολμουν να την εχουν προς εμενα ειναι επειδη ειναι κρυμμενοι πισω απο ενα μονιτορ, συχνα χωρις πραγματική ικανοποιηση απο τη ζωή τους (ξερουν τι λεω, απο επαγγελματικα, μεχρι εμαφνησιακα, μεχρι με το αλλο φυλο, ΟΛΑ!), και γεματοι δηλητηριο μεσα τους (και οχι εξαιτιας μονο της καραφλας)
Απο κοντα κανεις δεν φερεται ετσι.
Αλλα τα εχουμε ξαναπει.
Ο καθενας φερεται, ειδικα ως ανωνυμο μελος οχλου, οπως εχει ανατραφει. ;)

bobby

Well-Known Member
Γιατρέ αν σταματήσεις αυτήν την συμπεριφορά απέναντι σε όποιον εκφέρει διαφορετική άποψη από εσένα ή κρίνει με όχι επιθυμητό (για εσένα) χαρακτηρισμό τις παρουσιάσεις σου, πίστεψε με κανένας δεν πρόκειται να σου μιλησει με τρόπο (ας το πούμε) συμπεριφοράς όχλου.
Κατά 99% ότι δίνεις παίρνεις…..μπορεί το 1%

Τώρα αυτά τα: «χωρις πραγματική ικανοποιηση απο τη ζωή τους (ξερουν τι λεω, απο επαγγελματικα, μεχρι εμαφνησιακα, μεχρι με το αλλο φυλο, ΟΛΑ!), και γεματοι δηλητηριο μεσα τους (και οχι εξαιτιας μονο της καραφλας)»
Αφενός δεν στηρίζονται πουθενά γιατί κανένας εδώ μέσα δεν έχει εκθέσει την προσωπική του ζωή όσο εσύ αφετέρου δείχνουν μεγάλο κόμπλεξ και μεγαλομανία.

Μπορεί το 1%απο όσους κατηγορείς να μην σε γουστάρει το άλλο 99% οφείλεται στην δική σου συμπεριφορά.

GeorgeXz

New Member
Δεν ξέρω τι κάνει σα γιατρός, αλλά σαν πωλητή τον παραδέχομαι! Έχει έτοιμη την δικαιολογία για το καθετί και φυσικά για όλα φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός απ'αυτόν. Marketing 1 όου 1 ή τα ρουλζ οφ θαμπ για μάστερ στις πωλήσεις!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Γιατρέ αν σταματήσεις αυτήν την συμπεριφορά απέναντι σε όποιον εκφέρει διαφορετική άποψη από εσένα ή κρίνει με όχι επιθυμητό (για εσένα) χαρακτηρισμό τις παρουσιάσεις σου, πίστεψε με κανένας δεν πρόκειται να σου μιλησει με τρόπο (ας το πούμε) συμπεριφοράς όχλου.
Κατά 99% ότι δίνεις παίρνεις…..μπορεί το 1%

Τώρα αυτά τα: «χωρις πραγματική ικανοποιηση απο τη ζωή τους (ξερουν τι λεω, απο επαγγελματικα, μεχρι εμαφνησιακα, μεχρι με το αλλο φυλο, ΟΛΑ!), και γεματοι δηλητηριο μεσα τους (και οχι εξαιτιας μονο της καραφλας)»
Αφενός δεν στηρίζονται πουθενά γιατί κανένας εδώ μέσα δεν έχει εκθέσει την προσωπική του ζωή όσο εσύ αφετέρου δείχνουν μεγάλο κόμπλεξ και μεγαλομανία.

Μπορεί το 1%απο όσους κατηγορείς να μην σε γουστάρει το άλλο 99% οφείλεται στην δική σου συμπεριφορά.

Όταν ενα απλο λαθακι, ανθρωπινο, ασημαντο απο μια συνεργατιδα μου που σας εξηγησα τις συνθηκες, (ειτε απο εμενα τον ιδιο να ηταν), αντιμετωπιζεταια ετσι

@JimKan1 αλλον δειχνουν τα βιντεο και αλλον οι φωτο, αλλα γκραφτς λενε τα βιντεο και αλλα λενε οι τιτλοι, αλλες ηλικιες, αλλα παρε κοσμε αποτελεσματα να χαρεις και μην ρωτας πολλα

αυτο ΔΕΝ εχει να κανει με εμενα.

Αυτο λεγεται ανωνυμη αγενεια.
Απο κοντα, αν καποιος μιλαγε με αυτη την ειρωνια για ενα τοσο ασημαντο λαθακι σε καποιον, θα ετρωγε κραξιμο ή και καμια φαπα απο κανα θερμοκεφαλο.

ΚΑΘΕ βιντεο που ανεβαζουμε ειναι ΥΛΙΚΟ που δεν σας ανεβαζει ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ!
Ανεβαινουν 3 βιντεο ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ,
μπαινουν ΟΛΟΙ ΚΡΥΦΑ, τα βλεπουν, και θα σχολιασουν καποιοι γελοιοι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΒΡΟΥΝ!
Και οταν δεν εχει κατι να σχολιασουν στο ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, θα βρουν ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ, αρκει να βγαλουν το δηλητηριο.
Οταν ειναι ολα τελεια, απλα ΜΟΚΟ!

Οποτε, φιλε μου, το προβλημα ΑΝ το ειχα εγω τοσο οσο το λες, ΟΥΤΕ τα βιντεο δεν θα βλεπανε απο αντιπάθεια!
Το γεγονος οτι τα ΒΛΕΠΟΥΝ, οταν δεν βρουν τιποτα αρνητικο, ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΚΟ, και αν βρουν κατι, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΤΟΤΕ εμφανιζονται για να κανουν καζούρα, μαντεψε πως λεγεται!
Ειδικα όταν το κανει καποιος ΑΝΩΝΥΜΑ, κρυμμενος.
(Γιατι η πορτα μου ειναι ΠΑΝΤΑ ανοιχτη σε οποιον ειναι αρκετα αντρας να ερθει να τα πει απο κοντα αυτα, στην καμερα, να δειξει την φατσα του και να ακουσει τον αντιλογο ως αντρας....)

bobby

Well-Known Member
Εγώ νομίζω ότι αυτή η τακτική που περιγράφεις έχει ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα. Εκτός βέβαια αν ο άλλος είναι γκάου…..

Anastasakis Hair Clinic

Δεν ξέρω τι κάνει σα γιατρός, αλλά σαν πωλητή τον παραδέχομαι! Έχει έτοιμη την δικαιολογία για το καθετί και φυσικά για όλα φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός απ'αυτόν. Marketing 1 όου 1 ή τα ρουλζ οφ θαμπ για μάστερ στις πωλήσεις!
Θεωρεις οτι σου οφειλω δικαιολογιες ανωνυμο νεο μελος?
Αληθεια τωρα???

Ο μονος λογος που εγραψα εγω ειναι για αλλη μια φορα να αποδειξω ποσο γελοιοι ειναι καποιοι που καραδοκουν να βγαλουν δηλητηριο επειδη ειναι loosers.
(Ενταξει, ηθελα να κανω και λιγο μανουρα γιατι κουραστηκα απο τοση αγαπη και ευχες! )

GeorgeXz

New Member
Στείλε ινστα από το μπέιμπι μικρέ σφίχτη κ άσε τη μπαχαλομανούρα με όλους κ όλα...

Anastasakis Hair Clinic

Εγώ νομίζω ότι αυτή η τακτική που περιγράφεις έχει ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα. Εκτός βέβαια αν ο άλλος είναι γκάου…..
Προς εμενα ΟΝΤΩΣ ειχε
με τον τραμπουκισμό τον ανωνυμων χουλιγκανς, εγινε το ακριβως αντοθετο απο αυτο που ηθελαν, δλδ να με διωξουν!
Ανεβαζα ενα, μετα δυο, πλεον τρια βιντεο την ΕΒΔΟΜΑΔΑ για να γελοιοποιω τους haters

ΟΤΙ και να λενε
ΟΣΟ και να λενε για εμενα, το χαρακτηρα μου κτλ,
τα ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ βιντεο μιλανε ΠΙΟ δυνατα στα αυτια καθε νεου μελους που μπαινει να παρει πληροφοριες εδω μεσα και βλεπει
ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ βιντεο απο Αναστασακη και ΜΗΔΕΝ απο ολους τους αλλους!

Εγω απευθυνομαι στα ΝΕΑ μελη, οχι σε καποια αρρωστακια-haters

bobby

Well-Known Member

Όταν ενα απλο λαθακι, ανθρωπινο, ασημαντο απο μια συνεργατιδα μου που σας εξηγησα τις συνθηκες, (ειτε απο εμενα τον ιδιο να ηταν), αντιμετωπιζεταια ετσι

@JimKan1 αλλον δειχνουν τα βιντεο και αλλον οι φωτο, αλλα γκραφτς λενε τα βιντεο και αλλα λενε οι τιτλοι, αλλες ηλικιες, αλλα παρε κοσμε αποτελεσματα να χαρεις και μην ρωτας πολλα

αυτο ΔΕΝ εχει να κανει με εμενα.

Αυτο λεγεται ανωνυμη αγενεια.
Απο κοντα, αν καποιος μιλαγε με αυτη την ειρωνια για ενα τοσο ασημαντο λαθακι σε καποιον, θα ετρωγε κραξιμο ή και καμια φαπα απο κανα θερμοκεφαλο.

ΚΑΘΕ βιντεο που ανεβαζουμε ειναι ΥΛΙΚΟ που δεν σας ανεβαζει ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ!
Ανεβαινουν 3 βιντεο ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ,
μπαινουν ΟΛΟΙ ΚΡΥΦΑ, τα βλεπουν, και θα σχολιασουν καποιοι γελοιοι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΒΡΟΥΝ!
Και οταν δεν εχει κατι να σχολιασουν στο ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, θα βρουν ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ, αρκει να βγαλουν το δηλητηριο.
Οταν ειναι ολα τελεια, απλα ΜΟΚΟ!

Οποτε, φιλε μου, το προβλημα ΑΝ το ειχα εγω τοσο οσο το λες, ΟΥΤΕ τα βιντεο δεν θα βλεπανε απο αντιπάθεια!
Το γεγονος οτι τα ΒΛΕΠΟΥΝ, οταν δεν βρουν τιποτα αρνητικο, ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΚΟ, και αν βρουν κατι, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΤΟΤΕ εμφανιζονται για να κανουν καζούρα, μαντεψε πως λεγεται!
Ειδικα όταν το κανει καποιος ΑΝΩΝΥΜΑ, κρυμμενος.
(Γιατι η πορτα μου ειναι ΠΑΝΤΑ ανοιχτη σε οποιον ειναι αρκετα αντρας να ερθει να τα πει απο κοντα αυτα, στην καμερα, να δειξει την φατσα του και να ακουσει τον αντιλογο ως αντρας....)
Εγώ πάλι πιστεύω ότι ακόμα και οι προκατειλημμένοι αν μίλαγες χωρίς ειρωνίες δεν θα σου την «έπεφταν» έτσι. Εδώ με αυτή την συμπεριφορά εξοργίζεις και τους ουδέτερους μη πω και συμπαθούντες (όπως εμένα ας πούμε). Είσαι πεπεισμένος ότι έχεις το αλάθητο ενώ ούτε ο Πάπας δεν το έχει.

Μπλουζα