Όταν ενα απλο λαθακι, ανθρωπινο, ασημαντο απο μια συνεργατιδα μου που σας εξηγησα τις συνθηκες, (ειτε απο εμενα τον ιδιο να ηταν), αντιμετωπιζεταια ετσι
@JimKan1 αλλον δειχνουν τα βιντεο και αλλον οι φωτο, αλλα γκραφτς λενε τα βιντεο και αλλα λενε οι τιτλοι, αλλες ηλικιες, αλλα παρε κοσμε αποτελεσματα να χαρεις και μην ρωτας πολλα
αυτο ΔΕΝ εχει να κανει με εμενα.
Αυτο λεγεται ανωνυμη αγενεια.
Απο κοντα, αν καποιος μιλαγε με αυτη την ειρωνια για ενα τοσο ασημαντο λαθακι σε καποιον, θα ετρωγε κραξιμο ή και καμια φαπα απο κανα θερμοκεφαλο.
ΚΑΘΕ βιντεο που ανεβαζουμε ειναι ΥΛΙΚΟ που δεν σας ανεβαζει ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ!
Ανεβαινουν 3 βιντεο ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ,
μπαινουν ΟΛΟΙ ΚΡΥΦΑ, τα βλεπουν, και θα σχολιασουν καποιοι γελοιοι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΒΡΟΥΝ!
Και οταν δεν εχει κατι να σχολιασουν στο ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, θα βρουν ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ, αρκει να βγαλουν το δηλητηριο.
Οταν ειναι ολα τελεια, απλα ΜΟΚΟ!
Οποτε, φιλε μου, το προβλημα ΑΝ το ειχα εγω τοσο οσο το λες, ΟΥΤΕ τα βιντεο δεν θα βλεπανε απο αντιπάθεια!
Το γεγονος οτι τα ΒΛΕΠΟΥΝ, οταν δεν βρουν τιποτα αρνητικο, ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΚΟ, και αν βρουν κατι, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΤΟΤΕ εμφανιζονται για να κανουν καζούρα, μαντεψε πως λεγεται!
Ειδικα όταν το κανει καποιος ΑΝΩΝΥΜΑ, κρυμμενος.
(Γιατι η πορτα μου ειναι ΠΑΝΤΑ ανοιχτη σε οποιον ειναι αρκετα αντρας να ερθει να τα πει απο κοντα αυτα, στην καμερα, να δειξει την φατσα του και να ακουσει τον αντιλογο ως αντρας....)