Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αρκετά καλό αποτέλεσμα, πολύ καλή διαχείριση δότριας και φυσικότητα στη hairline. Απλα προσωπικά την ήθελα πιο πυκνή. Υπάρχει τέτοια δυνατότητα γιατρέ ή μόνο σε δεύτερο session με πύκνωση και touch up?
Αφου ειπε ο γιατρος πιο πυκνη δεν γινεται εσυ τι θες τωρα;Αρκετά καλό αποτέλεσμα, πολύ καλή διαχείριση δότριας και φυσικότητα στη hairline. Απλα προσωπικά την ήθελα πιο πυκνή. Υπάρχει τέτοια δυνατότητα γιατρέ ή μόνο σε δεύτερο session με πύκνωση και touch up?
Θα σου πάρω και εσένα αν γίνω έτσιΩραίο αποτέλεσμα!Θέλω και εγώ Χρυσή Χτένα!!!!!!!!
Δεν γινεται με ασφαλεια.Αφου ειπε ο γιατρος πιο πυκνη δεν γινεται εσυ τι θες τωρα;
ΩΡΑΙΑ!επειδή θα γίνεις και καλύτερα απο αυτό είναι σαν να την έχω!!!!!!!!Θα σου πάρω και εσένα αν γίνω έτσι
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μονο τον αφρό είπε,μάλλον μινοξιδιλη.Απο αγωγή δεν μπορώ να καταλάβω στο βίντεο τι είπε ότι παίρνει?Επίσης πόσο χρονών είναι ο ασθενής γιατρέ?
Δεν υπάρχει απόδειξη για αυτο που ρωτας αν τα πιο χοντρα τριχοθυλάκια απαιτούν περισσότερη αιμάτωση οπότε δεν μπορω να σου απαντησω. ΔΕΝ το πιστευω όμως.Ωραια πασα μου δινεις γιατρε, αρα το παχος της τριχας δεν αποτελει παραμετρο ως προς την ασφαλεια; Μονο το πληθος των τριχων που πρεπει να αιματωθουν (γιατι φανταζομαι το ρισκο ειναι ως προς την επαρκη αιματωση);Το οτι για πιο χοντρες τριχες στα πολυτριχα πρεπει να χρησιμοποιηθει (εχω την εντυπωση) πιο χοντρο εργαλειο εισαγωγης που δημιουργει μεγαλυτερη πληγη δεν δημιουργει ρισκο;
Ποια είναι δηλαδή η μέγιστη δυνατή πυκνότητα που μπορείτε να πετύχετε με ασφάλεια, αν υποθέσουμε πως υπάρχει μεγάλο απόθεμα στην δοτρια περιοχή;Δεν γινεται με ασφαλεια.
Πιο πυκνη ΕΙΚΟΝΑ γινεται οταν ειναι πιο χοντρη η τριχα στον ιδιο αριθμο τριχοθυλακιων και τριχων.
Σε αριθμο τριχων παω στο μεγιστο που δινει η καθε περιοχη / συνεδρια anyway
Πολύ ωραία ερωτηση.Ποια είναι δηλαδή η μέγιστη δυνατή πυκνότητα που μπορείτε να πετύχετε με ασφάλεια, αν υποθέσουμε πως υπάρχει μεγάλο απόθεμα στην δοτρια περιοχή;
Αν ειναι ευκολη υπόθεση, δειξε μου άλλα βιντεο με ιδιο αποτελεσμα στην Ελλάδα.Καλή δουλειά, εύκολη υπόθεση με μικρό πρόβλημα και καθαρή περιοχή για αν δουλέψεις.Με 2000 τριχοθυλάκια έγινς μια χαρά