Nutrafol, το προϊόν τριχόπτωσης των... μοντέλων

Άκης

Administrator
Το Nutrafol είναι ένα νέο προϊόν για την τριχόπτωση. Η ιστορία του θυμίζει ταινία. Ο ένας από τους δημιουργούς του, Giorgos Tsetis, μοντέλο, όταν ήταν στα 20 του (τώρα είναι 30) και φυσικά στην άνοδο της καριέρας του σαν μοντέλο, ήρθε αντιμέτωπος με την τριχόπτωση. Φυσικά το να έχει ένα μοντέλο τριχόπτωση, ίσως ήταν κάτι που θα έβαζε φρένο στην καριέρα του, οπότε και έπειτα από έρευνα, αποφάσισε να ξεκινήσει θεραπεία με το Propecia και μάλιστα για 6 χρόνια. Επειδή όμως είχε σεξουαλικά θέματα από το Propecia, αποφάσισε να δημιουργήσει μια εταιρία με προϊόντα τριχόπτωσης χωρίς παρενέργειες (γιατί κάτι πρέπει να κάνει και αυτός για να ζήσει, δεν θα είναι για μια ζωή μοντέλο).

1-2.jpg

Έτσι δημιούργησε το Nutrafol, ένα συμπλήρωμα βιταμινών και βοτάνων το οποίο έχει κλινικά αποτελέσματα ότι δίνει τριχοφυΐα ως και 34%, ενώ -όπως αναφέρει- διορθώνει τους κατεστραμμένους θύλακες, διορθώνει τις ορμόνες που προκαλούν τριχόπτωση και "σπρώχνει" τους κοιμισμένους θύλακες να βγάλουν τρίχες. Η τιμή του είναι φαρμάκι, αφού κοστίζει $88 και κρατάει για έναν μήνα.

Αν και εμένα δεν μου φαίνεται και πολύ "σόι" το όλο προϊόν, ειδικά όταν βλέπω τις φωτογραφίες του μοντέλου που τον δείχνουν σαν να μην είχε ποτέ του τριχόπτωση και δεν νομίζω να υπάρχει προϊόν που μπορεί να επαναφέρει σε τέτοιο βαθμό το μαλλί, αλλά επειδή είναι για την τριχόπτωση (και μάλιστα είναι διαφορετικό για άντρες και γυναίκες), το αναφέρουμε.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

xk

Active Member
με τέτοια τιμή δεν είναι για πειράματα...ασε που σε ένα μηνα δυσκολα να δει καποιος αποτελεσματα πρέπει να το παιρνει για κανα 6μηνο δηλαδη να σκασει 500+ευρω...Αν βγει στην αγορά κατι που βγαζει μαλλι θα μαθευτει,δε χρειάζεται να ξοδευόμαστε,ας μείνουμε στα ''τζαμπα'' ρολερ δαφνελαια κτλ

https://www.baldtruthtalk.com/threads/21321-Anyone-tried-Nutrafol

poseidonas77

Well-Known Member
Επεσα σε μια διαφημηση του προιοντος σε πολυ γνωστο site και ελεγε η διαφημηση οτι ο δημιουργος ειχε να κανει σεξ 6 χρονια εξαιτιας του propecia που επαιρνε και ηταν η αιτια να βρει φορμουλα χωρις παρενεργειες..
μιλαμε για πολυ μεγαλο δουλεμα!!!!!!!!!!

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα