Anastasakis Hair Clinic
Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Η νεα μορφη των παρουσιάσεων θα ειναι αυτη προκειμενου να μην συνεχιζονται επιθεσεις, προσβολες και να μην καταλήξω να "στερησω την παρουσια μου" από το φορουμ, κατι που φαινεται σαν καποιοι να το θελουν αλλα θεωρω πως ειναι ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ (αν όχι χιλιάδες!) φορες περισσοτεροι αυτοι που δεν έχουν πρόβλημα μαζι μου και προτιμούν να παραμεινω και να ποσταρω αποτελεσματα.
Όσοι ενδιαφερονται για την ΕΙΚΟΝΑ των αποτελεσματων (που ειναι και ο σκοπός ΜΟΥ), ειναι βεβαιο πως τους αρκούν φωτο και βιντεο.
Δεν χρειαζεται στην πραγματικοτητα καμια λεπτομερεια.
Και δεν προκειται και να δοθει πλεον καμια περαν από το ΠΡΙΝ - ΜΕΤΑ.
Όσοι επιθυμούν να μετρουν επιφανειες, πυκνότητες, λογους, μεγεθη εργαλειων κτλ, αναγκαστικα θα πρεπει να τα αναζητησουν σε άλλα νηματα.
Τα στοιχεια αυτα θα παρουσιάζονται μονο σε συναδελφους, σε συνεδρια, ημεριδες ή workshop, όπως κανουν ΟΛΕΣ οι υπολοιπες Χειρουργικές ειδικοτητες στο πλανητη Γη.
Λοιπες λεπτομέρειες, οποιος θεωρει ότι ειναι σε παρόμοιο σταδιο, τυπο μαλλιού, αναγκες μοσχευματων κτλ, μπορει να επικοινωνει με pm και τον βοηθαω προσωπικα εγω, ιδιωτικά.
Θα παρακαλέσω να μην αρχισουν γκρινιες και γελοιότητες.
Αν δεν σας ικανοποιεί η νεα πραγματικότητα, απλα πάτε σε άλλο νημα και ειμαστε ολοι χαρούμενοι!
Όσοι ενδιαφερονται για την ΕΙΚΟΝΑ των αποτελεσματων (που ειναι και ο σκοπός ΜΟΥ), ειναι βεβαιο πως τους αρκούν φωτο και βιντεο.
Δεν χρειαζεται στην πραγματικοτητα καμια λεπτομερεια.
Και δεν προκειται και να δοθει πλεον καμια περαν από το ΠΡΙΝ - ΜΕΤΑ.
Όσοι επιθυμούν να μετρουν επιφανειες, πυκνότητες, λογους, μεγεθη εργαλειων κτλ, αναγκαστικα θα πρεπει να τα αναζητησουν σε άλλα νηματα.
Τα στοιχεια αυτα θα παρουσιάζονται μονο σε συναδελφους, σε συνεδρια, ημεριδες ή workshop, όπως κανουν ΟΛΕΣ οι υπολοιπες Χειρουργικές ειδικοτητες στο πλανητη Γη.
Λοιπες λεπτομέρειες, οποιος θεωρει ότι ειναι σε παρόμοιο σταδιο, τυπο μαλλιού, αναγκες μοσχευματων κτλ, μπορει να επικοινωνει με pm και τον βοηθαω προσωπικα εγω, ιδιωτικά.
Θα παρακαλέσω να μην αρχισουν γκρινιες και γελοιότητες.
Αν δεν σας ικανοποιεί η νεα πραγματικότητα, απλα πάτε σε άλλο νημα και ειμαστε ολοι χαρούμενοι!
Τελευταία επεξεργασία: